Forside CASE TDC

Kontorindretning hos TDC

 

TDC efterspurgte en bred palet af inventar i meget specifikke farver og materialer. Så det har været i tæt samarbejde med deres arkitekter og et moodboard, at vi har givet vores erfaring og viden indenfor inventar. Det har skabt den flotte løsning, som TDC har på deres kontorer i dag.

Der er tænkt over arbejdsstillinger, uformelle og formelle møderum, akustik, arbejdsområder med faciliteter som skærme og skrivetavler og kreativ inspiration i indretningen.

Indretningen er inspireret af moderne farver som flaskegrøn, okkergul og rustrød. Samt grove tekstiler, græs, grønt og kork. Det giver et dejligt farverigt og friskt kontormiljø.

Alexander Shee

Alexander Shee

Alexander har som konsulent i Inventarland stået for dialogen med TDC og sørget for at levere det helt rigtige inventar til den helt rigtige pris.

Kontakt vores projektafdeling på

på 70 10 10 13 eller indretning@inventarland.dk 

Case tdc legerum

Detaljer om projektet

Vi leverede inventar til arbejdspladser, loungeområder, fællesarealer, mødelokaler og kantine.

Det der kendetegner projektet har været de mange farver og materialer som arkitekterne har budt ind med. Det er blevet til et kontor med fantastiske kontormøbler, der bryder med det klassiske sorte og grå, men har friske farver og nye materialer.

Læs om de forskellige områder og leveringer til projektet her:

Kunden har fået:

  • Personlig service og fast indretningskonsulent
  • Projekthåndtering i samarbejde med indretningsarkitekter
  • Specialprodukter efter specifikke ønsker
  • Fast leverandøraftale med gode priser

Arbejdspladser

Loungeområder
Mødelokaler
Fællesområder

Kantine