/media/catalog/category/Udend_rs-stole-top1_2.jpg
/media/catalog/category/Top2-udendorsstole_1.jpg

Udendørs stole

Er du på udkig efter udendørs stole til terrassen, gårdhaven eller andre udearealer? Så finder du hos Inventarland et stort udvalg af udvalgte cafestole til udendørs brug i forskelligt materiale og design. Vi har stole i teak, aluminium og plastik. Skab et flot sæt til dit udemiljø med vores stole og klik derefter ind på vores udendørs borde, så du kan sammensætte dit eget sæt. Ønsker du et komplet sæt, så har vi også et stort udvalg af udendørs cafesæt. Placer et eller flere sæt på dine udendørsarealer, og gør dem endnu mere indbydende og komfortable. Plant et par krukker med krydderurter eller årstidens blomster og nyd det gode vejr.

Læs mere

34 Varer

Stol Salina

Varenr. 2724611114p

Stabelbar op til 7 stk.
399.00 kr
ekskl. moms 999 kr
498.75 kr
inkl. moms

Maja - Stabelbar stol

Varenr. 5973111108p

Stabelbar
799.00 kr
ekskl. moms 799 kr
998.75 kr
inkl. moms
+(1)
Fra 499.00 kr
ekskl. moms 899 kr
623.75 kr
inkl. moms
+(1)

Udendørs stol Delia

Varenr. 2750513111p

Stabelbar op til 6 stk.
Fra 549.00 kr
ekskl. moms 1,099 kr
686.25 kr
inkl. moms

Udendørs stol Delia m. armlæn

Varenr. 2750513008p

Stabelbar op til 6 stk.
Fra 699.00 kr
ekskl. moms 1,199 kr
873.75 kr
inkl. moms
+(2)

Sidebord/skammel Delia

Varenr. 2751532159p

Moderne design
599.00 kr
ekskl. moms 695 kr
748.75 kr
inkl. moms
+(1)

Udendørs stol Delia m. armlæn og net

Varenr. 2750513308

Komfortabelt netsæde
Fra 599.00 kr
ekskl. moms 1,299 kr
748.75 kr
inkl. moms

Caféstol Alice

Varenr. 2750549112p

Glasfiberforstærket plast
599.00 kr
ekskl. moms 895 kr
748.75 kr
inkl. moms

Stort udvalg af flotte udendørs stole i høj kvalitet

Trænger dit udendørsmiljø også til et frisk pust med nye terrasse stole? Når vejret bliver varmt, og solen skinner, er der intet bedre end at tilbringe tid udendørs. Uanset om det er på din terrasse, i haven eller på balkonen, er en komfortabel og stilfuld udendørs stol uundværlig. Hos Inventarland har vi et stort udvalg af udendørs spisebordsstole og cafestole i forskellige designs og materialer. Stolene fås i flere forskellige farver, så du med sikkerhed kan finde noget, der passer til din smag og dit udendørsmiljø.

Ønsker du at forlænge sæsonen, så du kan nyde den friske luft i længere tid, så vil en smart terrassevarmer være et essentielt redskab. Du kan også gå på opdagelse i hele vores sortiment af udendørsmøbler. Er du i tvivl om hvilke udendørs stole du skal vælge, så hjælper vi dig gerne med at træffe det rigtige valg. Kontakt vores kundeservice på chat, mail info@inventarland.dk eller tlf. 70 10 10 13. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du kan komme i mål med dit udendørsprojekt.

Populære typer af udendørs stole

En ny udendørs stol vil ikke kun give højere komfort, men tilføjer også stil til jeres udendørsmiljø. I vores store sortiment af flotte udendørs stole, finder du flere forskellige typer, designs og farver, så du med sikkerhed kan finde noget der passer til din stil. Herunder kan du læse mere om de mest populære udendørs stole til din terrasse.

Udendørs plastik stole

Udendørs plastik stole er ideelle til dem, der leder efter budgetvenlige muligheder. Disse stole er lette og nemme at flytte rundt på, hvilket gør dem ideelle til enhver udendørs begivenhed. De er også vejrbestandige, og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem perfekte til at modstå alt slags vejr. Vores plastik stole er af høj kvalitet, hvilket sikrer at de vil holde i mange år fremover.

Udendørs cafestole

Udendørs cafestole tilføjer en charmerende og hyggelig atmosfære til dit udendørs område. De er normalt lavet af metal eller rattan, og har en klassisk stil, der minder om de stole, du finder på hyggelige caféer. Disse stole er perfekte til at skabe et lille spiseområde eller et afslappende hjørne i din have, eller for gæsterne i cafeen eller på restauranten.

