Forside Kontorstole Populære ergonomiske kontorstole
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-kontostole-i-kontor.jpg
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-comfort-air-detaljer.jpg

Populære ergonomiske kontorstole

En god ergonomisk kontorstol er vigtig for dig som sidder mange timer på arbejdet. Stolens indstillingsmuligheder sørger for en mere korrekt siddestilling, for bevægelse og dermed mindre belastning af din krop.

Hos Inventarland er vi fagfolk i ergonomiske kontorstole. Vi har Danmarks største udvalg og vores konsulenter kan rådgive dig, så du vælger den kontorstol, der er rigtig i din situation. Kontakt os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk

Læs mere

11 Varer

4 anmeldelser

Kontorstol Canadian Ergo CE Eco 1

Varenr. 2314430308

Enkel og let
Fra 1,349.00 kr
ekskl. moms 3,459 kr
1,686.25 kr
inkl. moms

Kontorstol Canadian Ergo CE Eco 2

Varenr. 2314430408

Enkel og let
Fra 1,529.00 kr
ekskl. moms 3,669 kr
1,911.25 kr
inkl. moms

21 anmeldelser

Kontorstol Canadian Ergo CE Base

Varenr. 2314430608

BESTSELLER
Fra 1,799.00 kr
ekskl. moms 4,599 kr
2,248.75 kr
inkl. moms

3 anmeldelser

Kontorstol Canadian Ergo CE 01

Varenr. 2314431008

Sædetilt
Fra 2,519.00 kr
ekskl. moms 5,999 kr
3,148.75 kr
inkl. moms

Kontorstol Canadian Ergo CE 02

Varenr. 2314431108

Mlm ryg + sædetilt + lændestøtte
2,999.00 kr
ekskl. moms 6,899 kr
3,748.75 kr
inkl. moms

3 anmeldelser

Kontorstol Canadian Ergo CE 03

Varenr. 2314431308

Høj ryg
Fra 3,509.00 kr
ekskl. moms 7,199 kr
4,386.25 kr
inkl. moms

Kontorstol Canadian Ergo CE 04

Varenr. 2314431508

Inkl. nakkestøtte
Fra 3,779.00 kr
ekskl. moms 7,619 kr
4,723.75 kr
inkl. moms

Kontorstol Canadian Ergo Comfort Air

Varenr. 2314425608

Specialskum i sædet
Fra 3,869.00 kr
ekskl. moms 7,160 kr
4,836.25 kr
inkl. moms

6 grunde til at vælge en god ergonomisk kontorstol

At have den rigtige kontorstol kan have en stor indvirkning på din arbejdsdag. Vores ergonomiske kontorstole er designet til at støtte og tilpasse sig din kropsform, hvilket kan føre til øget komfort, reduktion af smerter og øget produktivitet. Herunder ser du 6 konkrete grunde til at vælge en ergonomisk kontorstol:

1. Forbedret komfort

En ergonomisk kontorstol tilpasser sig din kropsform og støtter ryggen, lænden og hoften, hvilket gør det muligt for dig at sidde længere uden at føle ubehag.

2. Reduktion af smerter

En ergonomisk kontorstol kan hjælpe med at forebygge og reducere smerter i nakke, ryg og skuldre, som er almindelige blandt mennesker, der sidder ved en skrivebord hele dagen.

3. Øget produktivitet

En god støtte til kroppen kan hjælpe med at forbedre din koncentration og holde dig fokuseret på dit arbejde, hvilket kan føre til øget produktivitet.

4. Forbedret holdning

Vores ergonomiske kontorstole hjælper med at opretholde en god kropsholdning, hvilket kan forebygge skader og fremme en sund og aktiv livsstil.

5. Mere fleksibilitet i siddeposition

En god ergonomisk kontorstol, har mange indstillingsmuligheder. Det gør, at du kan variere din siddeposition i løbet af dagen. Det er vigtigt, at man får bevægelse i kroppen når man sidder meget ned.

6. Lang levetid

En god ergonomisk kontorstol er ofte lavet af holdbare materialer og er designet til at vare længere end en traditionel kontorstol, hvilket kan spare dig penge på lang sigt.

