Forside Kontormøbler Udendørsmøbler

Udendørsmøbler

Er du på udkig efter nye udendørsmøbler i høj kvalitet? Så har Inventarland et stort udvalg af flotte udendørsmøbler til både privat og erhverv. Vi har både udestole, udendørs loungemøbler, møbelsæt og bord bænkesæt i en høj kvalitet, som passer til enhver have, terrasse eller altan. 

Vælg kategori:

Find de rette udendørsmøbler til dig

Hos Inventarland finder du et bredt udvalg af behagelige og funktionelle udendørsmøbler, så du kan skabe et lækkert miljø der både gavner familien, vennerne, gæsterne og personalet. Uanset hvilke udemøbler du er på udkig efter, så har vi noget til ethvert behov. Er pladsen trang? Så kan et mindre udendørs loungesæt være det rette valg for dig. Vi har sæt i alle størrelser, og du kan med sikkerhed finde noget der passer til din smag.

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvilke udemøbler du skal vælge. Det er helt op til dine behov og ønsker. Nogle ønsker et klassisk udendørsmøbel i træ, hvor andre vælger den mere vedligeholdelsesfrie løsning i plastik. Uanset hvilken løsning du vælger, så kan du forvente et udemøbel i et holdbart materiale, samtidig med at designet er stilfuldt og praktisk.

Stort udvalg af udendørsmøbler til restauranten

Har du en restaurant, og overvejer du at få nye møbler til terrassen, så dine gæster kan sidde udendørs? Så finder du hos Inventarland et stort udvalg af udendørs cafemøbler. Vi har alt fra udestole og udendørs borde til komplette cafesæt. Du kan altså helt selv vælge hvordan du ønsker at sammensætte dine cafemøbler. Møblerne er lavet af solide og vejrbestandige materialer, der tåler det danske klima.

I vores sortiment finder du både runde og firkantede borde. Hvis du gerne vil udnytte pladsen bedst muligt, anbefaler vi et rundt bord. Runde borde har også den fordel, at det bringer gæsterne tættere sammen. Har du et større udendørs areal, så vil et større bord med plads til flere personer, være det rigtige valg for dig. Vi har både borde med plads til 2, 4 og 6 personer. Størrelsen afhænger af dit pladsareal og dine behov til gæsterne.

Slidstærke havemøbelsæt i polyrattan

Ønsker du et udendørsmøbel i et vedligeholdelsesfrit materiale, så er polyrattan et solidt valg. Materialet består nemlig af kunstfibre, som tåler store temperaturudsving, og har en lang holdbarhed. Møblerne kan både tåle sol og regn uden at falme, hvilket er en klar fordel, hvis du ønsker at opbevare møblerne udendørs langt det meste af året. Vi anbefaler dog at tage dem ind i vintermånederne, for at forlænge holdbarheden yderligere.

Polyrattan kræver ikke meget vedligeholdelse, da materialet hverken skal males eller olieres. Det skal blot vaskes med sæbe og vand et par gange om året for at holde det rent og pænt. Flet havemøblerne må ikke spules med en højtryksrenser, da det kan skade møblerne. De har en forholdsvis let vægt, hvilket gør det nemt at flytte dem rundt. Udseendet er indbydende og let, hvilket gør møblerne ideelle til terrassen eller altanen.

Solide udendørsbænke til haven, terrassen eller parken

I vores sortiment finder du også et stort udvalg af højkvalitets bord bænkesæt. Udendørsbænkene fås i et stort udvalg af forskellige materialer og farver. Materialerne er miljøvenlige, og fås bl.a. i lærk, trykimprægneret fyr/gran eller genbrugsplast. Fælles for dem alle er, at det er solide og holdbare kvalitetsmaterialer. Bænkene i træ skal vedligeholdes med olie eller maling ligesom alle andre træprodukter. Ønsker du en vedligeholdelsesvenlig bænk, ville det rigtige valg være i et materiale af genbrugsplast.

Er du på udkig efter et bord bænkesæt til børn, tilbyder vi også dette. Disse har en lavere siddehøjde, så børn kan nå jorden og sidde komfortabelt. De er især populære i institutioner og børnehaver, men kan også anvendes derhjemme i haven. Bænkene fås både i versioner med og uden ryglæn, samt i forskellige længder, så der kan sidde flere børn ved bordet.

Udendørsmøbler af plastik har flere fordele

Ønsker du udendørsmøbler i en vedligeholdelsesvenlig løsning, så er plastik et godt valg til dig. Plastik har en række fordele sammenlignet med møbler i f.eks. træ eller metal. Her er nogle af de største fordele ved at vælge et udendørsmøbel i plastik:

  • Nem vedligeholdelse: Plastikmøbler kræver minimal vedligeholdelse. De kan nemt rengøres med en fugtig klud og en mild sæbeopløsning, og de behøver ikke at blive oliebehandlet eller poleret.
  • Holdbarhed: Plastik er et holdbart materiale, der kan modstå de hårde vejrforhold og UV-stråling, der typisk påvirker udendørsmøbler. Plastikmøbler kan også modstå vand og fugt, hvilket gør dem ideelle til brug i områder, der er udsat for regn og fugt.
  • Letvægt: Plastikmøbler er lette og nemme at flytte rundt på, hvilket gør det nemt at omarrangere møbleringen på din terrasse, samt opbevare dem om vinteren.
  • Mange designmuligheder: Plastikmøbler fås i et væld af forskellige designs og farver, så du kan finde den stil, der passer til lige præcis din personlige smag.

