Forside Kontorstole Dauphin kontorstole Kontorstol Tec Profile IS 20270, sort

Kontorstol Tec Profile IS 20270, sort

Varenr. 2314812508

Den smalle ryg giver stor bevægelsesfrihed, til arme og skuldre - god lændestøtte. Stolen har Syncro-Activ-Balance. Brugeren får en rank og dynamisk siddestilling. Siddehøjde: 49-65 cm.

Læs mere

Smal ryg for bevægelsesfrihed

Syncro-Activ-Balance

Dynamisk siddestilling

5,799.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 6,764 kr
7,248.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 8,455.00 kr
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 299.00 kr ekskl. moms 373.75 kr inkl. moms
Leveringstid: 1-5 hverdage

Dauphin Tec Profile IS 20270 kontorstol sort Fame stof. Siddehøjde 49-65 cm. Højdejusterbar ryg, med trinløst ryglænsmodtryk. Den smalle ryg giver stor bevægelsesfrihed, til arme og skuldre. Samtidig er der fokus på en god lændestøtte. Stolen har Syncro-Activ-Balance, som stimulerer at brugeren holder rygsøjlen rank. 

Syncro-Activ-Balance® får dig til at sidde dynamisk og aktivt

En stol med Syncro-Activ-Balance® følger brugerens bevægelser. Det er vigtigt at bevæge sig selvom man sidder ned. Der er sikret optimal støtte til ryggen, ved det trinløse synkronvip i ryglænet, samt sædetiltet (÷12 grader). Tiltet bevirker at bækkenet vil vippe fremover, brystkassen hæves og at halshvirvlerne udstrækkes, resultatet er en aktiv, bevægelig siddestilling, hvor man har ret ryg og god kropsholdning.
Ryglænet der kan justeres langt fremad, understøtter også lændehvirvlerne i den forreste siddeposition. Sæde og ryglæn bevæger sig uafhængigt af hinanden og kan trinløst låses og justeres til den enkelte bruger.

Stolen er betrukket med Fame (95% uld) som er meget slidstærkt. Rygskal i sort plast. I ryggen findes et lille skilt, hvori man kan indsættes navn, firmalogo eller lign. Bløde hjul til hårde underlag.

Specifikationer

  • Stoftype: Fame, sort
  • Siddehøjde: 49-65 cm.
  • Ryg: Omvendt T-form

Se mange flere data under fanen specifikationer