Ofte stillede spørgsmål

Vi modtager mange spørgsmål om ergonomiske kontorstole og vi er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig. Hvis du gerne vil læse lidt om emnet selv, så kan du se svaret på de mest stillede spørgsmål om ergonomiske kontorstole herunder:

Hvad er en korrekt ergonomisk siddestilling?

1.  Støtte til lænden: Lænden bør være fladt mod ryglænet og have en støtte, der passer til kurven i lænden.

2.  Korrekt højde: Sædet skal være på den rigtige højde, så dine fødder kan være plantet på gulvet, og dine knæ bør pege en smule nedad, så du har en åben sædevinkel og god blodgennemstrømning.

3.  Justerbare armlæn: Armlænene bør være justerbare for at opretholde en komfortabel arbejdshøjde og reducere stress på skuldre og arme.

4.  Ryglæn med lumbal støtte: Ryglænet skal have en lumbal støtte, der understøtter den naturlige kurve i din ryg og hjælper med at opretholde en god kropsholdning.

5.  Mulighed for at justere sædepositionen: Sædepositionen skal være justerbar for at opretholde en komfortabel siddestilling og reducere stress på benene.

6.   Variation er vigtigt: Der findes selvfølgelig en korrekt ergonomisk siddestilling, men det er vigtigt at kroppen får variation i løbet af dagen. Sørg derfor også for at stå op og skifte position flere gange i løbet af din arbejdsdag.

Hvordan hjælper en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol er god, fordi den er designet til at få dig til at sidde mere optimalt og dermed aflaster de muskler, der normalt bliver overanstrengte, når vi sidder meget. Det er typisk ryg, nakke, skuldre og baglår.

Den rigtige ergonomiske siddestilling er også med til at aktivere dine muskler. Du sidder mere ret og undgår at falde sammen ind over skrivebordet. Når du sidder ergonomisk korrekt, sidder du med en ret ryg, hvor din rygsøjle bibeholder sin naturlige s-form. Det minimerer stress på ryghvirvlen og bruskskiverne og kan være en vigtig faktor for at undgå smerter i ryg, nakke og lænd. Det er desuden med til at åbne op i brystkassen, så din vejrtrækning ikke begrænses og du kan holde dig klar i hovedet i længere tid.

Derudover sørger en god ergonomisk kontorstol også for at sædet er udformet, så trykket på baglårene minimeres, samt vippefunktion i ryglæn, der giver mulighed for at strække ud i hoften, når du læner dig tilbage. Begge dele bidrager til bedre velbefindende.

Er du typen, der elsker at game? Find din næste gamerstol

Hvilken ergonomisk kontorstol er den bedste?

Når du vælger en ergonomisk kontorstol, er det en god idé at vælge en kvalitets kontorstol, der kan holde til at blive brugt og justeret. Hos Inventarland er vi fagfolk inden for kontorstole og har udviklet vores egen serie af ergonomiske kontorstole baseret på vores mangeårige erfaringer med brugernes behov; Canadian Ergo. Stolene udmærker sig ved exceptionel komfort, mange indstillingsmuligheder bygget på italienske kvalitetsmekanismer. Læs mere om stolene længere nede.

Hvad er en god ergonomisk kontorstol?

En god ergonomisk kontorstol er en, der som minimum har basisindstillinger, så du kan tilpasse stolen til at støtte og aflaste de rigtige områder af kroppen. Det kan variere meget alt efter din kropsbygning. Som minimum bør du sikre dig, at din ergonomiske kontorstol kan justere siddehøjden, ryglænets højde, sædedybden og har vippefunktion i sæde og ryglæn. Vælg også en kvalitetsstol. En billig kontorstol kan ofte ikke holde til, at du justerer stolen ofte. Delene skal kunne holde til at blive brugt og justeret uden at blive hurtigt slidte.

Canadian Ergo – mest sælgende ergonomiske kontorstole

Canadian Ergo er vores absolutte bestseller inden for ergonomiske kontorstole. Serien udmærker sig ved formidabel komfort, italienske kvalitetsmekanismer, mange indstillingsmuligheder og lækkert kvalitetsbetræk fra danske Gabriel. Når du køber en Canadian Ergo kontorstol får du en exceptionel god stol for pengene.

