Fodstøtter

Har du brug for mere komfort på kontoret – så få en fodstøtte. Med en god ergonomisk fodstøtte får du en bedre vinkel på dine fødder, knæ og ben ved siddende arbejde. Afvekslingen mellem stående og siddende arbejde vil give dig en bedre blodcirkulation på jobbet samt mere velvære. En fodstøtte til kontoret kan være en effektiv løsning til at forbedre din arbejdsstilling og reducere risikoen for rygsmerter og ubehag. Køb din nye ergonomiske fodstøtte hos Inventarland i dag. Vi har et stort udvalg og fri fragt over 999,-.

Læs mere

21 Varer

Fodstøtte Active

Varenr. 2550010908p

3 højdeindstillinger
279.00 kr
ekskl. moms 305 kr
348.75 kr
inkl. moms

Fodstøtte Turn

Varenr. 2550010708p

To brugbare sider
399.00 kr
ekskl. moms 599 kr
498.75 kr
inkl. moms

Ergonomisk bold/fodstøtte Dynamic

Varenr. 2550012408

Holder benene i gang
649.00 kr
ekskl. moms 999 kr
811.25 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Fodstøtte Pro, sort

Varenr. 2550012608

3 højdeindstillinger
549.00 kr
ekskl. moms 799 kr
686.25 kr
inkl. moms

Fodstøtte Relax, sort

Varenr. 2550012708

3 højdeindstillinger
649.00 kr
ekskl. moms 949 kr
811.25 kr
inkl. moms

1 anmeldelse

Fodstøtte Professionel, sort

Varenr. 2550010208

Max 100 kg belastning
899.00 kr
ekskl. moms 1,599 kr
1,123.75 kr
inkl. moms

Fodstøtte Nymphea, sort

Varenr. 2550012108

Højdejusterbar 8-20 cm
Fra 379.00 kr
ekskl. moms 540 kr
473.75 kr
inkl. moms

Fodstøtte Form, sort/krom

Varenr. 2550010508

4 højdeindstillinger
249.00 kr
ekskl. moms 399 kr
311.25 kr
inkl. moms

Stort udvalg af ergonomiske fodstøtter til kontoret

En fodstøtte er en enhed, der er designet til at give støtte til dine fødder og ben, når du sidder ned. Den hjælper med at opretholde en korrekt position for dine ben og fremmer en naturlig kropsholdning. En god fodstøtte giver dig mulighed for at justere højden og vinklen, så den passer til dine individuelle behov.

Hos Inventarland har vi et stort udvalg af fodstøtter til kontoret. Du kan både vælge en fodstøtte med vippefunktion, og nogle der kan justeres i højden. De kan indstilles til forskellige vinkler, så de passer til lige præcis din siddestilling. Er du i tvivl om hvilken fodskammel du skal vælge, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige.

Vil du gerne forbrænde kalorier imens du arbejder ved dit skrivebord, så har vi også et stort udvalg af gåbånd.

5 fordele ved at anvende en fodstøtte til dit skrivebord

En fodstøtte ved dit skrivebord kan have flere fordele for din krop og velvære. Herunder er 5 fordele ved at anvende en ergonomisk fodstøtte:

 1. Reducerer belastningen på ryg og lænd

  En fodstøtte hjælper med at opretholde en korrekt siddeposition, hvor dine fødder hviler fladt på støtten og danner en 90 graders vinkel med dine ben. Dette reducerer belastningen på din ryg og lænd, og kan mindske risikoen for rygsmerter og ubehag.
 2. Forbedrer blodcirkulationen i benene

  Ved at hæve dine fødder en smule med en fodstøtte forbedrer du blodcirkulationen i benene. Dette kan være særligt gavnligt for dem, der tilbringer mange timer siddende, da det hjælper med at reducere hævelse og træthed i benene.
 3. Lindrer trykket på fødderne og anklerne

  En fodstøtte giver en behagelig overflade, hvor du kan placere dine fødder og lade dem hvile. Dette hjælper med at reducere trykket på fødderne og anklerne, især hvis du normalt oplever tunge eller ømme fødder efter langvarigt siddearbejde.
 4. Forebygger træthed og ømhed i benene

  Ved at bruge en fodstøtte kan du forebygge træthed og ømhed i benene. Denne støtte hjælper med at opretholde en mere naturlig og afslappet position, hvilket mindsker muskeltræthed og spændinger i benene.
 5. Øger komforten og reducerer ubehag ved langvarigt siddearbejde

  En fodstøtte øger komforten ved dit skrivebord og reducerer ubehaget forbundet med langvarigt siddearbejde. Ved at støtte dine fødder og give en mere ergonomisk position, kan du minimere ubehaget, der kan opstå i benene, hofterne og ryggen.

