Personaleskabe

Har du brug for personaleskabe hvor dine medarbejdere sikkert kan opbevare sine værdigenstande, så er vores personaleskabe en sikker og stilren opbevaring til personlige ejendele eller som små omklædningsskabe. Alle vores personaleskabe er med lås.

 

Læs mere

7 Varer

Personaleskab New Choice 6 rum

Varenr. C064741610

Totalløsning
8,399.00 kr
ekskl. moms 13,560 kr
10,498.75 kr
inkl. moms

Personaleskab New Choice 12 rum

Varenr. C064544010p

Totalløsning
12,999.00 kr
ekskl. moms 20,440 kr
16,248.75 kr
inkl. moms

Personaleskab New Choice 13 rum

Varenr. C064538841

Totalløsning
14,999.00 kr
ekskl. moms 26,610 kr
18,748.75 kr
inkl. moms

Personaleskab New Choice 13 rum

Varenr. C064543505

Totalløsning
14,999.00 kr
ekskl. moms 26,610 kr
18,748.75 kr
inkl. moms

Personaleskab New Choice 13 rum

Varenr. C064543314

Totalløsning
14,999.00 kr
ekskl. moms 26,610 kr
18,748.75 kr
inkl. moms

Personaleboks W6 med 6 rum

Varenr. 2233164614p

4,699.00 kr
ekskl. moms 7,160 kr
5,873.75 kr
inkl. moms

Personaleboks W8 med 8 rum

Varenr. 2233164814p

5,999.00 kr
ekskl. moms 9,120 kr
7,498.75 kr
inkl. moms

Personaleskabe til forskellige formål

Hos Inventarland finder du et stort udvalg af personaleskabe, som kan bruges til mange forskellige formål. Fælles for alle vores skabe er, at de er produceret i høj kvalitet og mulighed for at give dig forskellige funktioner. Du kan f.eks. vælge forskellige størrelser, med eller uden brevindkast eller forskelligt tilbehør, så du kan tilpasse dit personaleskab efter dine behov. De mange forskellige tilpasningsmuligheder gør, at du kan få netop de skabe der passer til dit formål. Derudover kan du også få tilbehør til dine personaleskabe, eksempelvis låse, ekstra hylder og meget mere.

New Choice personaleskabe er en sikker og stilren opbevaring til personlige ejendele eller som små omklædningsskabe. Alle vores personaleskabe er som standard med nøglelås. New Choice-serien er stilrene opbevaringsmøbler til kontoret og kan let passe ind i alle moderne kontormiljøer. Det er solide skabe lavet i slidstærk decor laminat, som alle bliver leveret samlede. Skabene bliver produceret ved bestilling og har en leveringstid på ca. 4-5 uger.

W-serien er stilrene opbevaringsmøbler til kontoret og kan let passe ind i alle moderne kontormiljøer. Det er solide skabe lavet i slidstærk decor laminat. Alle skabene er med nøglelås og leveres usamlede. De findes med 6 eller 8 rum.

Praktisk anvendelse af personaleskabe

Personaleskabene er praktiske til opbevaring til personlige ejendele eller som små omklædningsskabe. Alle vores personaleskabe er som standard med nøglelås, men der kan tilkøbes elektroniske låse enten med kode eller kort.

Kontakt os på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og hør nærmere om dine muligheder. 

Sammensæt selv dine personaleskabe

Vi har i denne kategori lavet et par populære løsninger, men du kan selv sammensætte din egen opstilling af personaleskabe, så det passer præcis til dine behov. Der kan ændres farve på korpus og låger, låsene kan skiftes til kodelås eller elektroniske låse. 

Hvert rum er låsbart, og du kan vælge om lågerne skal være helt lukkede eller om du har brug for et indkast, så der kan afleveres papirer mm. til bestemte medarbejdere. 

Udover du kan ændre farver på låger mm. kan du tilkøbe metalhylder eller kroge til jakker, som monteres nemt i rummene. 

Vi har også et flot udvalg af kontorskabe og jalousiskabe

Ofte stillede spørgsmål om personaleskabe

Hvad er et personaleskab?

Et personaleskab er et skab virksomheder tit har til deres medarbejder. Medarbejderen har sit personlige skab med egen nøgle eller kode, hvor de kan opbevare sine personlige ejendele eller klæde om inden arbejde.

Skabene kan variere i størrelse og design, men de er typisk rummelige nok til at opbevare tøj, tasker, sko og andre personlige genstande.

Formålet med et personaleskab er at give medarbejderen et sikkert og privat sted at opbevare deres ejendele, mens de er i gang med deres arbejde eller skifter tøj.

Hvad er forskellen på et personaleskab og et omklædningsskab?

Et omklædningsskab er en form for opbevaringsenhed eller skab, der typisk findes i omklædningsrum, fitnesscentre, svømmehaller, sportsfaciliteter eller lignende steder. Det bruges af enkeltpersoner til midlertidigt at opbevare deres personlige ejendele, mens de skifter tøj eller deltager i fysiske aktiviteter. Hvor et personaleskab er et skab virksomheder tit har til deres medarbejder.

Begge er normalt udstyret med en lås, enten en nøglelås eller en kombinationslås, der giver brugeren mulighed for at sikre deres ejendele, mens de er væk. Skabene kan variere i størrelse og design, men de er typisk rummelige nok til at opbevare tøj, tasker, sko og andre personlige genstande.

Formålet med et personaleskab eller et omklædningsskab er at give folk et sikkert og privat sted at opbevare deres ejendele, mens de er i gang med fysiske aktiviteter eller skifter tøj. Det hjælper med at forhindre tyveri og skaber et mere bekvemt og organiseret miljø for brugerne.

5 gode grunde til at købe personaleskabe hos Inventarland

1.     Alle vores personaleskabe leveres samlede, så de er klar til brug med det samme

2.     Alle vores personaleskabe leveres med lås, så de lever op til lovkravene om opbevaring af persondata

3.     Alle vores personaleskabe er professionelle og er lavet i høj kvalitet til en meget attraktiv pris

4.     Alle vores personaleskabe bliver produceret ved bestilling har en hurtigt levering på ca. 4 uger

5.     Vi er specialister i opbevaring til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig