Forside Kontorstole

Kontorstole

Når du sidder i mange timer hver dag på din kontorstol har det stor betydning, at du har en kontorstol af god kvalitet. Vores kontorstole har professionelle standarder og er designet med fokus på komfort og ergonomi.

Her på siden finder du Danmarks største udvalg af kontorstole. Vi har stole til ethvert behov - til både virksomheder, hjemmearbejdspladsen og fritidsbrug.

Vi har gjort kontorstole til vores kerneområde, og vores konsulenter er eksperter indenfor netop kontorstole. Ønsker du vejledning til valg af stol eller hjælp til korrekt indstilling, så kontakt os på info@inventarland.dk eller tlf. 70 10 10 13

Læs mere

Vælg kategori:

Kontorstole til alle behov

Hos Inventarland har vi kontorstole til alle behov, og når du skal finde din nye kontorstol, er der mange ting, du bør have med i overvejelserne. Derfor har vi opdelt vores kontorstole i kategorier, så du let har adgang til præcis den type kontorstol, du leder efter. Ergonomiske kontorstole er vores besteller kategori. Det er også den serie af stole, som giver den nødvendige ergonomi og komfort til at kunne klare en lang arbejdsdag. Arbejder du tilgengæld som operatør i vagtcentraler eller lignende, så er vores 24 timers kontorstole de helt rigtige for dig.

Er der tilgengæld behov for en kontorstol, der kan klare en lidt højere belastning, så anbefaler vi vores kontorstole til 150 kg, som kan klare helt op til 200 kg. Døjer du med rygproblemer, kan du eksempelvis finde ortopædiske kontorstole i vores sortiment, og leder du efter en kontorstol til hjemmekontoret, hvor pladsen er sparsommelig, kan det være, du finder den helt rette under billige kontorstole.

Under populære ergonomiske kontorstole finder du design kontorstole med fokus på ergonomi. Siddekomforten er i top her, og denne kategori er derfor velegnet, hvis du bruger lang tid foran computeren hjemme eller på arbejdet. Mange døjer med rygproblemer, som kan være direkte forårsaget af for lang tids brug af en forkert kontorstol. Kom dette i forkøbet med en ergonomisk kontorstol.

Se også hele vores flotte udvalg af kontorstol i læder og arbejdsstole.

Styrk din krop med dynamiske kontorstole

Vil man gerne styrke lænd- og rygmuskler burde man tage et kig på Back App stole, som ikke kun styrker hele din krop, men også sikrer at du få brugt din krop i løbet af arbejdsdagen.

 

Gamer du meget?

Hvis du gamer meget, så er det vigtigt, at du ikke sidder i en lænestol eller en gammel, slidt sofa. En klassisk kontorstol er heller ikke optimal til gaming. Derfor sælger vi et stort udvalg af gamerstole, som er designet specifikt til formålet, så du kan passe på din krop og sidde godt, når du gamer.

Vores gamerstole giver god støtte til både fritidsgameren og den professionelle. Når du gamer, sidder du tit i lang tid i den samme position. Derfor er det vigtigt, at du sidder i en god stol, som giver den bedste støtte til lige præcis gaming, så du passer på din ryg. Det gælder for både børn og voksne.

Stolene kan selvfølgelig indstilles, men der findes også en gamer stol til forskellige aldre, så du kan finde en, der passer ideelt. Børn gamer også, og det er rigtig vigtigt for deres stadig voksende kroppe, at de sidder godt.

Mange gamerstole kommer med indbygget pude til nakke og lænd, så du får den bedste støtte og holdning, mens du gamer, så du kan skåne din krop.

Gamerstole findes i mange prisklasser, så du kan købe den, som passer til din økonomi og dit behov.

Køb en smart gamerstol og opdag, hvor meget det forbedrer din gaming-oplevelse i hverdagen.

 

Chef kontorstolen er for alle

En chef kontorstol er ikke kun til chefer, men vi forstår godt, hvorfor de har fået navnet. De smukke chef kontorstole er eksklusive af design og udseende. De har alle en justerbar ryg og sæde, så de kan indstilles i løbet af dagen, hvis du ønsker at variere sin siddeposition. Det er godt for kroppen, at den ikke bare sidder på samme måde hver dag.

