Forside Kontormøbler Møde og konference møbler

Møde og konference møbler

Møbler til møde og konference skal være behagelige, og samtidig være i stil med virksomhedens image. Hold møder i inspirerende omgivelser med funktionelle mødemøbler i tidløst design. Vi har løsninger til mange formål f.eks. mødemøbler til de lange møder samt mindre møderum, hvor dagen drøftes over en kop kaffe. Eller til det helt store konferencerum med over 100 deltagende.

Få inspiration til jeres mødelokale og se hvilke løsninger vi kan tilbyde. Klik HER.

Læs mere

Vælg kategori:

Se vores udvalg af møde og konference møbler

Vi har et stort udvalg til møblering af nye møderum og konferencelokaler

Vi har mange produkter og flere valgmuligheder inden for indretning og møbler til mødelokaler og konference, der giver mulighed for at skalere jeres møde og konferenceaktiviteter efter behov.

Der er mulighed for at tilpasse og sammensætte indretningen og udtrykket af mødelokaler og konferencerum helt efter egen stil og ønske. I vores store sortiment findes der borde og stole i forskellige design, udtryk, materialer og størrelser.

Mødelokalet skal virke indbydende for virksomhedens medarbejdere samt for de udefra kommende gæster, kunder eller leverandør der skal deltage i møde. Det er et lokale, hvor der bliver taget vigtige beslutninger og diskuteres fremtidige planer og ideer. Ved valg at nye møbler, vægter funktionalitet, komfort, design og holdbarhed en stor del.

Vi har flere modeller stole og borde, som der er dag-til-dag levering på - så når beslutningen er taget en leveringstiden ikke lang.

Gå på opdagelse i vores kategorier her i shoppen, eller kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning. De kan kontaktes på telefon: 70101013 eller mail: info@inventarland.dk

 

Møbler til mødelokalet

Se hele løsninger eller enkle produkter under vores møde og konferencemøbler. Vi har et stort udvalg af borde og stole, men vi har også reoler, skabe og tavler til indretning af mødelokalet. 

Konferencestole og mødestole

Vælg jeres mødestole med omhu. Møder og konferencer kan varer over længere tid, og for at deltagerne ikke mister koncentrationen, er valg af konferencestole og mødestole vigtig.

I kategorien finder du 100+ konference- og mødestole, så det er muligt at finde den helt rigtige stol, der passer til den stil og indretning der ønskes. Du finder mødestole med behagelig polstring og slidstærkt betræk i stof eller læder. Eller vælg en minimalistisk møde/konferencestol i træ eller plast i moderne design. Du kan vælge mellem stole med og uden armlæn og hjul.

 

Stabelbare møde- og konferencestole

Hvis I afholder store møder og konferencer, er det praktisk med stabelbare konferencestole. Vi har mere end 20 forskellige slags stabelstole. De fleste af vores stabelbare konferencestole kan stables op til 10-12 stk. Og tilkøber du en stabelvogn, er det det let at pakke stolene væk, når de ikke bliver anvendt.

 

Rækkekoblede stole

Rækkekoblede stole gør det muligt at lave snorlige rækker af stole, hvilket er praktisk til store arrangementer og konferencer. Der findes desuden krav til sammenkobling af stole i bl.a. forsamlingslokaler. Rådfør dig med brandmyndighederne for mere udførlig vejledning.

 

Konferenceborde og mødeborde

Vores konferenceborde og mødeborde er ligeså alsidige når det kommer til størrelse, design og materialer.

Du kan få et lille mødebord til det intime møde med 2-4 personer, men også store konferenceborde med plads til 12-24 personer, alle i slidstærke materialer som decor laminat, laminat, massivt træ eller eksklusiv linoleum eller nanolaminat.

Vælg mellem runde, ovale og firkantede møde- og konferenceborde. Eller højborde til de stående møder og præsentationer.

 

Tavler, whiteboards og flipovers

Fuldend mødelokalet med en eller flere whiteboards, flipovers, glastavler eller en helt anden tavle. Visualiser jeres idéer, invitér til inspirerende brainstorms eller få det store overblik med en tavle.

Vi har et bredt sortiment af tavler, der kan hænges på væggen, og mobile tavler med hjul, ligesom vi har vores helt egen serie af ECO whiteboard tavler til en rigtig god pris. Når du har fundet den perfekte tavle, så kan du med fordel også finde dit næste hæve sænkebord

 

Talerstole

Talerstolen giver oplægsholderen mulighed for at have et sted at lægge sine noter, eller I kan opbevare udstyr, som I tit bruger til jeres møder og præsentationer.

Vores talerstole er mobile med hjul, så du let kan flytte den til det rum, hvor den skal bruges.

 

Mødelokalet møbler og mødemøbelsæt

Du har mulighed for selv at sammensætte dine mødemøbler og kombinere stole og borde efter dine egne præferencer. Du kan også vælge et af vores populære mødesæt med bord inkl. 6-12 stole til en attraktiv pris.
De fleste sæt kan vi klarer dag-til-dag levering, nogle farver kan der være leveringstid på. 

Lad os hjælpe dig, med valg at nye konferencemøbler 

Er du i tvivl om præcis hvilke møbler du skal investere i til dit mødelokale. Ring eller skriv til vores kundeservice på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk, for at blive sat i kontakt med en af vores konsulenter.

Vi har kørende konsulenter i hele landet, vi hjælper gerne med projektering af flere af jeres mødelokaler. Få input og sparring omkring stil og funktionalitet. Skal alle jeres mødelokaler være ens, eller vil I prøve at lege med forskellige udtryk i hver af jeres mødelokaler?

 

5 gode grunde til at vælge møde og konference møbler fra Inventarland.

 • Høj kvalitet; 

  Du kan hos Inventarland, finde kvalitet møbler der er udviklet til at kunne klarer daglig brug. 
  Vi har et udvalg af konferencestole og mødestole samt konferenceborde der er i holdbare materialer der er konstrueret med funktionalitet og design i tankerne.

  Ergonomisk design;

  Formen og siddekomforten i det udvalgte sortiment af stole og borde, er nøje udvalg til at kunne understøtte gode ergonomiske stole med god støtte i ryggen. Dette giver en behagelig stol, at sidde i længere tid af gangen. Bordene, er i en standart højde - men ønskes der et borde der er mere fleksible, så er det muligt at bestille mødeborde med hæve/sænk, så der er mulighed for at holde stående møder. 
 • Bredt udvalg;

  Søger du en ny løsning til din indretning, så se nærmere på vores sortiment. Vi har et udvalg af borde som omfatter rundeborde, rektangulære borde, ovale borde samt fleksible borde der kan sammensættes efter behov. Dertil kommer så 
 • Tilpasningsmuligheder; 

  Har du specifikke krav og ønsker til at få tilpasning dine kantinemøbler efter præference, krav og ønsker. Så er der mulighed for at vælge andre materialer, farver og dimensioner så der er mulighed for at skabe en unik og personlig kantineindretning. 


 • Erfaring og pålidelighed;

  Vi har mange års erfaring inden for branchen, vi leverer pålidelige produkter og har en kundeservice og produktafdeling der sidder klar til at hjælpe. Vi gør vores ypperste for at give en professionel rådgivning og support fra vores team, der kan hjælpe til at træffe de bedste beslutninger for den ønskede kantineindretning.