Træningstilbehør

Træningstilbehør kan bruges både til hjemmetræning eller på arbejdspladsen, hvor sundhed og træning går hånd i hånd med arbejdsglæde og energiniveau. Der findes meget træningsudstyr, som uden den store investering eller et veludstyret træningslokale med en masse store maskiner, kan give dig eller medarbejdere mulighed for at træne effektivt.

Læs mere

12 Varer

Kontorfitness Starter Kit

Varenr. C063910390

Styrk krop og sammenhold
2,999.00 kr
ekskl. moms 3,219 kr
3,748.75 kr
inkl. moms

Træningselastik TITAN LIFE, Light

Varenr. 2555711105

Let modstand
35.00 kr
ekskl. moms 35 kr
43.75 kr
inkl. moms

Træningselastik TITAN LIFE, Medium

Varenr. 2555711204

Medium modstand
35.00 kr
ekskl. moms 35 kr
43.75 kr
inkl. moms

Træningselastik TITAN LIFE, Heavy

Varenr. 2555711309

Hård modstand
35.00 kr
ekskl. moms 35 kr
43.75 kr
inkl. moms

Træningsmåtte Adidas Yoga Mat

Varenr. 2555931158p

Nem at tage frem
369.00 kr
ekskl. moms 369 kr
461.25 kr
inkl. moms

Træningsbold TITAN LIFE Bobath, Ø53 cm

Varenr. 2555713103

Praktisk til kontor træning
219.00 kr
ekskl. moms 219 kr
273.75 kr
inkl. moms

Træningsbold TITAN LIFE Bobath, Ø65 cm

Varenr. 2555713206

Praktisk til kontor træning
269.00 kr
ekskl. moms 269 kr
336.25 kr
inkl. moms

Underlagsmåtte Reebok Floorguard

Varenr. 2555922008

Klik-system
399.00 kr
ekskl. moms 399 kr
498.75 kr
inkl. moms

Stort udvalg af træningstilbehør til din træning

Træningstilbehør omfatter alt det udstyr, der kan hjælpe dig med at forbedre din træning og maksimere dine resultater. Uanset om du træner derhjemme, på kontoret eller i et fitnesscenter, er det vigtigt at vælge det rigtige tilbehør, der passer til dine behov og mål. Hos Inventarland har vi et stort udvalg af træningstilbehør, så du kan få en effektiv træning derhjemme eller på kontoret.

Uanset om du er på udkig efter et komplet tilbehørssæt, enkelte elastikker, måtter eller vægte, så har vi noget der passer til dit behov. Er du i stedet på udkig efter en maskine eller noget andet, så har vi også et stort udvalg af træningsudstyr, hvor du finder alt fra løbebånd til motionscykler og meget mere. Vælg det træningstilbehør du har brug for, og køb det allerede i dag. Vi leverer fra dag-til-dag og har fri fragt over 999,-. Har du nogle spørgsmål, så hjælper vi gerne med at besvare dem. Kontakt os, så finder vi sammen det rigtige udstyr til din træning.

5 gode grunde til at købe dit træningstilbehør hos Inventarland

Der findes flere gode grunde til at du skal købe dit nye træningstilbehør hos Inventarland. Herunder er 5 af grundende:

 1. Bredt udvalg af produkter

  Hos Inventarland har vi et bredt udvalg af træningstilbehør, der kan imødekomme forskellige behov og præferencer. Uanset om du leder efter elastikker, måtter, træningsbolde eller vægte, kan du finde det hos Inventarland. Vi har et omfattende sortiment af produkter i høj kvalitet, der kan hjælpe dig med at forbedre din træning og opnå dine mål.
 2. Forbedrer træningsoplevelsen

  Træningstilbehør kan bidrage til at forbedre din træningsoplevelse. F.eks. kan en træningsmåtte give et blødere underlag, mens håndvægte kan tilføje modstand og intensitet til dine styrketræningsøvelser. Ved at bruge det rigtige tilbehør kan du optimere din træning og opnå bedre resultater.
 3. Fremmer præstation og fremgang

  Træningstilbehør kan være en afgørende faktor i at forbedre din præstation og fremgang. Ved at bruge specialiserede redskaber som for eksempel træningselastikker eller balancebolde kan du arbejde på specifikke muskelgrupper og forbedre din stabilitet og koordination. Træningstilbehør kan også hjælpe dig med at udfordre dig selv og nå nye niveauer af styrke og udholdenhed.
 4. Høj kvalitet til skarpe priser

  Når det kommer til træningstilbehør, er kvalitet og holdbarhed afgørende. Hos Inventarland er vi kendt for at tilbyde produkter af høj kvalitet, der er designet til at modstå selv de mest intensive træningssessioner. Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på at få en skarp pris.
 5. Kundeservice i topklasse

  En af de vigtigste grunde til at vælge Inventarland, som din forhandler af træningstilbehør, er vores fremragende kundeservice. Vi sætter en ære i at levere en positiv og tilfredsstillende oplevelse for vores kunder, hvilket er din garanti for en service i topklasse. Skulle du have nogle spørgsmål, så sidder vi klar til at svare på dem. Kontakt os allerede i dag, eller bestil dit nye træningstilbehør med det samme. Vi har også et stort udvalg af romaskiner og spinningcykler.

Køb dit nye træningstilbehør online

Det er vigtigt at vælge det rigtige træningstilbehør til din træning, så du kan nå dine træningsmål. Uanset om du er til styrketræning, kardiovaskulær træning, fleksibilitetsøvelser eller udendørsaktiviteter, finder du et bredt udvalg af træningstilbehør hos os.

 

Har du nogle spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilket træningstilbehør du skal vælge, så kontakt vores kundeservice på chat, mail info@inventarland.dk eller tlf. 70 10 10 13. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og besvare alle dine spørgsmål.