Pallereoler

Pallereoler, i europæisk topkvalitet, til de små og de store lagre. Køb som komplette opstillinger eller sammensæt selv dine pallereoler. Reolen tilpasses til rummet og til godset, ud fra de mange kvalitetskomponenter og du ender med en sikker og rationel lagerløsning. Vi sidder klar til at vejlede og beregne, så du får det mest effektive lager. 

Vælg kategori:

Er du i tvivl om hvilken type du skal vælge? Vi har følgende pallereoler til salg:

Atlas: Er til det mindre lager. Her er mulighederne endnu flere. Stigerne findes fra 2m til 6m og bjælkerne i 6 længder. Pallereoler belastning: 1500kg eller 3000kg pr. bjælkepar. Stigerne leveres samlede. Europæisk topkvalitet med en masse tilbehør. Start med et startfag og tilføj evt. følgefag. Du kan også købe opstillinger á 2 fag.

P90 silverline: Er det meget store system. Leveringstid på 3 uger må forventes. Stiger op til 7 meters højde og bjælkerne med længde på op til 3,4 meter. Pallereoler belastning: Max. belastning pr. bjælkepar på 5000 kg. Der findes flere typer bjælker, med 3 højder at vælge imellem. Tilbehør-programmet er vidtfavnende med rygnet, nethylder, halvpalleindlæg, tværbjælke, udtræksenheder, tromle-/tøndeopbevaring og meget mere. 

Flex stativer: Er den fleksible løsning, hvor bundrammer og rør til disse danner en flytbar pallereol. Ideel til blandet gods og lange emner. Kan bruges på lageret eller til transport på f.eks. lastbil. Flyttes nemt med truck/palleløfter. Fylder meget lidt når stativet ikke benyttes. Pallereoler belastning: 1000 kg (max 4 bundrammer).

Andre behov? Skal du bruge dybdestablingsreoler, mobile pallereoler, et shuttle system, push-back reoler eller andet, så kontakt os på 70101013.

Andre anbefalinger:

Bruger du stabler? Så anbefaler vi et bjælkelag i bunden af reolen. Derved får hjulene fuld bevægelsesfrihed, under dette bjælkelag.