Forside OUTLET

OUTLET

Har du lyst til at gøre en god handel er du kommet til det rigtige sted! Der er mange penge at spare her, så kig i de forskellige grupper og find det du søger! Når vi somme tider skal have tyndet ud i lagerbeholdningen, kan du være heldig at gøre en rigtig god handel her på siden. Det kan være udgåede varer, varer som er til overs fra projekter eller varer med en lille fejl på. I vores lagersalg finder du både kontormøbler, butiksinventar og lagerindretning.

Læs mere

Vælg kategori:

Udstillingsvarer
Du vil også finde et stort udvalg af demovare, hvor der løbende sker en udskiftning i takt med vi får solgt disse og nye kommer til. De demovarer, der sælges herunder, er varer der har stået i vores showroom og ikke længere skal stå der, da der skal ske en udskiftning. Nogle varer bærer præg af at have stået i udstillingen og være afprøvet, mens de på andre varer slet ikke kan bemærkes. Er der noget at bemærke på varen, er der gjort opmærksom på det i vareteksten/på billede, så du kan trygt kan købe.

Overskud fra projekter
Det kan også ske at vi har overtallige varer fra et projekt, hvor der typisk er en større mængde varer, hvor der er skarpe mængderabatter på. Det kan være en kunde som har forkøbt sig eller os som har fået bestilt for meget hjem. Varerne kan være standardvarer eller special fremstillede - uanset hvad kan du gøre en god handel.

En lille skade
Du kan også under OUTLET finde varer som har en lille skønhedsfejl. Det er ikke noget som går ud over funktionaliteten, men varen fremstår ikke som ny. Det kan være en ridse på hylden af en reol, på ryggen af en stol, en bule på indersiden af en skabslåge eller lign. Så kan du acceptere en mindre kosmetisk fejl, er der mange penge at spare. Du kan læse om skaden i vareteksten og se billede af den, så du bedst muligt kan vurdere den før dit køb.

Nedenunder kan du vælge om du ønsker noget til butikken, kontoret eller lageret!