Den høje, svungne ryg på chef kontorstolene er elegant, og den vil passe godt ind i ethvert kontor. Den ses dog ofte på chefens kontor, da de lækre stole ligger i et højere prisleje end de fleste. Vil man passe godt på sin ryg, er de dog absolut investeringen værd, da de virkelig giver god støtte til hele kroppen.

 

Har du dårlig ryg?

Døjer du med smerter i ryg, lænd eller nakke, så findes der heldigvis også ortopædiske kontorstole, som er designet specielt til at aflaste mennesker, der døjer med dårlig ryg og smerter.

Har du et job, hvor du sidder meget, så kan det være rigtig hårdt, hvis du har ondt i ryggen. Her er en kontorstol til dårlig ryg en rigtig god investering. De fleste er designet til at lette trykket på for eksempel halebenet, så din ryg er under mindre pres end på en almindelig kontorstol. Så kan du holde til at sidde længere på din stol, uden at du får for ondt.

Det er vigtigt, at du lytter til din krop, så den kan holde til mange gode år på arbejdet, uden at du får gener.

 

En ståstol er god til variation

En ståstol er god til flere slags arbejde. Hvis du går meget rundt på dit arbejde, så er en ståstol et godt sted til lige at sætte dig hurtigt og hvile, uden at du kommer ned i en stor kontorstol. Den holder dig i gang, da du sidder mere aktivt på en ståstol end i en klassisk kontorstol, da ståstolen for eksempel ikke har et ryglæn, så du skal holde dig selv oppe på en anden måde.

Sidder du dog meget på en kontorstol, så kan en ståstol være en ekstra stol, som du kan skifte til for at få lidt variation i, hvordan du sidder. Her kommer du op i en anden vinkel, så du lader kroppen bevæge sig anderledes og får lidt forandring.

Din blodcirkulation er bedre på en ståstol, da din krop er mere åben, end når du sidder. Køb en ståstol, hvis du kan mærke, at du falder meget sammen i den samme stilling i din kontorstol. Så vil du opleve, at du ikke bliver så øm efter mange timer på pinden.

 

Vi fører også kontorstole til særlige behov

Ingen mennesker er ens, og vi har alle vores udfordringer. Derfor findes der selvfølgelig kontorstole til forskellige særlige behov og ønsker.

Er du for eksempel lidt usikker på benene, eller er det svært for dig at rejse dig på grund af en skade, så skal du da have en af de smarte stole, hvor du kan låse hjulene, når du skal op, så stolen ikke pludselig forsvinder under en. Det er rart med sikkerheden, og så er det selvfølgelig også praktisk, at stolen kan stå helt fast.

Stolen kan være til stor hjælp på arbejdspladser, men også i eget hjem. Her kan den bruges i kontoret, men også til dem, som ønsker en mere ergonomisk kontorstol, som for eksempel kan bruges til spisebordet, stuen og andre steder, hvor du finder den praktisk. Ja, den kan faktisk følge med dig rundt i huset.

Som en ekstra ting, kan du også købe en benstøtte, som er smart, hvis du skal holde det ene eller begge ben hævet, eller hvis du vil gøre det nemmere for andre at hjælpe, hvis man skal have hjælp til sko eller strømper. Det er ofte en god løsning for ældre, som mangler en stol i eget hjem.

Kontorstole til særlige behov giver ro og tryghed i hverdagen. Kig i kategorien og find den rigtige løsning til dit eget særlige behov. Der er mange muligheder, og vi hjælper gerne med vejledning, så du ender med den stol, som passer bedst til dig.

 

Vil du gerne beskytte dit gulv?

Måske har du et lækkert trægulv eller gulv af andet sart materiale, og så tænker du, at en kontorstol vil skade det, og det kan den nemlig gøre. Det er dog muligt at undgå på en nem måde. Du skal bare have et stoleunderlag, som kan beskytte dit gulv mod ridser og mærker.

Et stoleunderlag er normalt lavet af plastik, og der er to overordnede slags. Det ene er med pigge, og det andet er uden.

