Forside Stillerum indretning

Et rum i rummet

 

Med en mødeboks får du et rum i rummet til medarbejderne. Det er det ekstra mødelokale, rum til fokus, plads til højlydte telefonsamtaler og forbedring af akustikken på kontoret. Brug mødeboksen til at opdele kontoret og bremse lyden. Brug stillerummet til fokus og fordybelse for den enkelte medarbejder. Brug den til at skærme indholdet af telefonsamtalen for kollegerne der samtidig selv bliver skærmet for støjen.

Et stillerum fås både som telefonboks til kontor eller mødeboks til 2,4 eller 6 personer. Der er mange designmuligheder, så de kan tilpasses til det eksisterende kontormiljø. Et møderum eller telefonboks kan skilles ad, og sættes op igen på ny når kontorindretningen forandres, og det kan tages med hvis kontoret flytter.

Nicklas Priess stillerum indretning
telefonboks
møderum og mødeboks
mødeboks og rum

Vi hjælper med det nye stillerum

 

Vi indretter, koordinerer og servicerer indretningen af dit nye stillerum, Niklas Priess har dygtiggjort sig indenfor stillerum, mødebokse og telefonbokse. Han kommer gerne ud og måler op, spørger ind og sørger for at I får det rigtige stillerum… til den rigtige pris.

Se mere i vores projektafdeling her.

Kontakt os på indretning@inventarland.dk eller 70 10 10 13

Diskrete telefonsamtaler

 

Brug en telefonboks til kontoret, receptionen eller i det offentlige rum, og gør telefonsamtalerne mere diskrete. Telefonboksene har en lydabsorberende effekt der gør at støj udefra ikke forstyrrer indenfor og at samtalen indefra ikke kan høre udefra.

Telefonboksene har en god størrelse og kan udformes i mange design, så de er lette at placere hvor det ønskes. De har et behageligt indeklima med ventilationssystem og energibesparende LED lys. Via glasdøren kommer der naturligt lys og det er let at se om telefonboksen er optaget. Det lille bord, der er fastgjort til væggen, tilbyder en lille arbejdsplads under samtalen.