/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-telefonboks-kontor.jpg
/media/.renditions/wysiwyg/TopBilleder/top-telefonboks-gul.jpg

Telefonbokse

Telefonbokse til kontor er en voksende tendens på grund af stigende antal storrumskontorer. Vores telefonbokse løser disse udfordringer ved at tilbyde et sted for fordybelse. Med deres lydabsorberende effekt forhindrer vores telefonbokse støj udefra i at trænge ind og omvendt. Uanset om det er et åbent kontormiljø, en reception eller et offentligt rum, passer vores telefonbokse perfekt med deres størrelse og konstruktion. De er ideelle til at fordybe sig i opgaver, føre uforstyrrede samtaler og foretage private og fortrolige telefonsamtaler i åbne miljøer.

Læs mere

7 Varer

Telefonboks PhoneAlone

Varenr. 2451022014p

Danskdesignet telefonboks
24,995.00 kr
ekskl. moms 24,995 kr
31,243.75 kr
inkl. moms

Telefonboks PhoneAlone, eg

Varenr. 2451032008p

Flotte detaljer i egetræ
29,995.00 kr
ekskl. moms 29,995 kr
37,493.75 kr
inkl. moms

Telefonboks XT-S, eg

Varenr. 2457122010p

Udelukker lyd på op til 35 dB
32,999.00 kr
ekskl. moms 49,999 kr
41,248.75 kr
inkl. moms

Telefonboks XT-S, antracit

Varenr. 2457132010p

Udelukker lyd på op til 35 dB
32,999.00 kr
ekskl. moms 49,999 kr
41,248.75 kr
inkl. moms

Telefonboks XT-S, mørkeblå

Varenr. 2457142010p

Udelukker lyd på op til 35 dB
35,999.00 kr
ekskl. moms 54,999 kr
44,998.75 kr
inkl. moms

Telefonboks Abstracta Zen Pod S Clean

Varenr. 2452111131

Plads til 1 person
119,999.00 kr
ekskl. moms 131,999 kr
149,998.75 kr
inkl. moms

Telefonboks Private Zone

Varenr. C000558721p

Inkl. Levering og montering
39,899.00 kr
ekskl. moms 63,999 kr
49,873.75 kr
inkl. moms

Stort udvalg af telefonbokse i flot design og høj kvalitet

Vores telefonbokse til kontor er i et stilrent og moderne design, hvor du kan vælge telefonboksene i flere forskellige farvekombinationer eller selv præge looket ved at sammensætte farverne, efter hvad der lige passer ind hos jer. Telefonboksene er konstrueret af lydabsorberende materialer både indvendigt og udvendigt. Med sin str., udformning og sit elegante udseende er telefonboksen nem at placere, hvor den passer bedst ind i din indretning. 

I telefonboksen er der ventilationssystem samt energibesparende LED lys, dette skaber et super godt arbejdsklima i boksen. Boksen er desuden med glasdør der sørger for et naturligt lysindfald. Ligeledes er der fastgjort et lille bord i den ene side af boksen, perfekt til en bærbar pc el.lign. 

En akustik telefonboks til kontoret giver stor fleksibilitet

Telefonboksene kan med fordel bruges rigtigt mange steder, selvom man først og fremmest tænker på storrumskontorer.
Vi ser også tit boksene brugt i mindre kontorer hvor man ikke har et mødelokale man kan bruge ved en privat samtale, eller steder hvor lydniveauet og akustikken er dårlig. Når man går ind i en lydtæt boks er det ikke kun de andres støj man ikke kan høre, men de kan jo heller ikke høre dig, og dermed vil hele støjniveauet på kontoret være faldet.

En telefonboks bruges ofte i kontorfællesskaber, på kommuner eller offentlige institutioner, hvor visse samtaler helst skal foregå i fortrolighed af hensyn til eksempelvis persondata eller kontraktuelle detaljer.

