Omklædningsskabe

Omklædningsskabe gør det nemt og sikkert at opbevarer sit tøj og andre genstande. Vi ved at folk har forskellige behov til garderobe, derfor tilbyder vi et bredt udvalg. Skal tøjet kunne låses inde i bokse, som f.eks. i svømmehallen eller skal det ligge frit fremme, er der meget eller lidt så har vi skabene og boksene til det. Med alt lige fra klædeskabe, mobiltelefonskabe og personalebokse. Inventarland sortiment af omklædningsskabe, bokse og garderobebænke sortiment er af høj professionel kvalitet. Omklædningsskabe i stål, omklædningsskabe i metal og personalebokse i træ. 

Læs mere

Vælg kategori:

Omklædningsskabe og garderobe kræver en meget individuel indretning og omklædnings og garderobeskabe kan fås i mange variationer – lige fra de helt almindelige med 2 låger og en nøgle til mere moderne skabe i flere forskellige farver og udførsler.

Herunder har vi fra Inventarland givet dig nogle muligheder for at vælge det helt rigtige omklædnings og garderobeskab til dig og din virksomhed.

Alle medarbejdere har krav på et omklædningsskab til at anbringe deres skiftetøj i.

Fælles for alle vores Newline produkter i omklædnings og garderobeskabs serien er, at de er fremstillet i en god kvalitet og pulverlakeret på overfladen, så man ikke får afskalning på produktet. Produktet fremstilles også med fokus på den grønne omstilling, og produktionen er tilrettelagt sådan, at der bruges mindst mulig energi på fremstilling af produktet.

Newline omklædningsskabe: New line omklædnings og garderobeskabe er Inventarlands prisøkonomiske serie af garderobeskabe. Omklædningsskabene bliver produceret på en vesteuropæisk fabrik efter de gældende normer. Garderobeskabene er som standard udstyret med hattehylde – bøjlestang – samt 2 kroge til ophængning af arbejdstøj og skiftetøj. Omklædningskabene lagerføres hos Inventarland med lysegrå kabinet/mørkegrå låger og andre farvekombinationer kan tilkøbes. Garderobeskabene kan fås på ben eller på en sokkel. Alle omklædningskabe er monteret med cylinderlås, men der kan tilkøbes greb for hængelås, som kan bruges i stedet.

Newline Garderobebokse: New Line garderobebokse er meget velegnet til steder, hvor man ønsker at kunne aflåse sine værdier i form af Ipad – telefon – pung og meget andet. Omklædningsboksene lagerføres hos Inventarland i lysegråt kabinet/mørkegrå låger og hvis man øsnker andre farver kan dette tilkøbes. Leveringstid for specielle farvekombinationer er ca. 4-5 uger fra ordre. Garderobeboksene leveres som standard med en cylinderlås men kan også fås med greb til hængelås.

CP Evolo omklædningsskabe og garderobebokse er designet til den kræsne kunde. CP er kendt for deres ypperlige design og gennemførte kvalitet. CP´s program er utrolig omfattende og fås i utallige varianter og funktioner. CP produceres på en højteknologisk tyskf abrik. Her kan man designe sit helt eget garderobeskab – få det tegnet og produceret.

Omklædningsskabene er udstyret med ventilationshuller i top og bund.

Hos Inventarland er vi leveringsdygtige i alle former for garderobebænke. Hvad end du ønsker, om det er en fyrretræs bænk eller en bænk med knagerække eller bænk til dit omklædningsskab kan dette lade sig gøre.

Ofte stillede spørgsmål om omklædnings- og garderobeskabe:

Hvilke typer omkædningsskabe findes?

Der findes mange forskellige slags omklædningsskabe. Du bestemmer selv, hvor mange låger, der skal være – hvilke farve – om det skal være på sokkel eller med ben. Mulighederne er mange. Du vil kunne finde mange af skabene på Inventarlands hjemmeside – ligesom at vi altid er klar til at give den bedst mulige rådgivning på telefon eller mail.

Hvordan vælger jeg det rigtige omklædningskab?

Det er svært at afgøre, hvad der falder i hvert enkelts smag. Hovedsagen er, at der er mange forskellige skabe at vælge imellem lige fra det helt klassiske til det supermoderne Z-formede garderobeskab. Omklædningsskabet skal passe ind i omgivelserne og hvordan skabene skal indrettes.

Hvad koster et omklædningsskab?

Der er mange forskellige priser på garderobeskabe. Alt efter hvilken variant man vælger, koster det mest simple garderobeskab fra ca. 1.400,- og opefter. De dyrere designskabe koster fra ca. 6.000,- og opefter. Hvis du har et behov for omklædnings eller garderobeskabe, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 10 10 13. Vi står altid gerne til rådighed med gode råd og vejledning.