Trådreoler Wirefix

Trådreoler Wirefix er en af vores mest fleksible reolsystemer, max belastning pr. hylde 100 kg. der kan kombineres alt efter behov og placering. Wirereolen er en slidstærk stålreol, med en flot blank finish. Du kan sammensætte din egen reol eller vælge en af vores færdige reolsæt, på den måde kan du finde den løsning, der passer dig. Trådreolen har et enkelt udtryk, der passer ind de fleste steder. Den bliver brugt til butik, lager, kontor, kantine og storkøkken men også til hjemmets walk in closet / tøjstativ og viktualierum. 

Læs mere

Vælg kategori:

Vores sortiment
Vi forhandler professionelle og slidstærke trådreoler, altid til gode priser. Vi har wirereolerne på vores lager og kan sende inden for få dage. På denne side, kan du finde en række komplette Wirefix reolsæt, her finder du opstillinger i forskellige størrelser og med varierende tilbehør. Der er også mulighed for, at sammensætte sin egne reol, så den passer til netop dine produkter og behov. I kategorien Wirefix løsdele , der findes et bredt tilbehørprogram, så reolen får de funktioner du ønskes. Du kan også vælge ekstra tilbehør, til de allerede færdige løsninger. Det kan være ekstra hylder, hyldeplader, bøjlestang og ophæng eller hjul. Ønsker du at at bruge trådreolerne som garderobe eller tøjstativ, så se mere under Wirefix tøjsystemer.

Trådreolerne kan benyttes op af væg eller fritstående i lokalet.
Reolerne har en bæreevne på 100 kg. pr. hylde og kan derfor benyttes flere steder, om det er som opbevaring og lager eller til udstilling eller garderobestativ.

Muligheder og kombinationer
Wirefix reolerne findes i 7 forskellige højder, 40-89-120-160-180-200-220 cm. De kan kombineres med vores trådhylder som findes i 3 længder og 2 dybder.
Du bestemmer selv, hvor mange hylder der skal placeres i din reol, som minimum skal der være en hylde i top og en i bund. Der kan vælges at lave en hel reol med hylder eller der er mulighed for at indrette reolen med ophæng til bøjlestang. Udover reolstænger og hylder, kan der tilkøbes hyldeplader for at få en plan overflade, hjul for at få en mobilreol eller hylderyg.

Kvalitet og samling
Wirereolerne er lavet i stål med en flot og slidstærk krom finish. Wirefix reolen samles let, uden brug af værktøj og det er dermed også let at ændre på reolen, hvis der er behov efterfølgende. En basic reol består og 4 reolstænger og minimum en hylde i top og bund. Du fylde ud med flere hylder eller der er mulighed for at tilkøbe bøjleophæng og stang. 
Se video af samling her.

Kontakt os
Har du forespørgsler, eller i tvivl om, hvilke løsninger der passer til netop dit behov. Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70101013 eller mail: info@inventarland.dk for rådgivning.
Ønsker du hjælp til større løsning, så har du mulighed for at få råd og vejledning på din adresse. Du kan kontakte vores projektafdeling for et uforpligtet møde. Se mere her.