Forside CASE Det Kinesiske Kulturcenter

Kontorindretning i det Kinesiske Kulturcenter

 

På H.C. Andersens Boulevard i København, ligger det helt nye kinesiske kulturcenter. Det er oprindeligt en del af Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums bygninger, og stod derfor for en indvendig renovering og total indretning

Vi har hjulpet med totalindretningen.

Stedet fungerer som kultur- og informationscenter, der både har behov for et bibliotek, undervisning i kinesisk kogekunst, kalligrafi og sprog, samt et stort multirum til udstillinger, koncerter, film, teater og litteraturarrangementer.

Derfor har hvert rum nogle vigtige funktioner for kulturcentrerets aktiviteter.

Der blev stillet høje krav og der skulle tænkes kreativt for at arbejde med indretningen i den fredede bygning.

”We had some ideas to the decoration, but we wanted a modern and more Danish look. So we took contact to Inventarland.”
- Sun Pierce, Manager, Chinese Cultural Centre

Sun Pierce, manager at chinese cultural centre
kontorindretning hos det kinesiske kultural center
inventarland bil

Det kinesiske kulturcenter er åbent for offentligheden og fungerer som et center for at søge mere viden og lærdom om kinesisk kultur.

Der var det vigtigt at få et bibliotek, der kunne rumme række efter række af kinesisk litteratur og skabe et rum til fordybelse. Lokalerne er blevet dekoreret med gulv til loft reoler med stiger der kan flyttes rundt. De er blevet tilpasset de fredede elementer i bygningen.

lounge lokale hos det kinesiske kultural center

Vi hjælper med din kontorindretning

Vi kommer til dig til et helt uforpligtende møde. Vi spørger ind til detaljerne og finder frem til den bedste løsning, og så får du de bedste priser fra starten!

Kontakt vores projektafdeling

på 70 10 10 13 eller indretning@inventarland.dk 

Der skulle også være mulighed for at afholde små workshops og undervisning. Der er indrettet klasselokaler med tavler og separate arbejdspladser.

Det store multirum, som det bliver kaldt i daglig tale, skal give plads til konverter, filmfestivaler, teater og litteraturarrangementer. Det er den oprindelige koncertsal for det kongelige Danske Musikkonservatorium.

bogreol med person