Forside Kontorstole XL kontorstole
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-xl-kontorstole-mand-sidder-paa-g5.jpg
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-xl-kontorstole-information-og-detaljer.jpg

XL kontorstole

XL kontorstole er større og kraftigere kontorstole, der kan tåle en vægtbelastning på op til 200 kg. Stolene er derfor velegnede til større og tungere mennesker. Forstærkede komponenter, ekstra godt skum samt bredde og stabilitet er nogle af nøgleordene, når der skal vælges en ekstra kraftig kontorstol. 

Brug for hjælp til valg af XL kontorstol?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den kontorstol, der passer til netop dig, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk.

Læs mere

4 Varer

Kontorstol XL G6

Varenr. 2315210108

Justerbare armlæn
7,529.00 kr
ekskl. moms 9,199 kr
9,411.25 kr
inkl. moms

Kontorstol XL G5

Varenr. 2315211008

Justerbare armlæn
9,439.00 kr
ekskl. moms 12,415 kr
11,798.75 kr
inkl. moms

Kontorstol XL G1

Varenr. 2315212308

Justerbare armlæn
9,765.00 kr
ekskl. moms 12,665 kr
12,206.25 kr
inkl. moms

Kontorstol Enforced 150 kg sort

Varenr. 2315560208

Justerbar sædevinkel
9,999.00 kr
ekskl. moms 11,145 kr
12,498.75 kr
inkl. moms

XL kontorstole med ekstra bredde og støtte

XL stolene har ekstra bredde sammenlignet med vores øvrige kontorstole, har forstærket konstruktion og tykkere polstring. Det sikrer stabilitet og øget komfort. Alle stolene i G-serien er polstret med slidstærkt Xtreme stof i sort.

Disse kontorstole er bl.a. testet af FIRA. Det er din garanti for en stol, der lever op til højeste standarder og derfor er sikre og kan holde til intensiv brug i mange år selv ved personer, der vejer 150 kg - 200 kg.

Inventarland er Danmarks største forhandler af kontorstole. Har du også brug for andre kontorstole? Se oversigten over alle vores kategorier inden for kontorstole, hvor du med garanti kan finde de stole, der passer til dine behov.

Forstærkede XL kontorstole – inkl. armlæn

Alle stolene har forstærket fodkryds med 5 hjul, der kan klare en ekstra høj belastning. Armlænene er udført i stål, så de kan klare større belastning og yde støtte, når man rejser sig fra stolen. Armlænene er inkluderet i prisen, når du køber en af vores XL kontorstole fra G-serien. Du kan vælge mellem 3 forskellige modeller med henholdsvis mellemhøj ryglæn, højt ryglæn og højt ryglæn med nakkestøtte.

 

Du får flere justeringsmuligheder

Vores ekstra kraftige kontorstole i G-serien har mange funktioner, og alle er med 2-vejs justerbar lændestøtte, memory-skum på sæde, sædedybderegulering og regulering af ryglæn. Derudover kan du justere sæde og ryg individuelt, så stolen kan tilpasses din foretrukne siddestilling.

Sædets dybde er større end på traditionelle kontorstole, og både ryglæn og sædedybde kan justeres yderligere, derfor er stolene også velegnet som kontorstol til høje mennesker. Læs specifikationer under hver kontorstol for at se sædets nøjagtige mål.

Kontorstole testet til 150 kg - 200 kg

I vores sortiment finder du indtil flere kontorstole, der er testet til at kunne bære personer, der vejer 150 kg - 200 kg.

Vælg eksempelvis en XL kontorstol fra XL G-serien og få 5 års leverandørgaranti ved op til 8 timers daglig brug. 

Er behovet der ikke for en stol som kan holde til hele 200 kg.? Men er behovet større end de 120 kg. som en standard kontorstol typisk overholder? Så tag et kig på Enforced som kan klare 150 kg.

Se også alle vores arbejdsstole og ergonomiske kontorstole

 


5 grunde til at vælge en XL kontorstol

1. Komfort: XL kontorstole er designet til at give øget komfort til personer med større kropstørrelser. De er ofte bredere og dybere end standard kontorstole, så hele kroppen får støtte, hvilket en standardstol ofte ikke magter.

2. Sundhed: At sidde i en kontorstol i lange perioder kan have negative konsekvenser for sundheden, især hvis stolen ikke passer til din kropstype. En XL kontorstol kan reducere risikoen for ryg- og nakkeproblemer, da den giver mere støtte og aflastning.

3. Produktivitet: Når du sidder i en behagelig og ergonomisk korrekt stol, kan du arbejde mere effektivt og produktivt. En XL kontorstol giver dig mulighed for at fokusere på arbejdet uden at skulle bekymre dig om smerter eller ubehag.

4. Holdbarhed: XL kontorstole er ofte mere robuste og holdbare end standard kontorstole, da de er bygget til at modstå større vægt og pres. Dette gør dem til et godt valg for personer, der bruger deres kontorstol regelmæssigt og ønsker at investere i en kvalitetsstol, der holder længe. Mange oplever desuden at polstringen måske ikke holder på en standard kontorstol - den bliver simpelthen trykket flad. Især G-serien har en ekstra kraftig polstring som holder formen i mange mange år. 

5. Tilpasning: XL kontorstole kommer i forskellige størrelser og konfigurationer, så du kan finde den, der passer bedst til din kropstype og arbejdsbehov. Der er også mange forskellige farver og stilarter at vælge imellem, så du kan finde en stol, der passer til dit kontor eller din hjemmeindretning.

Ofte stillede spørgsmål om XL kontorstole

Er XL kontorstolene testet til 150 kg - 200 kg?

Hos Inventarland kan du vælge mellem flere kontorstole, som er testet og godkendt til at bære op til 150 kg - 200 kg. Alle kontorstolene har forstærkede komponenter og armlæn, der kan støtte, når du rejser og sætter dig i stolen.

XL G-serien er godkendt til op til 8 timers daglig brug.

Har XL kontorstolene ergonomiske funktioner?

XL kontorstolene til store mennesker på op til 200 kg har ekstra kraftig polstring, der sikrer god siddekomfort. Derudover er vores XL kontorstole i G-serien udstyret med en række ergonomiske funktioner som lændestøtte, dybderegulering af sæde, højdejustering af ryglæn og synkronvip. Ryglæn og sæde kan indstilles individuelt til de rigtige forhold, der passer til dig. Derfor passer kontorstolene også godt til høje personer.