Forside Kontormøbler

Kontormøbler

Udover kontormøbler har vi også et bredt udvalg af tilbehør til arbejdspladsen. Herunder en lang række ergonomiske produkter til kontoret, tilbehør til organisering af ledninger og kabler, arbejdsbelysning og meget mere. Vi har et stort udvalg af faste standardprodukter, men udvikler løbende vores sortiment i samarbejde med leverandører over hele verden. Vi arbejder altid på at sikre dig de bedste produkter til lave priser.

Har du brug for hjælp til at vælge de rette kontormøbler, eller få tegnet en hel indretning af kontoret kan vi sørge for at en af vores konsulenter kontakter dig og laver en uforpligtende aftale. Få en konsulent til at kontakte dig her!

Læs mere

Vælg kategori:

Stort standardudvalg af basis- og ergonomiske produkter

Vi har stort udvalg af faste basismøbler og tilbehør, herunder mange ergonomiske muligheder til kontoret. Vi udvikler og udvider løbende vores omfattende produktprogram i samarbejde med vores leverandører, som vi har nøje udvalgt ud fra vores kriterier til pris og kvalitet. Vi arbejder altid på at sikre dig de bedste produkter til lave priser. Har du særlige efterspørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ud over kontormøbler har vi et bredtfavnende udvalg af tilbehør til organisering af kontor og inventar, arbejdsbelysning, akustikforbedring og meget andet.

I vores store udvalg af kontormøbler finder du alt, hvad du skal bruge til et moderne og veludstyret kontor. Se blandt andet vores udvalg af hæve sænkeborde, skærmvægge, kontorreoler, skriveborde, cafe inventar, kontor tilbehør, kontorsæt

Hurtig levering af kontormøbler

Størstedelen af vores kontormøbler er lagervarer, så du kan få dem leveret inden for få arbejdsdage. Du kan se leveringstid, når du går ind på hver enkelt vare i shoppen.

Alle møbler, som ikke er samlet fra vores leverandør, kan du tilkøbe professionel montering. Du tilvælger montering på produktet, inden du lægger varen i kurven, så samler og monterer vi varerne for dig ved levering. 

Se også hele vores udvalg af kontorstole