Forside Lager og værksted

Lager og værksted

Indret lager og værksted med lagerinventar og tilbehør, der holder til det meste. Vi har det meste i vores sortiment, uanset om det er til hjemmeværkstedet eller det store produktionslager. At lageret fungerer og har det rigtige udstyr er meget vigtigt. Derfor har vi et meget bredt sortiment, så der er en stor chance for at du kan finde alt det du skal bruge ét sted.

Vælg kategori:

Vores lager- og værkstedsinventar sikrer optimal sikkerhed og funktionalitet. Find blandt andet arbejdsstole og aflastningsmåtter for et bedre arbejdsmiljø. Borde og filebænke, der får arbejdet op i en mere ergonomisk korrekt højde. Stiger og stilladsertransportudstyr og værkstedsvogne, der gør arbejdet meget nemmere og skåner kroppen. Vi har pallereoler til det professionelle lager, og vi hjælper gerne med indretning og montering af større bestillinger af lagerinventar. Vores lager og værkstedssortiment byder også på omklædningskabe moduler til personalet.   

Læs mere om vores store sortiment af værksteds- og lagerinventar under de enkelte kategorier eller kontakt vores salgsafdeling for yderligere info.