Sadelstol Dalton Høj EasySeat

Varenr. 2313112512

     

Læs mere

Certificeret betræk

Rank siddeholdning

Styrkende mikro-bevægelser

2,999.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 3,527 kr
3,748.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 4,408.75 kr
Vælg farve: Mørkegrå
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 299.00 kr ekskl. moms 373.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

Sway- taburet med fleksibel base. Sway fås med alle gashøjder, og du kan derfor bruge den mange steder som både ståstøtte og taburet. På Sway-taburetten er basen fleksibel, og det betyder, at mikro-bevægelser styrker din krop og holder den i gang. Sway basen kan kombineres med alle Global sæder og mekanismer. Brug Sway-taburetten ved hæve-sænke-bordet som både taburet og ståstøtte. Komfort og bevægelse i ét.

En aktiv siddestilling

Active Seating fra Global Stole forebygger risikoen for at sidde statisk og fremmer den dynamiske siddestilling. Med en dynamisk siddestilling, god fodkontakt og åbent hofteled, sidder du rankt og aktiverer din core. Din vejrtrækning vil blive lettere, du forebygger nakkeproblemer og du forbedrer blodgennemstrømningen i kroppen.

Kunstlæderet er 100% PVC-fri og phtalat-fri og har en høj slidstyrke på over 100.000 martindale. PUre er Oeko-Tex 100 certificeret, er lavet af polyurethan (PU) og er kendetegnet ved en fremragende slidstyrke, lædertouch, høj lysægthed, rengøringsvenlig, overlegen holdbarhed, høj åndbarhed og komfort.

Oeko-Tex

Specifikationer:

  • Siddehøjde: 65 - 91 cm
  • Justering af sædevinkel: 14° frem/3° tilbage
  • Slidstyrke betræk: 100.000 Martindale

Se mange flere data under fanen specifikationer