Alle stolene er udstyret med funktioner, så du kan indstille stolen til at passe til dig og give dig den mest optimale siddestilling. Derudover kommer alle stolene som standard med:

●    Sædedybdejustering, så den rette støtte under baglårene opnås

●    Justering af ryghøjde (undtagen Eco 1 og 2), så lændesvajet passer og hele ryggen støtter

●    Justering af siddehøjde, så stolen passer flere højder mennesker

●    Synkront vip, hvor sæde og ryg vipper sammen i ergonomisk godt forhold

●    Vægtjustering, så vippemodstanden passer til dig

Hvad er forskellen på de forskellige Canadian Ergo kontorstole?

Stolene findes i forskellige modeller fra Eco 1 og 2, til Base og til CE 04. Comfort-stolene gør serien komplet. Som navnet antyder, så får du en god basis kontorstol med Canadian Ergo Base. Har du behov for at tilpasse stolen endnu mere eller skal du bruge en stol, der skal være endnu mere slidstærk, så kan du opgradere til en af de mere avancerede modeller.

CE Eco 1 og 2 er de mest budgetvenlige modeller i Canadian Ergo-serien. Her får man funktionerne: justering af siddehøjde, låsbart synkront vip og vægtjustering. Eco 1 har en mellem ryghøjde og Eco 2 har en høj ryg. En god skrivebordsstol til det knap så intensive brug.

Canadian Ergo Base er den mest populære og har basis-indstillingerne: sædedybdejustering, justering af ryghøjde, justering af siddehøjde, synkronvip og vægtjustering.

Canadian Ergo 01 har yderligere sædetilt funktion og et mere slidstærkt stof (Fighter) end Base-stolen.

Canadian Ergo 02 har de samme funktioner som CE 01 men har derudover et højere ryglæn og lændestøtte, der sikrer optimal og behagelig støtte hele dagen. Denne stol er et rigtig godt ergonomisk valg!

Canadian Ergo 03 har samme funktioner som CE 02, men er udstyret med et endnu højere ryglæn. Dette gør stolen velegnet til højere personer.

Canadian Ergo 04 er en videreudvikling af CE 03. CE 04 har en nakkestøtte, der giver yderligere støtte og aflastning til nakke og hoved.

Comfort Air og Comfort Soft er stole med hhv. netryg og med stofryg. Funktionerne er: sædedybdejustering, justering af ryghøjde, justering af siddehøjde, låsbart synkronvip og automatisk vægtjustering med mulighed for at finjustere. Comfort-stolene er med et kraftigt specialskum. Comfort Air og Soft fås begge med nakkestøtte.

Til alle stolene i Canadian Ergo-serien kan man tilkøbe armlæn. Armlæn er især gode når der arbejdes med computermus og albuen kan støttes og smerter i skulderen derved kan undgås.

Få det hurtige overblik herunder

Model Ergonomiske funktioner
Canadian Ergo CE Eco 1 og 2  justering af højde + synkronvip + vægtjustering
Canadian Ergo Base  justering af højde + ryglæn + sædedybde + synkronvip + vægtjustering
Canadian Ergo 01  + sædetilt og ekstra slidstærkt stof
Canadian Ergo 02  + højere ryglæn og lændestøtte
Canadian Ergo 03  + højere ryglæn
Canadian Ergo 04  + nakkestøtte
Canadian Ergo Comfort Air + Soft justering af højde + ryglæn + sædedybde + synkronvip + vægtjustering

Fri fragt på ergonomiske kontorstole - Vi leverer og monterer

Der er fri fragt på alle vores ergonomiske skrivebordsstole og hvis du ønsker det, kan du få den leveret fuldt monteret og klar til brug. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 70 10 10 13 eller via vores chatfunktion her på siden.

Vi står altid til din rådighed, når du har spørgsmål omkring vores ergonomiske produkter. Vi anbefaler også, at du læser vores artikel omkring ergonomi. F.eks. kan du blive klogere på, hvordan du får et sundere kontormiljø eller hvilke hæve sænkeborde der passer til din ergonomiske kontorstol. Suppler evt. med en arbejdsstol eksempelvis en sadelstol.