5 gode grunde til at købe en lydabsorberende telefonboks til kontor

En lydabsorberende telefonboks til kontoret kan være en værdifuld investering for mange virksomheder, der ønsker at skabe et produktivt og behageligt arbejdsmiljø. Her er fem gode grunde til at overveje at købe en lydabsorberende telefonboks til dit kontor:

 1. Reducerer støjniveauet

  En af de primære fordele ved en lydabsorberende telefonboks er, at den effektivt reducerer støjniveauet. Mange åbne og moderne kontorer kan være støjende og have forstyrrende miljøer, hvilket kan påvirke medarbejderes koncentration og produktivitet. En lydabsorberende telefonboks skaber et roligt og fredeligt rum, hvor medarbejdere kan foretage opkald og have samtaler uden at blive forstyrret af baggrundsstøj.
 2. Holder samtalerne private

  Medarbejdere har ofte brug for at have private samtaler, der kræver diskretion og fortrolighed. En lydabsorberende telefonboks giver dem mulighed for at føre fortrolige samtaler uden bekymring for at blive overhørt. Dette er især vigtigt i åbne kontormiljøer, hvor privatliv kan være en udfordring.
 3. Forbedrer koncentrationen

  En lydabsorberende telefonboks skaber et fokuseret arbejdsmiljø, hvor medarbejdere kan koncentrere sig om deres opkald og samtaler. Ved at reducere distraktioner og baggrundsstøj hjælper telefonboksen med at forbedre medarbejdernes koncentration og opretholde et højt produktivitetsniveau.
 4. Stor fleksibilitet

  Telefonbokse til kontor er fleksible og nemme at bruge. Medarbejdere kan hurtigt og nemt træde ind i boksen, når de har behov for at foretage et opkald, uden at skulle forlade kontoret eller finde et andet sted til samtalen. Dette sparer tid, og gør det muligt for medarbejdere at være mere tilgængelige og effektive i deres arbejdstid.
 5. Forbedrer arbejdsmiljøet

  En lydabsorberende telefonboks bidrager til at skabe et behageligt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere føler sig trygge og komfortable. Ved at tilbyde et privat rum til opkald og samtaler viser virksomheden omsorg for medarbejdernes velvære og trivsel. Dette kan bidrage til at øge medarbejdertilfredsheden og reducere stressniveauet på arbejdspladsen.

Vores telefonbokse bliver frit leveret lige til din dør 

De fleste af vores telefonbokse leveres lige til din dør. Her vil vores egne montører sørge for at opstille din telefonboks hvor du ønsker det og de kører ikke før du er helt tilfreds, og alt virker som det skal.

Hvis du har spørgsmål vedr. indretning og opsætning af telefonboksen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via chat eller tlf.: 70 10 10 13.

Alternative møbler til en telefonboks

Udover en telefonboks kan vi også anbefale at kigge på vores andre akustik møbler. Her finder du et stort udvalg af lyddæmpende møbler såsom akustik sofaer, lamper, plantekasser og meget andet.

Er du i stedet på udkig efter et større møderum med plads til flere personer, anbefaler vi vores stillerum. Disse fås i forskellige størrelser, og kan tilpasses i designet ligesom vores telefonbokse.

Er du i tvivl om hvilken akustik løsning der er den rigtige til dit kontor, så rådgiver vores konsulenter dig gerne. Vi lytter til dine behov, og tilpasser dem til lige præcis din stil.

Telefonboks og møderum i flere størrelser

Vores telefonbokse og møderum fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvor mange personer der skal kunne være i boksen. Herunder er angivet hvilke standardmål vores telefonbokse fås i. Har du nogle specielle ønsker eller behov, så kontakt os gerne, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

1 person Mål: 96 x 100 x 220h cm
2 personer Mål: 215 x 121 x 228h cm
4 personer Mål: 278 x 197 x 228h cm
8 personer Mål: 398 x 243 x 231h cm

Ofte stillede spørgsmål om telefonbokse til kontor

Hvilke fordele er der ved en telefonboks?

Fordelen ved en telefonboks eller et møderum er det lydabsorberende materiale som absorberer og forbedrer lyden både inde i boksen og i resten af lokalet.

Vi har flere flotte telefonbokse, der typisk passer til 1 person, og bliver brugt igennem dagen til onlinemøder eller telefonopkald. Den er en fordel for både personen der bruger boksen, men også for resten af lokalet da en del af de mere støjende samtaler og møder bliver flyttet ind i telefonboksen.

Vi har også et flot sortiment af akustik væg

Forbedrer en telefonboks lyde på kontoret?

Ja, den forbedrer lyden markant på kontoret, da både den person der bruger boksen kan arbejde uforstyrret, men også fordi der bliver markant mindre støj i resten af lokalet.

Boksene er lavet i lydabsorberende materiale, er flotte at se på, og passer ind de fleste steder.