Forside Butiksinventar Glasvitriner - Glasmontre

Glasvitriner - Glasmontre

Glasvitriner, glasmontre, pokalskabe er perfekt til udstilling af varer der ønskes mere fokus på eller som på en enkel og præsentabel måde skal vises frem. Vitriner er flotte og funktionelle og passerer ind til enhver stil. Vi tilbyder flere forskellige modeller, så du kan finde lige den glasvitrine, der passer dig.

Vælg kategori:

Vores sortiment


Glasvitriner er en eksklusiv og flot måde, at promovere sine produkter på i butikken, kontor, reception eller showroom. Vitrinerne og montre kan være med til at  sætte speciel fokus på produkterne. Det kan også være produkter der er dyre eller af en speciel værdi eller uerstattelig som kunst. Vitrinerne findes i flere størrelser og materialer, vi har et udvalg af vitriner med melamin top og bund, aluminium eller jern.

Glasvitriner / glasskabe Trento med sort eller hvid bundplade inkl. hjul.


Vores flotte vitriner med 5 mm hærdet glas, topplade i glas og bundplade i sort eller hvid melamin, eller med melemin top inkl. LED-spot. 
De leveres med 4 glashylder, med låsbar låge inkl. 2 nøgler.
Findes også i 2 størrelser med låsbare underskab. Og vi har 4 størrelser i højde 90 cm, der også kan bruges som disk. 2 modeller til montage på væg.
Hvis du skulle have andre ønsker at farve eller modeller i denne serie, så tag gerne kontakt til os. Disse skabe leverer usamlet.

Glasvitriner Profil i aluminium.


Glasvitriner i sølv eller sort eloxeret aluminium og hærdet glas. Leveres med låsbare skydedøre og glashylde/glashylder i 7 mm hærdet glas. Nogle af skabene er med løsbart underskab, evt. til ekstra lager af udstillet produkter. Vitrinerne leveres samlet. Se dem her.

Glasmontre/ glasvitriner til museer eller udstillinger hvor der stilles større krav


Eksklusive glasmontre med 8 mm hærdet glas. Du har mulighed for at vælge imellem 2 slags og mange muligheder i modeller.


Glasmontre Athene med top og bund i sort melamin.

Findes i 3 str. 80x80, 60x120 eller 60x160 cm alle i højde 190 cm og usamlet.


Glasmontre Arta i jern.

Findes som 2 mindre glasmontre 60x120 eller større vitriner med eller uden underskabe. str. 60x60 eller 60x120 i højde 200 cm. Leveres samlet.
Disse eksklusive vitriner, der er mulighed for at tilkøbe med ekstra klart glas, bakke til justering af fugtighed, ekstra hylder, ekstra belysning med LED-strimler.

Glasmontre Lux.

Lux er en enkelt og elegant serie af vitriner / udstillingsmontre med alu. profler i sort eller hvid og 5 mm. hærdet glas, med justerbare hylder og låsbare låger. findes i alt fra mindre bordmodeller til høje glasvitriner. Leveres usamlet. 

Glasvitrine Allum

Serie med et fint udvalg af glasvitriner, glasdiske, udstillingmontre og glasvitrine til væg.  Sølv- eller sorteloxeret aluminium, med 7 mm. glas og LED lys. Leveres samlet.

 

Hvis du ønsker at få hjælp af vores professionelle montørteam, så kan du ved  produktet vælge montage. Hvis det er en vitrine der er samlet, kan du evt. få hjælp til indbæring - ring og få en pris.

5 gode grunde til at købe glasvitrine / udstillingsmontre hos Inventarland

1. Vi har altid de mest populære glasvitriner på lager til hurtig levering.

2. Stort udvalg af vitriner i høj kvalitet.

3. Mange vitriner med lås og lys.

4. Vi tilbyder montering af de modelle der leveres usamlet.

5, Vi er specialister i glasvitriner til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Har du forespørgsler, eller i tvivl om, hvilket vitrine der passer til netop dit behov. Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70101013 eller mail: info@inventarland.dk for råd.

Ønsker du indretnings forslag eller hjælp til større løsning, så har du mulighed for at få råd og vejledning på din adresse. Du kan kontakte vores projektafdeling for et uforpligtet møde. Se mere her.