Forside Lagerindretning

Få det bedste ud af dit lager med den bedste indretning

 

Lageret er et vigtigt rum, der ofte bliver overset, fordi man indkøber det mest nødvendige inventar med forventningen om, at lageret er funktionelt. Der er mange redskaber, som er med til at forenkle processerne på et lager, så det tilgodeser medarbejderne, og arbejdet kan gå lidt hurtigere og mere effektivt.

Det kan derfor være en udfordring at overskue, hvilke redskaber og hvor mange elementer der skal til for at lave et optimalt lager. Vi kan indrette lageret med alt, hvad der hører til, lige fra lagerreoler, pallereoler, transportudstyr, palleløftere og navigation, samt meget mere, så det passer til jeres behov.

Få inspiration til jeres lagerindretning herunder eller kontakt vores projektafdeling, der står klar til at vejlede jer.

inventarland bil
lagerreoler
skabe med bolte
lagerindretning

Vi hjælper med din lagerindretning

 

Vi indretter, koordinerer og servicerer din lagerindretning. Vi ordner både små og store indretninger, spørger ind til detaljerne og sørger for at I får den bedste løsning… og så får du de bedste priser fra starten!

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13

Lagerindretning på kontoret eller i baglokalet af butikken

 

Lagerreoler til det lille lager er som oftest prisvenlige og enkelte reoler. Reoler der står alene, og kan sættes op af væggen eller stå i det fri. Det kræver plads til arkivering, og andre mindre størrelse produkter.

 

Den økonomiske  - Future lagerreol

Kan stilles enkeltvis og side om side, samles uden skruer og møtrikker.

Den praktiske – Stelcon lagerreol

Med galvaniseret stål og 5 hylder der kan holde op til 250 kg. Kan samles med en gummihammer.

Den kraftige – Magnus storreol

Med 160 cm brede hylder, der kan bære op til 600 kg – ideel til tunge og store emner.