Med pigge:

 • Godt til rum med gulvtæpper
 • Sørger for at stolen ikke skrider på tæppet
 • Skåner gulvtæppet
 • Undgår tæppefibre i hjulene

Uden pigge:

 • Godt til trægulve
 • Godt til gulve med revner mellem klinker og lignende
 • Stolen står bedre fast
 • Gulvet får ikke mærker fra hjulene

Et stoleunderlag skåner også gulvet, hvis du taber ting. Det kan være en kop kaffe, der skvulper over, blæk fra arbejdet eller meget andet. Et stoleunderlag er altså smart, og det beskytter både stol og gulv ved at lave en ekstra barriere mellem dem.

 

Prøv en kontorstol uden ryglæn

Det lyder måske lidt underligt, men der sælges efterhånden mange kontorstole uden ryg. Det er en slags taburetter, men ikke de trebenede af træ, som man kender fra institutioner. Nej, disse stole har lækkert design, som støtter din krop på en rigtig god måde. De ergonomiske kontorstole gør, at du er nødt til at være bevidst om, hvordan du sidder. Det er godt for din holdning, og dermed for din krop.

De findes også med et lille ryglæn, så du kan læne dig tilbage engang imellem. Det lave ryglæn gør også, at du kan dreje stolen 180 grader, og læne dig ind over det. Denne slags stol gør altså, at det er muligt at variere sin siddestilling utroligt meget gennem dagen, og det er altid rart med afveksling på en lang dag på arbejdet.

Stolene er også gode til mindre steder, hvis du ikke sidder i så lang tid ad gangen. De fylder mindre, og de er nemme at flytte rundt.

De kan også være gode at have et par stykker af på kontoret, så du kan veksle lidt mellem sin klassiske kontorstol og taburetten.

 

Stole til alle størrelser

Vi tilbyder selvfølgelig stole til de fleste størrelser. Det er vigtigt, at alle kan sidde komfortabelt, og at stolene kan holde i mange år. Derfor tilbyder vi også XL-kontorstole, som kan tåle en vægtbelastning på op til 200 kg.

XL-stolene tilbyder følgende:

 • De er alle ekstra brede, så du sidder behageligt
 • De har alle armlæn med god plads imellem
 • Armlæn er forstærket med stål, så man roligt kan bruge dem, når du rejser dig
 • Stolene er ekstra polstrede for god komfort for alle
 • Ryglæn i flere forskellige højder, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og dine behov

De smarte XL-stole kommer også i forskellige prislejer, så alle kan være med. Vi synes det er vigtigt, at alle sidder godt på deres stol.

 

Vi skal passe på vores krop

Vi har jo kun den ene. Derfor er det nemlig vigtigt, at du tænker dig godt om, når du køber en kontorstol. Det er nemlig ikke alle stole, som passer til alle kroppe. Stolen skal selvfølgelig helst være ergonomisk, men der er flere andre ting, som spiller ind.

Er du arbejdsgiver, så kan det være fristende, bare at bestille 30 styk af den samme stol, til hele arbejdspladsen. Det er selvfølgelig en mulighed, men hvis du virkelig vil glæde dine medarbejdere og passe godt på dem, så kan det være en god idé at give dem nogle muligheder at vælge imellem. Goder som dette på arbejdspladsen giver gladere medarbejdere, og de arbejder også bedre, når de sidder godt, og de passer bedst muligt på deres krop.

Mulighed for den rigtige stol giver altså:

 • Gladere medarbejdere
 • Sundere medarbejdere
 • Mere produktivitet

Vi hjælper gerne med at sammensætte et udvalg i den rigtige prisklasse, som dine ansatte kan vælge imellem.

 

Overvejelser, du skal gøre dig, inden du vælger kontorstol

Der er mange forskellige overvejelser, du skal gøre dig, inden du vælger en kontorstol.

 • Skal den have fodstøtte?
 • Skal den have armlæn?
 • Hvilket materiale skal den være lavet af?
 • Skal den kunne holde til større vægt?
 • Har du særlige behov?
 • Skal bruges af én person eller skal den passe til flere?

