Opbevaringsserier

I denne kategori har vi samlet alle vores forskellige serier af opbevaring, så det er nemt for dig at sammensætte forskellige typer af kontorreoler, kontorskabe, skydedørsskabe eller skuffekassetter. På den måde er du altid sikker på at dine opbevaringsmøbler passer sammen i størrelse eller farve. 

Læs mere

Vælg kategori:

Hurtig levering på vores mest populære opbevaringsløsninger

Vi er altid lagerførende på vores mest populære skabe eller reoler til kontoret. Det betyder, at vi i langt de fleste tilfælde kan levere dine nye kontormøbler inden for 1-5 hverdage i hele Danmark. Du kan også vælge selv at afhente fra vores lager i Slagelse.

Populære skabe til opbevaring

Vores mest populære serie er vores EP Xtra kontormøbler. Her finder du alt til det moderne kontor. Vi har hurtigt levering på de mest populære skydedørsskabe, kontorskabe, jalousiskabe og skuffekassetter. Alle opbevaringsmøbler fra EP Xtra fås med lås, så de lever op til lovkravene om opbevaring af persondata.

EP Xtra-serien passer også sammen med vores populære serie New Choice kontormøbler. New Choice fås i mange forskellige størrelser og fås uden låger, med skydelåger eller med almindelige skabslåger. De leveres som standard med sokkel. Du kan tilkøbe andre muligheder, som hjul, metalben eller træben. New Choice-serien har en leveringstid på op til 4 uger da det er opbevaringsløsninger der bliver produceret ved bestilling.

Populære reoler til opbevaring

I kategorien EPF kontormøbler finder du Inventarlands egen serie af reolsystemer. Reolerne fås som standard kontorreoler eller med skuffer og låger. Alle leveres samlede og er med hjul, som gør dem meget mobile, hvis du skal bruge dem som afskærmning mellem arbejdspladser. Reolerne er af høj kvalitet til en meget attraktiv pris.

Vores EPF-serie passer også sammen med vores EPF ECO kontormøbler. EPF ECO kontorreoler fås i forskellige højder i slidstærk decor laminat. Det er saml selv reoler hvor der kan tilkøbes låger med og uden lås.

Opbevaring som er Dansk design og produktion

Jive kontormøbler er dansk design af skabe og reoler i høj kvalitet. Det er en flot og enkel møbelserie i rene linjer, produceret i slidstærk decor laminat. Med Jive kontormøbler, kan du indrette hele dit kontor i de farver du bedst kan lide.

Reolerne i Square-serien er også dansk designet og udført i en ekstra kraftig kvalitet. Reolerne er med sin slidstyrke og praktiske indretning ideelle til erhvervsbrug, og vil med sit stilfulde udseende bidrage til et professionelt look hos dig. Reolerne er i malet MDF som er lakeret i en ekstra slidstærk lak. Der følger altid en ophængskinne med til reolerne, så de er lige til at hænge op på væggen.

Fleksible reoler til kontoret

WORKFLEX-serien er en serie af stålreoler på hjul med hylder i slidstærk kvalitet. Reolerne er mobile, som gør at du kan bruge dem i mange forskellige situationer og de fås enten som åbne reoler, reoler med opbevaring eller reoler med en skrivebordsplade integreret. Det gør serien meget fleksible.

COMBUS-serien er en serie af åbne stålreoler med hylder i slidstærk kvalitet. Reolerne bliver brugt som rumdeler mellem arbejdspladser eller deler hele kontorer op i mindre rum.

5 gode grunde til at købe opbevaring hos Inventarland

1.    Vi har altid hurtig levering på de mest populære opbevaringsløsninger

2.    Alle vores opbevaringsløsninger leveres samlede, så de er klar til brug med det samme

3.    De fleste af vores opbevaringsløsninger leveres med lås, så de lever op til lovkravene om opbevaring af persondata

4.    Alle vores opbevaringsløsninger er professionelle og er lavet i høj kvalitet til en meget attraktiv pris

5.    Vi er specialister i opbevaring til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig