Lagerreoler

Vi sælger lagerreoler og værkstedsreoler til alle! Vores udvalg spænder vidt, fra simple og prisvenlige værkstedsreoler til de mere avancerede Lagerreoler med masser af funktioner. Vi har også et udvalg af robuste Grenreoler samt kvalitets Fødevarereoler der er udført i Plast eller rustrit stål.

Vælg kategori:

Stålreol til dit lager eller værksted 

Effektiv opbevaring: Find den rette lagereol i stål til dit lager eller værksted hos Inventarland. Vores holdbare og stabile stålreoler tilbyder optimal pladsudnyttelse og kan tilpasses efter dine behov. Har du behov for en stige til at nå øverste hylde, så find den her: stigerSkal du bruge plastkasser til hylderne, kan du finde dem her: plastkasser

 

Lagerreoler og værkstedsreoler

Opbevaring og organisering er afgørende for effektiviteten på dit lager eller værksted. Inventarland tilbyder et bredt udvalg af lagerreoler og værkstedsreoler, der passer til dine behov. Vores holdbare konstruktioner og forskellige størrelser giver dig mulighed for at skabe en optimal opbevaringsløsning. Uanset om det er til tunge varer eller værktøjer

Montering

Lager- og værkstedsreoler leveres usamlede. Vi monterer gerne dine lagerreoler fra kun 399.- per reol.

Har du behov for hjælp til indretning af dine lokaler, eller vælge den rigtige reol, så kontakt os her. Vi kan også kigge ud til dig og i fællesskab finde en løsning. 

 

Lovpligtigt årligt reoleftersyn 

Vidste du at ?
- At det er lovpligtigt med et årligt reoleftersyn, foretaget af en særlig sagkyndig?
- At truckværn og stigebensbeskyttere skal være min. 400 mm høje?
- At selv let skadede stigeben kan være tegn på potentiel fare?

Regelmæssig reolkontrol og vedligeholdelse af pallereoler, småvarereoler og grenreoler skal ifølge Arbejdsmiljøloven mindst hver 12. måned udføres af en særlig sagkyndig.

Inventarland har indgået samarbejde med Paniloc, som har mere end 20 års erfaring, omkring eftersyn af dine reoler. Kontakt os på mail med en kort beskrivelse af dit lager samt dine kontaktoplysninger, så sørger vi for at du bliver kontaktet.

Hvad er fordelene?

  • Professionel inspektion udført i henhold til reglerne i DS/EN 15635
  • Detaljeret kontrolrapport umiddelbart efter inspektionen
  • Tilbud på udbedring af eventuelle skader i kontrolrapporten
  • Dokumentation til brug for myndighederne
  • Anbefaling til at optimere sikkerheden
  • Vi husker det næste sikkerhedseftersyn for dig

Læs mere her: FLAM - pallereoler og sikkerhed på lageret

 

Ofte stillede spørgsmål om lagerreoler 

Hvilke typer lagerreoler findes der? 


Der findes mange forskellige lagerreoler. Du kan hos Inventarland finde lagerreoler til opbevaring af lange emner, såsom lægter og rør. Du kan finde arkivreoler eller reoler til opbevaring af fødevarer og kølevarer. Du kan finde storreoler til store og tunge varer samt pallereoler til varer, du opmagasinerer på paller. 

 

Hvordan vælger jeg den rigtige lagerreol? 


Hvilke lagerreoler, du skal vælge, afhænger helt af det gods, du skal opbevare. En lagerreol skal opfylde dit behov for opbevaring. Den skal også kunne klare den belastning, du kommer til at udsætte dem for. Inventarland har lagerreoler, der kan klare en belastning på op til 500 kg. pr. hylde. Lagerreolen skal også passe til den type varer eller gods, du skal opbevare. Hvis du skal opbevare fødevarer, kølevarer eller køkkenredskaber, skal du købe lagerreoler, som er godkendt til dette. Hvis du skal opbevare grove ting, såsom maling, haveredskaber og brænde i dit skur, kan det være en god ide med en galvaniseret reol, som ikke ruster. 

 

Hvad koster en lagerreol? 


Det er meget svært at sige præcist, hvad en lagerreol koster, fordi der findes så mange forskellige muligheder – og alt afhænger af dit behov. Den billigste lagerreol hos Inventarland er fra vores Future serie, som har 4 hylder og koster omkring 600 kr. inklusiv moms. 

 

Find den ideelle lagerreol til dit behov 

Måske skal du bruge en enkelt reol, måske skal du bruge en opstilling med adskillige fag. Herunder kan du se vores modeller og læse mere om deres karakteristika. Nogle har ekstra høj belastning, andre brede hylder, nogle er galvaniserede - mulighederne er mange. Herunder finder du lidt information om hver serie.

Future Lagerreol: Future lagerreol har en belastningsevne på 175 kg. på hver af de 4 hylder. Denne lagerreol kan anvendes med fordel på mindre lagre i butikker og hos private.


Stelcon: Stelcon lagerreol er " Bestselleren" hos Inventarland, og er en af vores billige lagerreoler. Stelcon Lagerreolen samles nemt uden brug af skruer og møtrikker. Lagerreolen kan belastes med   250 kg. pr. hylde. Lagerreolen fås i farverne galvaniseret og sortmalet.


HI-280: Denne lagerreol har en belastningsevne fra 135-400 kg. pr. hylde. Reolen fås i 2 forskellige variationer. En let model og en heavy model. Lagerreolen HI-280 er galvaniseret og fås med forskellige hyldebredde. 


Stålfix: Stålfix lagerreoler har en belastningsevne på 100 kg. pr. hylde. Lagerreolen samles med bolte og møtrikker. Denne lagerreol er pulverlakeret og er en prisbillig lagerreol,


Atlas storreol:  Atlas storreol eller lagerreol er en lagerreol, som er opbygget som en pallereol med stiger og bjælker. Lagerreolen er forsynet med spånplader, som kan belastes med op til 500 kg. Inventarland har selv sammensat en del forskellige opstillinger på vores hjemmeside, men kan udbygges og selv sammensættes i mange varianter. Stigerne til storreolen er malet blå og bjælkerne er malet orange som standard, men kan fås i 9 forskellige farvevariationer.


Multifix: Multifix lagerreol er hvidmalet og er med 5 hylder, som kan belastes med 100 kg. pr. hylde. Multifix stålreolen er designet til at passe ind på i hjemmet og som butiksreol. Multifix stålreolen samles nemt uden brug af bolte og møtrikker.


Wirefix: 

Se også vores udvalg af trådreoler. Wirefix er vores mest fleksible system, hvor kun fantasien sætter grænser.


Grenreol: Inventarland har et bredt sortimént af grenreoler fra førende producenter i Europa. Grenreolerne fås i mange forskellige variationer og med forskellige belastninger. Grenreoler er en uundværlig del af værkstedet, hvor der skal opbevares stål og jernprofiler. Grenreolerne er pulverlakeret og kan fås både som enkelt og dobbeltsidet. Grenreolen findes også i varianter, som kan tåle at stå udendørs.


Atlas Pallereol: Atlas pallereoler er opbygget med stiger og bjælker, som fås i forskellige højde og længder. Pallereolerne leveres som standard i farverne galvaniserede stiger og orange bjælker. Pallereolerne kan fås til forskellig belastning. Pallereolstigerne leveres samlet. Atlas pallereol bliver produceret ved en førende vesteuropæisk producent af palereoler. 


Fødevarereoler: Inventarlands fødevarereoler bliver produceret af Italiens største producent af fødevarereoler. Vores 2 modeller kalder vi for "ECO COLOR og ECO INOX". Eco color reolen er godkendt til brug i kølerum, fryserum og viktualierum. Tåler ned til -40 grader. Reolerne kan belastes med 200 eller 250 kg. Eco Color er fremstillet så hylderne kan vaskes i opvaskemaskine. Reolerne samlet let uden brug af værktøj