Forside Thailand skoleprojekt

INVENTARLAND har valgt at støtte Ban Hong Sang -skolen,

I  Thung Kula, ved Roi-Et, Thailand.

Her kan vi skabe en positiv forskel for de ca. 150 elever der går der.  Børnene går i en lidt nedslidt skole, og med små midler kan vi forbedre de fysiske rammer.

Disse børn drømmer også om en bedre fremtid, og med lidt ekstra resurser, kan vi give dem rammerne om den nødvendige læring samt mulighederne for social udfoldelse, og derved mulighed for en bedre fremtid. 

Vi starter hjælpen op den 15. august og vi besøger skolen i starten af september, hvor vi laver en plan sammen med skolen.

 

 

Alle beløb går ubeskåret til skolen

Skolen er beliggende i et relativt fattigt område i Thailand og alt trænger til en kærlig hånd. Skolen er en kilde til håb og læring for hele lokalsamfundet, og vi kan hjælpe ved at bidrage til at skabe et mere inspirerende læringsmiljø for børnene. Ingen bidrag er for små, og enhver indsats vil være værdsat.

Sport og motion er en stor hjælp når det kommer til både læring samt livskvalitet. Derfor er det første projekt vi skal igangsætte, etableringen af en ny basket bane. Den skal etableres således at den ligger hævet op over højvande/regntidspunktet, så ikke den lider samme skæbne som den nuværende bane.

Der ligger ligeledes en børnehave i området som vi også vil hjælpe.

Du kan også hjælpe, hvert et bidrag tæller. 

 

Du kan støtte vores skoleprojekt via:

Mobilepay: 649966

Eller

Bankoverførsel til:

Reg: 5292     Konto: 466597 (Sparekassen)

 

De bedste hilsner

Carsten & Christian

-Partnere, Inventarland

 

 Nuværende basketbane for Banhongsang skolen i thailand

Nuværende basketbane

klasselokale for Banhongsang skolen i thailand

Klasselokale 
Den nye boldbane er færdig

Ban Hong Sang-skolen, i landsbyen Thung Kula, Roiet

 

Den nye boldbane er nu klar til brug. Det er en ordentlig bane, som er pænt lavet og nu hævet til et niveau, der forhindrer oversvømmelse under regntiden, som tidligere var tilfældet.

Nu kommer der mange elever og spiller fodbold her, og de er virkelig blevet gode til det. De ligger i øjeblikket nummer 1 i kommunen, og det er de meget stolte af. Kommunen har flere skoler, og denne er en af de bedste. Det skyldes, at de ikke kun fokuserer på idræt, men også på andre ting. Det er en fornøjelse at være vidne til.  Inventarland siger tak til alle dem i Danmark, der har været med til at donere til skolen sidste sommer  

Nyt computerrum 

Det næste projekt er at give dem et nyt computerrum, som vil være færdigt efter sommerferien.