Forside Thailand skoleprojekt

INVENTARLAND har valgt at støtte Ban Hong Sang -skolen,

I  Thung Kula, ved Roi-Et, Thailand.

Her kan vi skabe en positiv forskel for de ca. 150 elever der går der.  Børnene går i en lidt nedslidt skole, og med små midler kan vi forbedre de fysiske rammer.

Disse børn drømmer også om en bedre fremtid, og med lidt ekstra resurser, kan vi give dem rammerne om den nødvendige læring samt mulighederne for social udfoldelse, og derved mulighed for en bedre fremtid. 

Vi starter hjælpen op den 15. august og vi besøger skolen i starten af september, hvor vi laver en plan sammen med skolen.

 

 

Alle beløb går ubeskåret til skolen

Skolen er beliggende i et relativt fattigt område i Thailand og alt trænger til en kærlig hånd. Skolen er en kilde til håb og læring for hele lokalsamfundet, og vi kan hjælpe ved at bidrage til at skabe et mere inspirerende læringsmiljø for børnene. Ingen bidrag er for små, og enhver indsats vil være værdsat.

Sport og motion er en stor hjælp når det kommer til både læring samt livskvalitet. Derfor er det første projekt vi skal igangsætte, etableringen af en ny basket bane. Den skal etableres således at den ligger hævet op over højvande/regntidspunktet, så ikke den lider samme skæbne som den nuværende bane.

Der ligger ligeledes en børnehave i området som vi også vil hjælpe.

Du kan også hjælpe, hvert et bidrag tæller. 

 

Du kan støtte vores skoleprojekt via:

Mobilepay: 649966

Eller

Bankoverførsel til:

Reg: 5292     Konto: 466597 (Sparekassen)

 

De bedste hilsner

Carsten & Christian

-Partnere, Inventarland

 

 Nuværende basketbane for Banhongsang skolen i thailand

Nuværende basketbane

klasselokale for Banhongsang skolen i thailand

Klasselokale 
21/02-2024 opdatering på vores støtteprojekt i Thung Kula, Thailand 

 

I slutningen af december fortalte vi om hvordan det går med vores støtteprojekt hos Ban Hong Sang-skolen. Der fortalte vi om hvordan de havde gjort det forberedende arbejde ifm. etableringen af en ny hævet boldbane.

 

Nu er vi nået dertil hvor banen er blevet støbt i beton. Den nye boldbane giver børnene på skolen og i lokalområdet hele 720 kvadratmeter åben plads til at lege, løbe rundt og spille bold på. Og da banen nu ligger højere oppe end deres tidligere, vil den ikke blive oversvømmet ved kraftigt regnfald.

 

Vi håber at børnene får en masse god brug af banen - og ser frem til at kunne hjælpe med nye projekter ved skolen i Thung Kula i 2024

 

Skolens nye boldbane bliver støbt i beton.

Skolens nye boldbane bliver støbt i beton.