Husk vedligeholdelsen af dine havemøbler

For at forlænge levetiden og holdbarheden på dine havemøbler, er det vigtigt at du løbende vedligeholder dem. Har du udendørs træmøbler, er det vigtigt at behandle dem med træolie eller maling 1-2 gange om året. Nogle træsorter kan dog godt holde i flere år, før de har behov for at få en overfladebehandling. Olien skal gerne være af høj kvalitet og egnet til den specifikke træsort, for at få det bedste og mest holdbare resultat. Vi anbefaler at udendørsmøblerne tages ind i vinterhalvåret for at forlænge levetiden, og opretholde et flot udseende.

Overfladen skal gerne være ren før du olierer træmøblerne, og du kan med fordel slibe overfladen inden du går i gang. Dette er bedst at gøre på en tør dag, og er der udsigt til regn, bør du vente. Olien skal nemlig have tid til at trænge ind i træet. Tørretiden vil variere alt efter hvilken olie du bruger, men vil altid være angivet på bøtten.

Opbevaring af udendørsmøbler

Selvom dine havemøbler kan tåle at stå ude hele året, anbefaler vi at tage dem ind om vinteren. Dette forlænger nemlig holdbarheden, og du undgår at de bliver beskidte i løbet af vinteren. Samtidig kan metalbelægninger risikere at ruste, hvis de står ude i vinterhalvåret, hvilket i værste fald betyder at disse dele skal udskiftes.

Møblerne skal gerne opbevares et sted, hvor der er tørt. Dette kunne f.eks. være i en kælder, et skur, en garage eller et anneks. Er der tale om træmøbler, er det vigtigste blot, at de ikke får fugt eller for høj varme, da det kan resultere i, at træet bøjer og får revner, da olien vil tørre ud. Har du ikke mulighed for at opbevare dem indendørs, kan du dække dem til med en presenning eller lignende. Har du hynder til møblerne, kan de opbevares i en hyndeboks, der ikke står direkte i regn og slud.

Det kan være en god idé at rengøre møblerne inden de pakkes væk, da skidt og snavs øger risikoen for at der dannes mug og skimmel. Dette vil du helst undgå, da det kan betyde at møblerne i sidste ende skal udskiftes.

Køb dine udemøbler online hos Inventarland

Hos Inventarland kan du hurtigt og nemt købe dine udendørsmøbler online. Udemøbler er essentielt hvis du ønsker at sidde ude på terrassen om sommeren og nyde det gode vejr. Det kan også være at du har en virksomhed eller café, hvor du vil gøre det muligt for dine medarbejdere eller gæster at sidde ude. Uanset hvilke behov du skulle have, så finder du i vores sortiment et stort udvalg af udendørsmøbler. Med en terrassevarmer kan du nemt forlænge udendørssæsonen.

Vi har alt lige fra udendørsbænke og udestole til loungemøbler og shelters. Uanset hvad du har brug for, så kan du forvente havemøbler fremstillet i kvalitetsmaterialer med en god holdbarhed.

Fri fragt og hurtig levering

Vælger du at bestille dine møbler hos Inventarland, kan du forvente gode priser og fri fragt på alle ordrer over 999,-. Skulle du have nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, farve eller andet, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk

 

Ofte stillede spørgsmål om udendørsmøbler

Hvornår skal udendørsmøbler ud?

Hvis du vil sikre dine udendørsmøbler den længst mulige holdbarhed, anbefaler vi at du stiller dem ind sidst i oktober, og stiller dem ud igen omkring marts måned. Det er for at skåne dem mod frost, sne og regn. Det forlænger levetiden markant, og giver dine udemøbler det bedste udseende.

Hvilken olie og maling skal træmøbler have?

For at forlænge holdbarheden på dine havemøbler i træ, kræver det at de bliver vedligeholdt med olie eller maling. Du skal vælge den olie eller maling som passer til den træsort dine havemøbler er fremstillet af. Derudover skal olien og malingen indeholde farvepigment, da det beskytter mod solens UV-stråler. Indeholder de ikke farvepigment, vil møblerne med tiden falme og miste deres farve.

Kan havemøbler stå udenfor hele året?

Det afhænger i mange tilfælde af materialet. Nogle træsorter kræver eksempelvis at blive tildækket, hvor andre godt kan stå ude hele året. Generelt anbefaler vi dog at sætte havemøblerne ind, da eventuelle metalbelægninger godt kan ruste. Det forlænger levetiden, og bevarer møblernes flotte udseende.