Udendørs metal stole

Udendørs metal stole er kendt for deres holdbarhed og styrke. De er lavet af materialer som aluminium eller stål, der er rustfrie og kan modstå forskellige vejrforhold. Disse stole fås i forskellige designs og farver, så du kan finde en stil, der passer til din personlige præference. Vælger du en stol i metal, anbefaler vi at du køber hynder til dine udendørs stole, da det øger komforten markant.

Udendørs spisebordsstole

Hvis du elsker at spise dine måltider udendørs, er udendørs spisebordsstole et must-have. Disse stole er designet til at ledsage dit udendørs spisebord, og er normalt mere oprejste for en behagelig spiseoplevelse. De fås i forskellige materialer og polstringstyper, så du kan vælge det, der passer bedst til din udendørs spisestue. Du kan også vælge en positionsstol, så du nemt kan justere vinklen på armlænene.

Uanset hvilken type udendørs stol du vælger, er det vigtigt at overveje komfort, stil og holdbarhed. Ved at investere i kvalitetsstole fra Inventarland, kan du skabe en hyggelig og indbydende udendørs oase, hvor du kan slappe af, nyde naturen og dele gode øjeblikke med venner og familie eller for dine gæster. Ønsker du at afdække solen på en varm sommerdag, anbefaler vi at du også køber en flot parasol. Det giver skygge, så du kan sidde udenfor på selv de varmeste dage.

5 gode grunde til at købe en udendørs stol

Hvis du ønsker at nyde det skønne udendørsliv, er en udendørs stol uundværlig. Udover at tilføje stil og komfort til dit udendørsmiljø, er der flere gode grunde til at vælge en udendørs stol. Herunder har vi angivet fem af dem:

 1. Giver god komfort

  En af de primære grunde til at vælge en udendørs stol er den uovertrufne komfort og afslapning, den tilbyder. Uanset om du vil give gæsterne en bedre komfort, læse en bog, nyde solnedgangen eller bare tage en lur, giver udendørsstolen dig mulighed for at gøre det i ultimativ komfort. Med et ergonomisk design, og blødt polstrede sæder eller hynder, er det let at slappe af og lade stressen forsvinde.
 2. Forbedrer dit udendørs miljø

  En udendørs stol kan være den perfekte tilføjelse til at forbedre dit udendørs rum. Med et væld af forskellige designs, farver og materialer at vælge imellem, kan du nemt finde en stol, der passer til din personlige stil og forvandler din udendørs indretning. Uanset om du har en moderne eller traditionel stil, vil en udendørs stol være med til at gøre dit udendørs rum mere indbydende og attraktivt.
 3. Skaber en hyggelig atmosfære

  En udendørs stol skaber en hyggelig atmosfære, der opfordrer til socialt samvær. Når du har gæster, venner eller familie ovre, giver udendørsstolen dig mulighed for at skabe et behageligt siddeområde, hvor folk kan sidde og snakke, grine og nyde hinandens selskab. Det bliver et centralt punkt for sociale aktiviteter, hvor du kan skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste.
 4. Giver mulighed for at nyde den friske luft

  At tilbringe tid udendørs har vist sig at have positive effekter på vores helbred og velvære. Med en udendørs stol er det nemt at komme udenfor og nyde den friske luft, solens varme stråler og naturens skønhed. Det kan reducere stress, forbedre humøret og give dig en følelse af ro og velvære. Har du en café eller restaurant, vil det også tiltrække flere kunder, hvis du har et udendørsområde om sommeren. Du kan med fordel også købe et bord bænkesæt, der giver et rustikt og klassisk look til dit udendørsmiljø.
 5. Stor fleksibilitet og funktionalitet

  Vores udendørs stole kommer i forskellige former og størrelser, hvilket giver dig fleksibilitet og funktionalitet. Fra behagelige cafestole til praktiske spisebordsstole, kan du vælge den type stol, der passer bedst til dine behov og aktiviteter. Nogle udendørs stole er endda lette og nemme at transportere, hvilket giver dig mulighed for at tage dem med eller pakke dem væk om vinteren.

Er du i tvivl om, hvilken udendørs stol du skal vælge? Eller har du brug for hjælp til at finde den rigtige størrelse, farve eller sæt? Så kontakt vores kundeservice på chat, mail info@inventarland.dk eller tlf. 70 10 10 13. Vi hjælper dig med glæde i mål med dit udendørsprojekt.