Kontorcykler

Stillesiddende kontorarbejde er bestemt ikke sundt for kroppen. En af måderne at få bevægelse på arbejdspladsen er med en kontorcykel. Indstil hæve sænke-bordet og justér cykelsadlen, så den passer til din højde. Så kan du træde i pedalerne, mens du arbejder ved pladsen. Blodcirkulationen øges, kalorier forbrændes, iltningen forbedres og du føler dig mere frisk og skarp. Resultatet er en sundere hverdag og med stor sandsynlighed færre sygedage.

Læs mere

10 Varer

Kontorfitness Starter Kit

Varenr. C063910390

Styrk krop og sammenhold
2,999.00 kr
ekskl. moms 3,219 kr
3,748.75 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Kontorcykel med display

Varenr. 2552152808

Justerbar højde
2,399.00 kr
ekskl. moms 3,499 kr
2,998.75 kr
inkl. moms

Kontorcykel TITAN LIFE Circulation

Varenr. 2555211108

Forbrænd kalorier imens du arbejder
849.00 kr
ekskl. moms 849 kr
1,061.25 kr
inkl. moms

Kontorcykel TITAN LIFE Pedal Trainer PT3

Varenr. 2555211308

Forbrænd kalorier ved skrivebordet
1,499.00 kr
ekskl. moms 1,499 kr
1,873.75 kr
inkl. moms

2 anmeldelser

Kontorcykel lille m. display, sort

Varenr. 2552152608

Lille og praktisk størrelse
1,296.00 kr
ekskl. moms 2,299 kr
1,620.00 kr
inkl. moms

Kontorcykel TITAN LIFE Office Bike 8

Varenr. 2555212408

Personligt træningsprogram via app
3,199.00 kr
ekskl. moms 5,098 kr
3,998.75 kr
inkl. moms

Kontorcykel Premium med hjul, sort

Varenr. 2552153008

8 pedalmodstande
3,999.00 kr
ekskl. moms 4,999 kr
4,998.75 kr
inkl. moms

Kontorcykel med bord og hjul, sort

Varenr. 2552153208

8 pedalmodstande
4,599.00 kr
ekskl. moms 5,299 kr
5,748.75 kr
inkl. moms

Stor fleksibilitet med en kontorcykel

Cyklen indstilles nemt, så den passer de fleste personer. Skulle du få brug for at flytte cyklen, f.eks. hen til en kollega, gøres det nemt med cyklens hjul. Vores desk bikes er næsten lydløse i brug, så distraktionen er minimal.

Hold øje med dine præstationer på din Deskbike

Aflæs distancen, hastigheden, den anslået kalorieforbrænding mm. enten på display eller på mobilen. Det virker motiverende at se, hvor mange kilometer man kan få cyklet på en arbejdsdag, uden rigtigt at have tænkt over det.

En kontorcykel skaber overskud og energi

Hvis du sidder stille på arbejdspladsen, kan en kontorcykel være med til at skabe overskud og energi. Det er muligt at få motion på kontoret med en kontorcykel. Motion på arbejdspladsen øger blodcirkulationen og skaber øget tilfredshed på kontoret. Vi har derfor flere forskellige kontorcykler som er tilpasset dit behov.

Sammensæt dit eget individuelle træningsprogram med en skrivebordscykel

En række af vores forskellige kontorcykler er med og uden display. Det er muligt med et display at kunne se tid, afstand, og hastighed. En række af vores kontorcykler tilbyder også Bluetooth, så man kan tjekke sine data via. Appen FitShow. En række af kontorcyklerne er også justærbare i sædehøjden hvilket gør kontorcyklen mere fleksibel.

5 fordele ved at bruge en kontorcykel på arbejdet

 1. Forbedrer helbredet

  En cykel til kontoret kan hjælpe med at forbedre dit helbred ved at øge din fysiske aktivitet. Regelmæssig motion er vigtig for at opretholde en sund kropsvægt, reducere risikoen for kroniske sygdomme som diabetes og hjertesygdomme, og forbedre dit humør og din mentale sundhed.
 2. Øger produktiviteten

  At bruge en kontorcykel kan også hjælpe med at øge din produktivitet. Forskning viser, at når du er fysisk aktiv, øges blodgennemstrømningen til hjernen, hvilket kan øge din koncentration og mentale klarhed. Mange brugere af kontorcykler rapporterer også, at de føler sig mere energiske og fokuserede i løbet af dagen.
 3. Forbrænder kalorier

  I stedet for at sidde stille på arbejdspladsen, kan du med en skrivebordscykel forbrænde flere kalorier mens du arbejder. Det er perfekt hvis du f.eks. ønsker at komme i bedre form og tabe nogle ekstra kilo.
 4. Mindsker stress

  Regelmæssig motion kan hjælpe med at reducere stressniveauet og forbedre dit humør. Ved at bruge en kontorcykel på arbejdspladsen, kan du reducere stress og forbedre dit mentale velvære.
 5. Sparer tid til træning uden for arbejdstiden

  Kontorcykler er nemme og bekvemme at bruge på arbejdspladsen. Du kan cykle mens du arbejder, og du behøver ikke at bekymre dig om at skulle tage ekstra tid ud af din dag for at træne.

Det skal du kigge efter, inden du køber en ny kontorcykel

Inden du køber din nye kontorcykel, er der en række faktorer du skal holde øje med. Herunder er angivet hvad du bl.a. skal være opmærksom på:

Størrelse og design

Vores kontorcykler findes i forskellige størrelser og designs, så det er vigtigt at vælge en, der passer til dit behov og din arbejdsplads. Overvej om du vil have en lille og let cykel, der nemt kan flyttes rundt, eller en større cykel med mere modstand og flere funktioner. Nogle kontorcykler er små og kan placeres under skrivebordet, mens du stadig sidder på din kontorstol, hvor andre har en indbygget sadel og kræver mere plads.

Komfort og justering af modstand

Det er vigtigt, at du kan justere din kontorcykel, så den passer til din krop og din arbejdsplads. Sørg for, at sadlen og pedalerne er behagelige og justerbare, og at cyklen har tilstrækkelig modstand til at give dig en god træning.

Brugervenlighed

Kontorcykler bør være lette at bruge og vedligeholde. Overvej, om cyklen har en letlæselig skærm, der viser din træningsdata, og om det er let at justere modstanden og andre funktioner. På vores kontorcykler er det altid nemt at justere modstanden. Du skal ofte blot dreje på en knap, alt efter hvilken model der er tale om.

Se også vores smarte gåbånd.