Forskellige typer af fodstøtter

Der findes flere forskellige fodstøtter til kontoret. Herunder har vi skrevet om de forskellige du kan vælge imellem.

Højdejusterbare fodstøtter

Højdejusterbare fodstøtter er en praktisk løsning til at opnå optimal komfort og ergonomi ved dit skrivebord. Disse fodstøtter kan tilpasses i højden, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte position for dine fødder og ben.

Ergonomiske fodstøtter med vippefunktion

Ergonomiske fodstøtter med vippefunktion tillader dig at ændre vinklen på fodstøtten og få en dynamisk bevægelse. Dette hjælper med at stimulere blodcirkulationen og forhindre stivhed i benene.

Ergonomisk bold til fødderne

En anden mulighed er at anvende en ergonomisk bold til fødderne. Disse bolde er designet til at give støtte og komfort til dine fødder under arbejdet. De er typisk lavet af blødt og skridsikkert materiale, der hjælper med at lindre trykket på fødderne og fremmer en naturlig bevægelse. Ved at bruge en ergonomisk bold til fødderne kan du holde benene i gang, stimulere blodcirkulationen, styrke dine fodmuskler og reducere træthed.

Ønsker du at holde benene i gang imens du står op ved dit skrivebord, kan vi anbefale et balancebræt eller en aflastningsmåtte.

Fodstøtter hjælper til den rigtige vinkel

Det vrid der opstår i fodled, ved placering af fødder i høje hæle – er lidt unaturligt – og kan belaste fodleddene over længere tid. Derfor er en god fodstøtte, hvor fødderne kan vinkles rigtigt, en god hjælp. Vi har også et udvalg af fodstøtter med mere vandrette fodplader, som kan hæves og sænkes i forskellige højder. Disse fodstøtter er mere velegnede til arbejdsstationer ved højborde eller skranker. Find her på siden den fodstøtte der passer til dit behov.

Sådan bruger du din nye fodstøtte korrekt

For at få mest muligt ud af din fodstøtte skal du følge disse trin:

 1. Indstil fodstøtten til den rette højde og vinkel.
 2. Placér dine fødder fladt på fodstøtten.
 3. Sørg for, at din kropsvægt er jævnt fordelt mellem dine fødder og dit ryglæn.
 4. Foretag lejlighedsvise strækøvelser for at holde blodcirkulationen i gang.

Få mest muligt ud af din fodstøtte

For at maksimere fordelene ved din fodstøtte kan du også overveje følgende:

 1. Brug den regelmæssigt i løbet af arbejdsdagen.
 2. Kombinér brugen af ​​fodstøtten med regelmæssige pauser og strækøvelser. Vi anbefaler også at du holder dig aktiv i løbet af dagen. En god måde til at holde dig aktiv, med et stillesiddende arbejde på kontoret, er med en kontorcykel. Her kan du bevæge dig, samtidig med at du arbejder ved skrivebordet.
 3. Justér din skrivebordshøjde og stolens indstilling for at opnå den mest ergonomiske arbejdsposition.

Ofte stillede spørgsmål om fodstøtter til kontoret

Er en fodstøtte kun nødvendig for personer med rygproblemer?

Nej, en fodstøtte er nyttig for enhver, der tilbringer mange timer siddende ved et skrivebord. Den kan hjælpe med at opretholde en korrekt kropsholdning og reducere risikoen for ubehag og smerter.

Er det nødvendigt at bruge en fodstøtte, hvis jeg allerede har en ergonomisk kontorstol?

Selvom en ergonomisk kontorstol kan give visse fordele, kan en fodstøtte yderligere forbedre din kropsholdning og give ekstra støtte til dine fødder og ben.

Så hvorfor vente? Øg din komfort og produktivitet på kontoret ved at investere i en kvalitetsfodstøtte i dag!