Ergonomisk tilbehør

Ergonomi på arbejdspladsen har fået en stor betydning for mange personer og virksomheder. En god ergonomisk kontorstol har en stor betydning for en god hverdag, men ligeså vigtigt er det ergonomiske tilbehør. Med det rette tilbehør vil du forebygge og mindske skader der kunne opstå på kontoret.

Vælg kategori:

Hvorfor have ergonomisk tilbehør?
Det rette tilbehør kan blive den bedste investering for dig og dine medarbejdere. Med det rigtige tilbehør vil du ikke mindst formindske og forebygge skader, men det generelle arbejdsmiljø vil blive forbedret. Det fremmer blodomløbet og øger koncentrationsevnen, hvilket i sidste ende vil give færre sygedage og et bedre velbefindende.

Stort udvalg hos Inventarland
Hos Inventarland har vi et stort udvalg af ergonomisk tilbehør. Vi tilbyder alt fra fodstøtter, balancebræt, aflastningsmåtter, kontorcykler til underarmsstøtter og håndledsstøtter. Vi har også ergonomiske mus fra kendte mærker som MouseTrapper og RollerMouse.

Brug for hjælp?
Har spørgsmål eller brug for hjælp med at finde det tilbehør der passer til netop dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 10 10 13 eller mail info@inventarland.dk