Facebook Pixel

Underleverandør

Vi har erfaring som underleverandør til en række forskellige entreprenørprojekter. Vi har derfor et stort udvalg af inventar til alle former for entreprenørprojekter; fast inventar, kontormøbler, hårde hvidevarer, lagereoler, omklædningsskabe, tørrebure, skiltning m.m.

Udvalget af produkter er af god og solid kvalitet, der passer til alle prisklasser.

underentreprenør til større byggeprojekter og renoveringer med møbler og inventar
underentreprenør til større byggeprojekter og renoveringer med møbler og inventar

Levering til tiden

Vi leverer og monterer med egne chauffører og montagefolk, efter princippet just-in-time med hurtig levering og montering over hele landet. Vi står klar, når I er. 

Et nært kendskab til branchen gør, at vi har erfaring med at tilpasse os til projektplaner, arbejdsmiljø, byggepladsers åbningstider og kan levere specialbestillinger til ethvert område.

Få professionel vejledning!

Indretningskonsulent til kontorindretning til erhverv

Få inspiration til jeres projekter herunder eller kontakt vores projektafdeling, der står klar til at vejlede jer, uanset om I skal bruge inspiration, bestemt inventar eller har brug for et besøg af vores konsulenter.

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på
indretning@inventarland.dk
eller 70 10 10 13

Få en plantegning eller 3D-tegning

For at visualisere ideerne, tilbyder vi plantegninger og 3D tegninger. Så kan du se indretningsløsningen og ideerne komme til live. 

Kontakt os helt uforpligtende på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13.

3D tegning og plantegning af leverandør til entreprenørprojekter med kontormøbler og inventar

Køkken

Vi har et stort udvalg af køkkeninventar i god og solid kvalitet til alle former for entreprenørprojekter, og som passer til alle prisklasser. Vi har erfaring som underleverandør til en række forskellige entreprenørprojekter.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indrette for dig.

CASE: Underleverandør til kollegium

Vi har været med helt fra starten, før renoveringen af den tidligere erhvervsejendom begyndte. Vi har leveret og monteret alt fra specialdesignet og brandsikkert inventar til boligetagerne helt til indretning af træningsrum, loungeområde, fælleskøkken, filmrum og vaskeri.

Se hele projektet med billeder og detaljer her

underentreprenør til indretning af kollegium - Se mere HER

Omklædningsskabe

Vi har et stort udvalg af omklædningsskabe i god og solid kvalitet og sikkert også nogen der passer til jeres entreprenørprojekter. Fra institutioner til omklædningsrum kan vi levere omklædningsskabe, som passer til alle prisklasser.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indrette for dig.

CASE: 1043 omklædningsskabe

Vi har leveret over 1000 omklædningsskabe i flere størrelser og med en specialdesignet låsefunktion. Kunden havde en udfordring med at have skabe nok til både de faste medarbejdere og de mange sæsonmedarbejdere. Låsemekanismen blev derfor specialkodet til medarbejdernes personalekort. 

Se hele projektet og speciallåsen HER

underentreprenør til over 1000 omklædningsskabe - Se mere HER

Bad (spejle, sæbedispenser, mv.)

Vi har et stort udvalg af badeværelsesinventar til små og store projekter. Vores sortiment er i god og solid kvalitet og produkter som passer til alle prisklasser. Vi har erfaring som underleverandør til en række forskellige entreprenørprojekter.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan indrette for dig.

CASE: Totalleverandør til kontor

Til MED A/S's helt nye domicil, har vi leveret alt til kontoret. Alt fra mødemøbler og hæve sænkeborde til servietholdere og sæbedispensere. Det har givet et flot og strømlinet udtryk, få selv fornøjelsen ved at se hele projektet.

Se hele projektet med billeder og detaljer her

Totalleverandør til kontorindretning - Se mere HER
Se alle cases og referencer HER

Vi hjælper med dit projekt

Indretningskonsulent til kontorer og mødelokaler

Vi kommer til dig til et helt uforpligtende møde. Vi spørger ind til detaljerne og finder frem til den bedste løsning, og så får du de bedste priser fra starten!

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13

Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Galleri med underentreprenør projekter