Forside Kontormøbler Tavler og flipover

Tavler og flipover

Den gode præsentation kræver det rigtige udstyr. En professionel tavle signalerer seriøsitet, overblik og struktur, og den vil samtidig hjælpe dig med at gennemføre din præsentation sikkert og trygt. Flipover og whiteboard er gode til mindmaps og brainstorming. Vi tilbyder glastavler og opslagstavle, der er gode når du skal vise noget på stedet, og whiteboard på hjul når du har brug for at kunne flytte rundt på den eller tage tavlen med.

Læs mere

Vælg kategori:

Find det rigtige tilbehør
Vi har gjort det nemt for dig, og samlet alt det essentielle udstyr du kunne have brug for til din nye tavle. Du finder det i kategorien tilbehør, hvor der bl.a. er whiteboard tusser, tavlevisker, whiteboard rens mm. Du kan også vælge et komplet sæt, for at gøre det endnu nemmere for dig selv.

Brug for hjælp?
Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rigtige tavle til netop dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 70 10 10 13 eller mail os på info@inventarland.dk. Vi kan hjælpe med alle slags tavler, uanset om det er et whiteboard, kridttavle eller projektor lærred.