Forside Kontormøbler Kontorskabe og kontorreoler

Kontorskabe og kontorreoler

Nye kontorskabe eller kontorreoler til virksomheden eller hjemmekontoret? Hos Inventarland er vi specialister i opbevaring til alle behov, og har et kæmpe udvalg af kontorskabe eller reoler.

Få hjælp til køb af dit nye kontorskab eller kontorreol

Har du spørgsmål til hvilken kontorreol eller kontorskab, der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Læs mere

Vælg kategori:

Hurtig levering på mest populære kontoropbevaring

Vi er lagerførende på vores mest populære kontorskabe og kontorreoler. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan levere dine nye kontormøbler inden for 1-2 hverdage, eller du kan afhente på vores lager i Slagelse.

I kategorien "Opbevaringsserier" finder du vores forskellige serie af opbevaringsmøbler, hvor størstedelen lagerføres og kan leveres inden for 1-2 hverdage.

Ønsker du hurtig levering på skydedørsskabe, så lagerføres mange af modellerne i vores EP Xtra-serien. EP Xtra skabene fås både med standard låger, skydedøre eller jalousilåger. Alle EP Xtra skabe er med lås og lever op til lovkravene om opbevaring af persondata.

EPF kontorreoler er vores egen serie af opbevaringsløsninger med eller uden skuffer og låger, der alle leveres med hjul, som gør dem mobile og fleksible. Kontorreolerne er af høj kvalitet og til en meget attraktiv pris.

EPF ECO er billige kontorreoler, som leveres usamlede. Det er kontorreoler i forskellige højder, der passer ind i alle kontormiljøer.

Vi har mange andre opbevaringsserier, som New Choice, Square og Jive – Alle disse serier er bestillingsvare og bliver produceret ved bestilling.

Du kan læse under de enkelte kategorier, hvilke farver du kan få vores lagerførende kontorskabe eller kontorreoler i.

Møblering af større kontormiljøer

Skal du bruge større kontorindretninger med store reolsystemer i rigtig god kvalitet, bør du tage et kig på de lækre reolmodulsystemer fra vores Square-serie, som er designet og udført i en ekstra kraftig kvalitet i enten lakeret mdf eller massivt træ.

Square-serien giver dig mulighed for at kombinere dit reolsystem præcis, som du ønsker det. Reoler, hylder, skuffer og låger kan købes individuelt og kan tilpasses i både størrelse, farver og tilvalg af tilbehør. 

Har du brug for at opdele kontoret i flere afdelinger eller mindre rum områder til møder mm. Så skal du tage et kig på vores reolsystemer COMBUS, som er større reolsystem, der kan tilpasses til dine behov.   

Saml jeres kontormøbler selv eller lad os ordne det for dig

Har du brug for en hånd til at samle dine nye kontorreol eller dit kontorskab? Så har du mulighed for at tilkøbe montering, hvilket betyder, at vores montør samler dem hos dig, tester at alt er, som det skal være og ikke kører derfra, før du er tilfreds.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, er vores kundeservice klar på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk

Ofte stillede spørgsmål om kontorskabe og kontorreoler

Hvilke låger skal jeg vælge til et kontorskab?

Har du tænkt over, at typen af låger på dit kontorskab kan have betydning for brug og indretning? Står kontorskabet tæt på øvrigt inventar eller lige bag din kontorstol, så kan et skab med skydelåger være en god løsning, da det kræver mindre plads, end et kontorskab med klassiske låger, der åbner ud i rummet. Vælg mellem klassiske skydedørsskabe eller jalousiskabe.

Sidder du på et kontor, som flere mennesker har adgang til, eller behandler du personfølsomme dokumenter, så er en skuffekassette eller et kontorskab med lås en løsning, så uvedkommende ikke har adgang til hverken dokumenter eller personlige ejendele. Her finder du både skuffekassetter, kontorskabe, skydedørsskabe og jalousiskabe med lås.

Se vores store udvalg af skydedørsskabekontorskabe, jalousiskabe eller skuffekassetter.

Hvad er hyldehøjden på jeres kontorreoler og kontorskabe?

Det perfekte kontorskab eller reolsystem bør give dig mulighed for at opbevare dokumenter og mapper på en overskuelig og organiseret måde.

Vores kontorreoler og kontorskabe har enten flytbare hylder eller faste hylder, der er afmålt til at opbevare ringbind, så de kan stå snorlige ved siden af hinanden og ikke stilles på skrå og efterlade et rodet indtryk.

Mangler du fred og ro i storkontoret? Så er skærmvægge og akustik, vejen frem! 

5 gode grunde til at købe kontorskabe og kontorreoler hos Inventarland

  1. Vi har altid hurtig levering på de mest populære kontorskabe og kontorreoler

  2. Alle vores kontorskabe og kontorreoler leveres samlede, så de er klar til brug med det samme

  3. Alle vores kontorskabe leveres med lås, så de lever op til lovkravene om opbevaring af persondata

  4. Alle vores kontorskabe og kontorreoler er professionelle og er lavet i høj kvalitet til en meget attraktiv pris

  5. Vi er specialister i opbevaring til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig