Forside Kontormøbler Kontor tilbehør

Kontor tilbehør

Kontortilbehør er essentielt til det gode kontor, der kræver mere end blot flotte borde og stole. Det moderne kontor har fokus på kvalitet og komfort, og vi tilbyder et stort udvalg af kontortilbehør som skrivebordslamper og papirkurve. Vi har også et stort udvalg af ergonomisk tilbehør og skrivebordstilbehør såsom fodstøtter og kabelbakker.

Vælg kategori:

Tilbehør til skrivebordet
Hos Inventarland finder du et stort udvalg af skrivebordstilbehør til ethvert behov. Vi har alt fra kontorlamper, kabelbakker, skærmarme, CPU-holdere, kontorskabe, udtræksskuffer m.m. Et pænt og ryddeligt skrivebord øger din effektivitet, hvor en brevbakke vil være essentiel for at holde styr på alle dine dokumenter

Den ergonomiske arbejdsplads
God ergonomi forbedrer både arbejdsmiljøet og effektiviteten på kontoret. En god kontorstol og et effektivt hæve sænkebord er et godt udgangspunkt, men den optimale arbejdsplads kræver yderligere ergonomisk tilbehør for varierende arbejdsstillinger. En fodstøtte vil aflaste dine lår når du sidder ned, hvor en aflastningsmåtte vil gøre det behageligt at stå op, mens du arbejder. Hvis du gerne vil være aktiv samtidig med at du arbejder, så skal du vælge et gåbånd eller en kontorcykel, der vil øge forbrændingen og forbedre blodomløbet. Det rigtige ergonomiske tilbehør vil forebygge smerter i ryg, nakke og skuldre.

Tilbehør til garderoben
Vi har også et stort udvalg af kontortilbehør til entreen. Her finder du bl.a. stumtjenere, knagerækker, skohylder, tøjstativer m.m. Produkterne er flotte og i et elegant design, der sætter sit præg på indretningen, og byder dine gæster velkommen på en elegant måde. Samtidig er de slidstærke og kan holde i mange år.

Kontakt os
Har du nogle spørgsmål eller skal du have hjælp til at finde det tilbehør du har brug for, så kontakt vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk.

Vil du se flere af vores mest populære produkter? Se blandt andet vores udvalg af skraldespande til affaldssortering, kontorplanter, elefantfod skammel, makulator, gulvtæpper til kontoret, hængemapper og pc ophæng.

Se også vores store udvalg af skriveborde eller pengeskabe.