Forside Butiksinventar Butiksreol systemer Trådreoler Wirefix Trådreol Wirefix tøjsystem i sort finish

Trådreol Wirefix tøjsystem i sort finish

Trådreolen Wirefix er et fleksible reolsystemer, der kan kombineres alt efter behov og placering. Wirereolen er en stålreol, med en flot mat sort finish. Du kan sammensætte din egen reol eller vælge en af vores færdige reolsæt. På denne side kan vi præsenterer vores wirefix trådreol i en række opstillinger med henblik på opbevaring og præsentation af tøj. Trådreolen har en enkelt og industrielt udtryk, der passer ind de fleste steder. Kan benyttes til butik, showroom, kontor eller til hjemmets walk in closet. 

Læs mere

3 Varer

Trådreol Wirefix, 46x122x120h, sort

Varenr. C061416208

2 hylder og bøjlestang
718.00 kr
ekskl. moms 1,314 kr
897.50 kr
inkl. moms

Trådreol Wirefix 46x122x160h, sort

Varenr. C061415308

3 flytbare hylder og bøjlestang
970.00 kr
ekskl. moms 1,775 kr
1,212.50 kr
inkl. moms

Trådreol Wirefix 46x91x160h, sort

Varenr. C061415708

3 flytbare hylder og bøjlestang
835.00 kr
ekskl. moms 1,557 kr
1,043.75 kr
inkl. moms

Vores sortiment
Vi forhandler professionelle trådreoler, altid til gode priser. Vi har wirereolerne på vores lager og kan sende inden for få dage. På denne side kan du finde en række komplette Wirefix reolsæt i sort, her finder du opstillinger i flere størrelser. Der er også mulighed for at sammensætte sin egen reol, så den passer til netop dit behov. I kategorien  Wirefix løsdele ,  der findes et tilbehørsprogram, så reolen får de funktioner du ønsker. Du kan vælge ekstra tilbehør, til de allerede færdige løsninger. Det kan være ekstra hylder, hyldeplader, bøjlestang og ophæng eller hjul.

Trådreolerne kan benyttes op af væg eller fritstående i lokalet.

Muligheder og kombinationer
Wirefix reolstænger i sort findes i 3 forskellige højder, 120-160-180-200 cm.  De kan kombineres med vores trådhylder i sort som findes i  2 længder 91 og 122 cm i dybder 46 cm.
Du bestemmer selv, hvor mange hylder der skal placeres i din reol, som minimum skal der være en hylde i top og en i bund. Der kan vælges at bygge en hel trådreol med hylder eller der er mulighed for at indrette reolen med ophæng til bøjlestang. Udover reolstænger og hylder, kan der tilkøbes hyldeplader for at få en plan overflade eller hjul for at få en mobilreol. 

Kvalitet og samling
Wirereolerne er lavet i stål med en flot mat sort finish. Trådreolen kan belastes med op til 100 kg fordelt pr. hylde. Wirefix reolen samles let, uden brug af værktøj og det er dermed også let at ændre på reolen, hvis der er behov efterfølgende. De samles via sorte plast hyldebære, der placeres på reolstængerne og hylderne sættes ned over. En basic reol består af 4 reolstænger og minimum en hylde i top og bund. Du fylder ud med flere hylder eller der er mulighed for at købe bøjleophæng og stang. 
Se video af  samling her.

Hvis Wirefix trådreol skal benyttes et sted med tunge ting og slid, f.eks som pakkereol, da skal man være opmærksom på at den sorte finish ikke er lige så slidstærk som den traditionelle wirefix reol i krom finish. Se reolen i krom her.

Kontakt os
Har du forespørgsler, eller i tvivl om, hvilke løsninger der passer til netop dette behov. Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70101013 eller mail: info@inventarland.dk for rådgivning.