Forside Skurvognsindretning

Skurvognsfaciliteter

Vi har alt fast inventar til indretningen af skurvogne til byggepladsen. Vores produkter er af god og solid kvalitet, der passer til alle prisklasser.

Med erfaring som underleverandør indenfor bygge- og entreprenørbranchen kan vi præsentere et stort udvalg af fast inventar til skurvognen: Baderumsinventar, omklædningsskabe, skiltning, miljøskabe og meget mere. 

inventarland bil
skurvogns faciliteter
skurvogn container

Få professionel vejledning!

Få inspiration til jeres projekter herunder eller kontakt vores projektafdeling, der står klar til at vejlede jer, uanset om I skal bruge inspiration, bestemt inventar eller har brug for et besøg af vores konsulenter.

Se mere i vores projektafdeling her

Kontakt os på
indretning@inventarland.dk
eller 70 10 10 13

Levering til tiden

Vi leverer og monterer med egne chauffører og montagefolk, efter princippet just-in-time med hurtig levering og montering over hele landet. Vi står klar, når I er. Et nært kendskab til branchen gør, at vi har erfaring med at tilpasse os til projektplaner, arbejdsmiljø, byggepladsers åbningstider og kan levere specialbestillinger til ethvert område. 

levering til tiden

Kontor i skurvognsindretningen

På byggepladsen skal skurvognen kunne rumme mange ting. Udover at være pause- og møderum, skal der mangestder også være kontorpladser.

Vi er specialister i kontorindretning og samtidig har vi erfaring som underleverandør indenfor bygge- og entreprenørbranchen. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan samarbejde i omkring jeres projekt.

skurvogn kontor
skurvogn arbejdsmiljoe
skurvogn kontorindretning