Forside Kantine indretning

Kantineindretning

Kantineindretning

Det er en daglig sammenkomst

 

Kantinen er det rum, hvor medarbejderne hver eneste dag får mulighed for at få snakket sammen, mens de nyder frokosten. Med de rette omgivelser, kan du understøtte den sociale begivenhed, og styrke medarbejdernes netværk i virksomheden.

Nogle af de spørgsmål du skal stille dig selv, er hvordan kantine-kulturen er hos jer, og hvordan ønsker i den skal være? Vores konsulenter kommer gerne med gode input og spørger ind til jeres behov, funktioner og ønsker for den gode kantineløsning. Meget afhænger af hvilke kantineborde og kantinestole du vælger.

inventarland bil

Kantineindretning med en ekstra service til dig

 

Vi indretter, koordinerer og servicerer din kantineindretning. Vi ordner både små og store indretninger, spørger ind til detaljerne og sørger for at I får den bedste løsning… og så får du de bedste priser fra starten!

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13

Det sociale rum

 

Det er i kantinen medarbejderne afholder deres pause og får noget at spise. Men det er også her medarbejderne kan lære hinanden bedre at kende. Det skaber relationer og relationer forøger det gode samarbejde.

Det er for eksempel bevidst at salgsmøder eller større direktionsmøder ofte foregår over en frokost. Det forandrer stemningen at mødes over mad, den bliver mere uformel.

Vi mennesker vil gerne hinanden og vi vil gerne hjælpe hinanden. Vi networker over en frokost og vi vender hinandens stemning og arbejdsopgaver.

Kantinen som pauserum, giver medarbejderne en ny atmostfære, for at markere deres pause, at går væk fra arbejdspladsen.

Kantinen er mødestedet når en kollega har hjemmebagt kage med, morgenbrød om fredagen, ved receptioner, osv. Det er virksomhedens åbne, uformelle og sociale rum.

Kantineindretning hos MED A/S

 

Vi har totalindrettet kontoret hos MED A/S. De har fået arbejdspladser, lounge, fællesområde, konferencerum og en skøn kantine.

Deres kantine er indrettet med firkantede borde, der er sat i forlængelse af hinanden. Det skaber fleksibilitet, så de kan skabe den længde borde der er behov for, alt efter antallet af gæster og spisende.

Det er de samme stole de har i konferencerummet og mødelokalerne, så de kan nemt hente ekstra stole rundt i huset, og stadig beholde samme udtryk.

De store plantekasser skaber miljø og understøtter deres skønne udsigt ud over landskabet, som de kan nyde hver eneste dag til frokost.

Du kan se hele casen med kontorindretningen af MED A/S her »

Skal det være et mix?

 

Har du forskellige typer medarbejdere og bruger i kantinen til mere end bare at spise i?

Så kan det være en fordel at mixe kantinemøblerne, så I både har mulighed for barstole og barborde, så man kan sidde højere oppe.

De runde kantineborde for de små selskaber der giver en caféstemning, eller de lange firkantede borde der kan sættes op som langborde så hele afdelinger kan spise ved samme bord.

Kantineindretning hos TDC Group

 

Vi har en fast leverandør aftale med TDC Group, og i den har vi leveret inventar til deres kantiner i de forskellige afdelinger.

De har fået den samme kantineindretning i flere rum, og det er de samme kantineborde og kantinestole der går igen. Så kan hver afdeling afholde frokost sammen og netværke.

Du kan se hele casen med kontorindretningen af TDC Group her »

kantineindretning hos tdc
kantine case

Flexible kantineborde og kantinestole

 

Hvis I rykker meget rundt på kantineindretningen, kan det være en fordel at få borde og stole der kan foldes sammen, stables og køres frem og tilbage i rummet.

oporto xtra kantinestole

Skal vi gå udenfor og spise?

 

Når vejret er godt, er der ofte mange af os der vælger at spise udenfor. Så vi kan få lidt frisk luft og sol på kinderne. Det kræver dog der står nogle udendørsmøbler, du kan sætte dig ved. Her er et par eksempler.

Cafesaet avila
cafesaet arras
elegant cafesaet kozani