Håndledsstøtte til mus Leitz Ergo Cosy

Varenr. 6404534110

Leitz Ergo Cosy håndledsstøtten til mus er din nøgle til en behagelig arbejdsdag. Det ergonomiske design og muligheden for at vælge mellem to højder sikrer en optimal komfort. Mål: 18,3x6x2,1h cm.

Læs mere

Ergonomisk håndledsstøtte til mus

2 højdejusteringer

Let at rengøre

199.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 305 kr
248.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 380.75 kr
Leveringstid: 1-5 hverdage
Bemærkning

Stilren håndledsstøtte til mus fra Leitz

Skab det perfekte arbejdsmiljø med denne Leitz Ergo Cosy håndledsstøtte til mus. Denne ergonomisk designede støtte er skabt til at maksimere din komfort og minimere risikoen for smerter og gener i løbet af din arbejdsdag.

Leitz Ergo Cosy håndledsstøtten holder dit håndled i en lige position, hvilket giver en behagelig og effektiv arbejdsoplevelse. Den er designet med henblik på at reducere belastning og smerter, så du kan arbejde produktivt og uden ubehag.

Fleksibel højdejustering

Du kan vælge mellem to højder ved blot at vende håndledsstøtten, så den passer perfekt til din håndledsposition og arbejdsstil. Dette giver dig mulighed for at få optimal støtte og komfort.

Håndledsstøtten er ideel til både siddende og stående arbejde ved et hæve sænkebord. Den forbedrer din generelle arbejdsstilling og fremmer et aktivt arbejdsmiljø, hvor komfort og bevægelse går hånd i hånd.

Premium kvalitet og let at rengøre

Med sit premium meget bløde finish og skumpolstring tilbyder denne håndledsstøtte kvalitet og komfort i ét. Den er fremstillet af ikke-giftige materialer, og har en overflade, der er let at rengøre og vedligeholde.

Specifikationer:

  • Produkttype: Håndledsstøtte til mus
  • Mål: 18,3x6x2,1h cm
  • Kan højdejusteres