Forside Kontorstole Chef kontorstole

Chef kontorstole

Vores chefstole er kontorstole i lækker kvalitet og med eksklusive detaljer. Stolene i denne kategori er ikke kun beregnet til chefen men til alle, der gerne vil have en lækker kontorstol i god kvalitet og flot design, som man sidder virkelig behageligt i.

Inventarland har Danmarks største udvalg af kontorstole. Kan du ikke finde den rigtige stol her på siden, så tag et kig på oversigten over alle vores kontorstole.   

Læs mere

14 Varer

Kontorstol Excellence læder sort

Varenr. 2313717008

Elegant chefstol i ægte læder
5,499.00 kr
ekskl. moms 6,999 kr
6,873.75 kr
inkl. moms

Chefstol Bull, fuld læder

Varenr. 2314433308

Ekstra komfort
3,999.00 kr
ekskl. moms 6,980 kr
4,998.75 kr
inkl. moms

2 anmeldelser

Chefstol Sonoma, sort

Varenr. 2314441408

Ekstra komfortabel
3,899.00 kr
ekskl. moms 7,799 kr
4,873.75 kr
inkl. moms

2 anmeldelser

Chef kontorstol Sonoma, sort

Varenr. 2314441208

Ekstra komfortabel
4,299.00 kr
ekskl. moms 8,599 kr
5,373.75 kr
inkl. moms

Chefstol Delphi m. nakkestøtte

Varenr. 2314440208

Flot udtryk
3,899.00 kr
ekskl. moms 6,890 kr
4,873.75 kr
inkl. moms

Chefstol Savo XO med nakkestøtte

Varenr. 2314435637p

Professionel med mange funktioner
12,999.00 kr
ekskl. moms 17,736 kr
16,248.75 kr
inkl. moms

Chefstol Savo XO, sort uld

Varenr. 2314432808

Professionel med mange funktioner
9,499.00 kr
ekskl. moms 11,620 kr
11,873.75 kr
inkl. moms

Chefstol Savo XO, sort læder

Varenr. 2314432908

Professionel med mange funktioner
14,499.00 kr
ekskl. moms 14,499 kr
18,123.75 kr
inkl. moms

Kontorstole i høj kvalitet

Du får en kontorstol, hvor der ikke kun er lagt ekstra energi i design – kvalitet og ekstra indstillingsmuligheder følger med. Det er en kontorstol med prestigefuld attitude og komfort. Chefstolene er betrukket i slidstærkt læder eller kunstlæder, der udover at gøre dem stilfulde også gør dem holdbare og lette at rengøre.

 

Chef kontorstole har ekstra funktioner

Når du køber en chef kontorstol, får du en stol med et behageligt, højt ryglæn og nakkestøtte, og alt efter hvilken chefstol, du vælger, får du derudover funktioner som indstilling af sædedybde, lændestøtte, 4D-armlæn og synkron vippemekanisme.

Vores chef kontorstole har mange funktioner, og som tommelfingerregel får du flere funktioner jo højere prisklasse du vælger din stol i.

I selv de laveste prisklasser får du en fantastisk stol med højt komfortabelt ryglæn, nakkestøtte og som minimum også vippefunktion.

Går du en prisklasse op, får du også funktioner som trinløs regulering og flydende vip, der føles meget behageligt, plus justérbare armlæn samt nakkestøtte, der også kan justeres.

I den ypperste klasse får du en prisvindende stol med multi-trin vægtregulering og Smart Motion Technology og dynamisk sædehældning i stedet for det klassiske sædevip. Alt sammen for at give dig en stol, der både leverer på prestige og på performance.

 

En stilfuld ergonomisk kontorstol

De mange indstillingsmuligheder giver dig mulighed for at indstille din chefstol til dine proportioner. Sammen med en god polstring får du en god ergonomisk  kontorstol, der lever op til de flestes behov til en professionel kontorstol. Jo flere indstillingsmuligheder din chef kontorstol har jo bedre ergonomisk støtte får du.

Har du behov for yderligere ergonomiske funktioner, så gå til kategorien med populære ergonomiske kontorstole. Du kan også se vores sortiment af gamer stole

 


Ofte stillede spørgsmål om chef kontorstole

 

Hvad er en chef kontorstol?

En chef kontorstol er en luksuriøs kontorstol både at se på og at sidde i. Det er en stol, der er egnet til enhver, der ønsker en mere eksklusiv kontorstol; komforten er i højsædet, og der er kælet for detaljen.

 

Chef stolene er betrukket med ægte læder eller kunstlæder, der giver et stilfuldt udtryk, der samtidig er slidstærkt. Du bliver tillige forkælet med en række ekstra funktioner, der gør denne type stol ekstra behagelig at sidde i.

 

 

Hvilken chef kontorstol skal jeg vælge?

Vi har flere forskellige chef kontorstole, der alle som standard er udstyret med funktioner, der ofte ikke er standard på en normal kontorstol. Du får eksklusivt betræk i læder eller kunstlæder, højt ryglæn og vippefunktion.

 

Vælger du en chefstol i mellem prisleje får du derudover funktioner som trinløs regulering og det behagelige flydende vip samt justerbare armlæn og nakkestøtte.

 

Vælger du vores mest eksklusive chef kontorstole kan du derudover glæde dig over funktioner som vip med vægtregulering, dynamisk sædetilt og state of the art teknologier, der giver dig en ypperlig komfortabel og ergonomisk siddekomfort.

 


5 gode grunde til at vælge en chef kontorstol

1. Komfort: At have en ergonomisk korrekt stol vil give dig en mere komfortabel arbejdsdag, da den vil give dig den rigtige støtte til din krop og hjælpe dig med at undgå smerter i ryggen og nakken. De fleste chefstole er med ekstra polstring for at gøre siddeoplevelsen endnu bedre, præcis som du fortjener det.

2. Professionelt udseende: En flot og komfortabel kontorstol udstråler at der er styr på sagerne og at der bliver sat pris på kvalitet og design. De fleste chef kontorstole er i læder med blanke detaljer for et ekstra eksklusivt udseende.

3. Produktivitet: Når du sidder i en god stol, vil du kunne koncentrere dig bedre og længere, og det vil derfor øge din produktivitet i arbejdet.

4. Sundhed: En dårlig stol kan føre til dårlig kropsholdning, og det kan igen føre til en række sundhedsmæssige problemer. En god stol vil hjælpe med at opretholde en sund kropsholdning og reducere risikoen for at udvikle sundhedsproblemer.

5. Langsigtede omkostninger: At investere i en god stol vil være en god investering i det lange løb, da det vil hjælpe med at reducere omkostningerne ved evt. fravær, der kan opstå på grund af dårlig kropsholdning og andre arbejdsrelaterede problemer.