Forside Om Inventarland

Om Inventarland

Inventarland A/S bygger bro mellem kvalitet til en god pris, høj funktionalitet, komfort og gedigent design. Ambitionen er at skabe merværdi hos kunderne gennem kontorindretninger, der holder. Inventarland er – når vi selv skal sige det – professionel indretning med omtanke og sund fornuft.
Tlf.nr. 70 10 10 13
CVR nr: dk 33261381
Bank: Sparekassen Sjælland - Fyn  (Reg. 0524, konto nr. 0000312149)

Returadresse for varer: Trafikcenter Allé 12, 4200 Slagelse

Showroom/butik i Slagelse. 

Yderligere tilbyder vi konsulent besøg, telefonsalg og webshop.

Showroom:

I vores butik finder du et moderne showroom. Her præsenterer vi et bredt udbud af vores store sortiment af kvalitetsmøbler, og her kan du få rådgivning og en møbelsnak med vores veluddannede medarbejdere. Der er ligeledes mulighed for at vælge mellem en lang række produkter, du kan få med, med det samme.

Kravet – tilfredse kunder!

Inventarland har en vision. Vi vil have de mest tilfredse kunder. Det lykkes kun med dygtige, topmotiverede og tilfredse medarbejdere, der trives, samarbejder og selv tager ansvar. Derfor har virksomhedskulturen og HR, personalepolitikken, høj prioritet. 

Menneskelige værdier
Politikken handler ikke kun om personalegoder, der kan måles og vejes, men også om de menneskelige værdier, vi lægger vægt på.  

Inventarlands værdier bygger på:

  • Respekt
  • Tillid
  • Teamånd
  • Arbejdsomhed

Tilfredse kunder
Vores løbende tilfredshedsanalyser blandt kunderne bekræfter i øvrigt, at vi i deres øjne hører til i toppen, når det handler om god, professionel kundeservice.

Kvalitet og miljø
Inventarland vil kunne stå inde for kvaliteten. Derfor er vi kompromisløse, når vi vælger leverandører. Vi går grundigt til værks og checker både kvaliteten af produkterne og den måde, de fremstilles på.

Så vi tør godt udelukke, at de møbler, vi har i sortimentet, indeholder giftstoffer eller er fremstillet af børn. Vi prøver kort sagt, at leve op til virksomhedens sociale ansvar, det såkaldte »Corporate Social Responsibility« (CSR), også internationalt.

Fuld tilfredshed eller...
Vores skrappe krav – og leverandørernes evne til at leve op til dem – er forudsætningen for, at vi har kunnet tilbyde  markedets bedste produktgarantier, i årevis.

Vi var de første i branchen, der reklamerede med otte dages fuld returret, og pengene tilbage. Senest blev vi banebrydende med en 100 pct. tilfredshedsgaranti i 30 dage.

Vores reklamationsservice er excellent. Den betyder, at du frit kan få noget andet eller pengene tilbage inden for en måned, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, til design og komfort.

Varer, der ikke er standard, og bestilles specifikt til kunden, betinger at en prøve er godkendt af kunden inden bestilling, og derfor ikke omfattet af denne 30 dages fri returret/ tilfredshedsgaranti

Prøv os!

Om Inventarland Slagelse
Om Inventarland administration
Om Inventarland Kantine Cafe in
Om Inventarland alt i kontormøbler