Det er alle fornuftige overvejelser at gøre sig, inden man bestiller sin stol eller stole. Hvis man lige tager disse ting med i overvejelserne, så er man næsten sikker på, at man får en stol, som man vil have glæde af i mange år.

 

Kombinér din kontorstol med et godt bord

En god kontorstol er vigtig, men når du har valgt en, så er det også vigtigt at sætte den sammen med et godt skrivebord.

Her har vi heldigvis også en stort udvalg, som du kan tage et kig på. Så kan du selv sammensætte det helt perfekte makkerpar. Det garanterer de bedste forudsætninger for et godt arbejdsområde, hvor du har det rart, og hvor du kan være produktiv.

 

Ergonomi på kontoret

Når du skal tænke indretning af kontoret, er de første elementer du skal tænke på kontorstol og hæve sænkebord, vælg noget som passer til dig og som kan indstilles ergonomisk korrekt.

Andre elementer som kan bruges aktivt på kontoret er tavler og flipovers. Når der skal ligges en plan for dagen eller samles op på et projekt er det oplagt at komme op af kontorstolen og mødes ved den mobile tavle og dermed får bevæget kroppen. En helt klassisk whiteboard tavle kan også placeres strategisk, og de fås i mange størrelser og modeller.

 

Skab det bedste kontor hjemme og på arbejdspladsen

Et kontorjob kan være hårdt for kroppen, men med en ergonomisk kontorstol og et godt skrivebord, så er du godt på vej til et bedre arbejdsliv, hvor du ved, at du passer godt på dig selv og din krop. Så er du klar til at bruge din fokus og energi på arbejdet. Du kan blandt andet forkæle dig selv og din boligindretning med en flot Hay kontorstol

Husk også at se vores store sortiment af skriveborde

Kontakt os for vejledning

Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om, hvilken kontorstol, du skal vælge, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 10 10 13 for gratis rådgivning. Du kan også bestille en konsulent til at komme ud og hjælpe dig helt uforpligtende.

Desuden kan du også altid få en kontorstol på prøve, inden du beslutter dig endeligt. Husk, at vi altid leverer kontorstole over 999,- kr. gratis, og for 299,- kr. leverer og monterer vi stolen hos dig. Hvis du ikke er tilfreds, tager vi den tilbage og finder en anden stol til dig, som du er tilfreds med.
Ofte stillede spørgsmål

 

Hvad er en god kontorstol?

En god kontorstol er en stol, der passer til dig og dit behov. En god kontorstol har den nødvendige ergonomi og komfort, som gør den behagelig at sidde på en hel arbejdsdag. Rigtig mange mennesker sidder på en kontorstol de fleste af deres vågne timer.

Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvilken kontorstol, du vælger. Du bør vælge en, der passer til din højde og kropsform -og gerne ergonomisk. Det vil sige, at den kan justeres, så den passer lige til dig.

 

Sådan finder du den rigtige kontorstol

Der er flere ting, du skal tage med i overvejelserne, når du skal købe en kontorstol. Vi er alle forskelligt bygget, så du skal finde en stol, der passer til dig, din størrelse og din højde. En god ide er at vælge en ergonomisk kontorstol med flere indstillingsmuligheder som fx justering af sædedybde og vippefunktion.

Vores arbejdsopgaver er også forskellige, og vi skal ikke alle have de samme funktioner. Hvis du kun lander i stolen en halv time om dagen, behøver du ikke stille de store krav til stolen, men hvis du sidder 7-8 timer i stolen om dagen, så skal du gå efter en ergonomisk kontorstol i en ordentlig kvalitet med mange indstillingsmuligheder, som kan være med til at forebygge rygproblemer.

 

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol er en kontorstol, som på bedste vis tager højde for menneskekroppen og dennes behov for at kunne variere siddestilling i løbet af en lang arbejdsdag. Den menneskelige krop er ikke designet til længerevarende arbejde i statiske stillinger og slet ikke på dårlige stole.

En ergonomisk kontorstol giver mulighed for at variere arbejdsstilling ved hjælp af sædedybdejustering, justering af ryghøjde, justering af siddehøjde, synkront sædevip og vægtjustering.