Forside CASE Bin2Bil

Kontorindretning hos Bin2Bil

Bin2Bil udvidede deres butikker med et helt nyt byggeri i Slagelse. Da deres driftschef Kristian Haubjerg skulle finde inventar til det nye bilhus, var det vigtigt at de handlede med en lokal virksomhed.

"I har en stor kørende bilpark, så det var ret nemt." siger Kristian grinende og tilføjer "men selvfølgelig er det vigtigt at arbejde sammen med professionelle samarbejdspartnere, og det har Inventarland været."

Da Kristian tog kontakt til Inventarland, blev han tilbudt at komme på besøg hos en af vores eksisterende kunder. Det har været vigtigt for deres valg, at få en reference, fortæller Kristian.

Efter deres besøg hos MED A/S (se casen her), fik de kredset sig ind på de møbler som passede dem og ikke mindst den pris som matchede deres budget.

bin2bil moedelokale

Vi er nødt til at forholde os til prisen og det møbelbudget jeg havde. Ud fra det, skulle vi finde de bedste og de fedeste og lækreste møbler, og det syntes jeg at vi er sluppet rigtig godt afsted med. 

- Kristian Haubjerg, Driftschef, Bin2Bil

inventarland bil

Forløbet har været udfordret af Covid-19 pandemien, da deres byggeri blev forsinket og Kristian Haubjerg måtte udskyde leveringen af deres kontormøbler ad flere omgange. 

"Da det så skulle gå stærkt, nu skal vi have sat nogle møbler op, så kom Inventarland til aftalt tid, og fik det sat det hele op. Det var rigtig godt!" fortæller Kristian Haubjerg.

Med den wow-faktor det nye bilhus har, er vi stolte over at vores møbler og vores arbejde har været en del af det.

Det har været en fornøjelse, og det er altid fantastisk at vi kan tilbyde vores services og fleksibilitet når kunden virkelig havde brug for det. Det gør vi gerne igen.