Bord bænkesæt til børn

Her kan du finde et udvalg af bord bænkesæt til børn. Perfekt til børnehaver, institutioner og de små klasser i skolen. Bord bænkesættene fås i flere varianter og materialer. Hos Inventarland kan du finde præcis den model der passer til jeres behov, så I kan skabe et dejligt og hyggeligt udemiljø for børnene.

11 Varer

Bord bænkesæt til børn - Trykimpr. fyr

Varenr. 2753020153

Nem adgang til bænkene
Fra 1,249.00 kr
ekskl. moms 2,599 kr
1,561.25 kr
inkl. moms
Fra 1,899.00 kr
ekskl. moms 2,999 kr
2,373.75 kr
inkl. moms

Bord bænkesæt til børn - Sort

Varenr. 2753020108

Nem adgang til bænkene
Fra 1,799.00 kr
ekskl. moms 2,999 kr
2,248.75 kr
inkl. moms
Fra 2,249.00 kr
ekskl. moms 3,499 kr
2,811.25 kr
inkl. moms

Bord bænkesæt til børn - Lærk

Varenr. 2753020140

Nem adgang til bænkene
2,599.00 kr
ekskl. moms 3,499 kr
3,248.75 kr
inkl. moms

Bord bænkesæt til børn m/ryglæn - Lærk

Varenr. 2753020240

Med Ryglæn
3,199.00 kr
ekskl. moms 3,999 kr
3,998.75 kr
inkl. moms

Bord bænkesæt Alpha til børn

Varenr. 2753021039p

Solid kvalitet
2,849.00 kr
ekskl. moms 4,499 kr
3,561.25 kr
inkl. moms

Bord bænkesæt Alpha til børn - Lærk

Varenr. 2753021140

Solid kvalitet
3,299.00 kr
ekskl. moms 4,899 kr
4,123.75 kr
inkl. moms

Bord bænkesæt til børn – en praktisk løsning

Bord bænkesæt til børn er en smart og praktisk løsning, som gør at børnene kan have deres eget lille område, hvor de kan sidde og hygge sig eller koncentrere sig om deres opgaver. Det er også perfekt for børnene til at nyde deres måltider, da det har den helt rigtige højde til de helt små. Børnene kan også sidde og tegne, spille spil eller lege med deres venner. Det gør det til en alsidig og brugbar løsning i både hjemmet og børnehaven.

Børnene vil elske at få et flot og praktisk bord/bænkesæt, så de kan sidde ved deres eget tilpassede bord ligesom de voksne. Bord og bænkesættene er kompakte, hvilket gør dem perfekt til anvendelse i haven eller på terrassen.

Bord bænkesæt til børn i et robust og holdbart design

Hos Inventarland finder du bord bænkesæt til børn, der er designet med fokus på holdbarhed og stabilitet, så det kan modstå og holde til daglig brug af børnene. De er lavet af materialer af høj kvalitet, som er robuste og modstandsdygtige overfor slid og skrammer. Dette sikrer, at bord bænkesættet kan bruges i lang tid, selvom børnene bruger det hver dag.

Bord og bænkesættene fås både i versioner med og uden ryglæn, samt i flere forskellige farver og materialer. Ønsker I at give børnene ekstra komfort, anbefaler vi at vælge versionerne med ryglæn som kan aftages efter behov. Der findes også ekstra lange modeller med plads op til 10 børn. Perfekt til institutionen eller børnehaven.

Børne bord bænkesæt der nemt kan opbevares

Bord bænkesæt til børn er også nemme at flytte rundt og opbevare. De fylder ikke alverden, og kan derfor nemt være i en lille krog eller indenfor i skuret, når de ikke bliver brugt. Dette gør dem ideelle for børnefamilier eller institutioner der ønsker en nem og pladsbesparende løsning.

Bord og bænkesættene er også nemme at rengøre, da det blot kræver en våd klud og en mild sæbe. Samtidig er de lette at vedligeholde, da bænkesættene i træ blot kræver en gang olie eller maling en gang imellem. Vi har også versioner i genbrugsplast, der er stort set vedligeholdelsesfrie. Bord/bænkesættene kan godt tåle at stå udenfor hele året, men ønsker I at bevare deres naturlige farve, anbefaler vi at opbevare dem i et tørt miljø i vinterhalvåret.

Sådan vælger du det rigtige bord og bænkesæt til børnene

Når du skal vælge det rigtige bord bænkesæt til børn, er der nogle faktorer, du bør tage i betragtning:

  • Størrelse og alder

    Det er vigtigt at vælge et bord og bænkesæt, der passer til børnenes størrelse og alder. Vælg et bord og bænkesæt, der er højt nok til, at børnene kan sidde komfortabelt ved det og lege eller spise uden at føle sig klemt.
  • Materialet

    Bord og bænkesæt til børn er typisk lavet af træ eller genbrugsplast. Overvej hvilket materiale der passer bedst til jeres behov og ønsker. Et bænkesæt i træ uden imprægnering kræver oliering en gang imellem, hvor et i plast kræver minimal vedligeholdelse og blot rengøring med en våd klud og lidt sæbe.
  • Design og stil

    Vælg et design, der passer til jeres udendørsmiljø. Vores bord bænkesæt til børn fås i forskellige farver og stilarter, så du kan finde et, der passer til jeres smag.

Er du i tvivl om dine børn er for store, så har vi også bord bænkesæt i normal størrelse. Her er der også plads til de voksne, og disse fås også i mange forskellige udgaver. Vælg det sæt der passer til dig og dine behov.

Køb et børne bord bænkesæt og få fri fragt og gode priser

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af bord bænkesæt til både børn og voksne. De er alle fremstillet af et miljøvenligt materiale, hvor træet er FSC certificeret og plastikken er af genanvendte materialer. Du kan eksempelvis både vælge mellem lærk, trykimprægneret fyr/gran eller sort genbrugsplast. Fælles for dem alle er, at de er fremstillet af robuste og holdbare materialer, der tåler dagligt brug.

Gå på opdagelse og find din favorit så du kan få dit nye udendørsmøbel. Vi har gode priser og fri fragt på alle ordrer over 999,-. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, farve eller andet, så kontakt vores kundeservice på 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk