Forside Receptionsindretning

Receptionsindretning

Receptionsindretning

Det første møde og det første indtryk

Hvad er det første dine besøgende møder hos dig? Guider du dem tydeligt et sted hen, hvor de kan henvende sig ved en reception, eller står de ofte og flagrer i indgangen?

Vi ved alle sammen at det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, det gælder ikke kun i mellem mennesker, men også i omgivelserne på kontoret.

Her har vi samlet vores anbefalinger og muligheder indenfor receptioner og receptionsdiske. En reception og en receptionsdisk giver dig mulighed for at vise kunden hvor I mødes, hvor de kan få hjælp eller melde deres ankomst. Så det bliver en varm og tryg ankomst for dine gæster.

receptionsdiske skranke
skranke

Vi hjælper med din receptionsindretning

Vi indretter, koordinerer og servicerer indretningen af din nye receptionsdisk. Niklas Priess har dygtiggjort sig indenfor receptionsdiske, han kommer gerne ud og måler, spørger ind og sørger for at I får den rigtige receptionsdisk...til den rigtige pris.

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på
indretning@inventarland.dk
eller 70 10 10 13

Små og store receptionsdiske

Flere af vores modeller kan fåes i flere størrelser, her er udvalgt modellerne Wave og Valde. De ligger i hver sin ende af størrelsesskalaen, og repræsenterer to helt forskellige behov indenfor skranker og receptionsdiske. 

Den lille receptionsdisk - Wave

Har du en mindre klinik, butik eller behov for et mødested ved indgangen, kan en lille reception anbefales. De passer ind i små rum, og skaber samling og velkomst. Flere af dem har også funktion som en arbejdsplads med bord og skabe indbygget.

Den store receptionsdisk - Valde

Her er der plads til en medarbejder eller to, alt efter behov. Får du mange gæster, der skal sendes rundt i huset, bestille nye tider eller have længere tids hjælp, så skal du have fat i en stor skranke. Det kan være en fordel at få en konsulent på opgaven, for opmåling og størrelse.

valda receptionsdiske
kinesisk kulturcenter

Receptionsdisk hos Det Kinesiske Kulturcenter

Vi har totalindrettet Det Kinesiske Kulturcenter i København. Det er åbent for offentligheden og har til formål at samle viden og læring fra sig om den kinesiske kultur. 

De besøgende kan komme frit ind fra gaden, og for at skabe en god velkomst, har de fået sat en reception op ved indgangen. Den er også placeret lige ved biblioteket, så de læselystne besøgende kan få hjælp til at finde den rette litteratur. 

Du kan se hele casen med kontorindretningen af Det Kinesiske Kulturcenter her.

Formen på receptionsdisken

Forskellen er selvfølgelig den åbenlyse design forskel. Det udtryk den runde og bløde form giver mod den mere formelle og kantede. Men det er også det rum receptionsdisken skal stå i, der bestemmer formen.

foro receptionsdisk
valde rund receptionsdisk

Specialløsning?

Kontakt os endelig med specifikke ønsker til mål, funktion eller design.

Mange receptionsdiske og skranker er specialløsninger, fordi de skal tilpasses det specifikke rum, specifikke behov og den specifikke virksomhed.

Vi kommer ud til jer og måler op og tager en snak omkring jeres ønsker. Vi tilbyder 3D tegning og det er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Kontakt os helt uforpligtende på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13

reception kontormoebler

Receptionsdisk med ergonomisk arbejdsplads

Hos læge Lene Stigaard har de fået en flot Valde receptionsdisk. Bag ved har receptionisten både fået en ergonomisk arbejdsplads med hæve sænkebord og to skabe til opbevaring indbygget i receptionsdisken.

Du kan se hele casen med kontorindretningen hos lægehuset her.