Håndledsstøtte til tastatur Leitz Ergo Cosy

Varenr. 6404534410

Leitz Ergo Cosy håndledsstøtten til tastatur er din nøgle til en behagelig arbejdsdag. Det ergonomiske design og muligheden for at vælge mellem to højder sikrer en optimal komfort. Mål: 43,7x7,1x2,2h cm.

Læs mere

Ergonomisk håndledsstøtte til tastatur

2 højdejusteringer

Let at rengøre

299.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 455 kr
373.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 568.41 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Stilren håndledsstøtte til tastatur fra Leitz

Skab det perfekte arbejdsmiljø med denne Leitz Ergo Cosy håndledsstøtte til tastatur. Denne ergonomisk designede støtte er skabt til at maksimere din komfort og minimere risikoen for smerter og gener i løbet af din arbejdsdag.

Leitz Ergo Cosy håndledsstøtten holder dit håndled i en lige position, hvilket giver en behagelig og effektiv arbejdsoplevelse. Den er designet med henblik på at reducere belastning og smerter, så du kan arbejde produktivt og uden ubehag.

Fleksibel højdejustering

Du kan vælge mellem to højder ved blot at vende håndledsstøtten, så den passer perfekt til din håndledsposition og arbejdsstil. Dette giver dig mulighed for at få optimal støtte og komfort.

Håndledsstøtten er ideel til både siddende og stående arbejde ved et hæve sænkebord. Den forbedrer din generelle arbejdsstilling og fremmer et aktivt arbejdsmiljø, hvor komfort og bevægelse går hånd i hånd.

Premium kvalitet og let at rengøre

Med sit premium meget bløde finish og skumpolstring tilbyder denne håndledsstøtte kvalitet og komfort i ét. Den er fremstillet af ikke-giftige materialer, og har en overflade, der er let at rengøre og vedligeholde.

Specifikationer:

  • Produkttype: Håndledsstøtte til tastatur
  • Mål: 43,7x7,1x2,2h cm
  • Kan højdejusteres