Tøjstativer

Hos Inventarland kan du købe tøjstativer, bøjlestativer, garderobestativer eller andre konfektionsstativer til ethvert behov. Vores udvalg af tøjstativer spænder fra prisvenlige stativer på hjul, stativer der kan klappes sammen, karruseller samt til de ekstra kraftige tøjstativer der kan tåle mere vægtbelastning. Stativerne bliver brugt til butikker, messer, forsamlingshuse, skoler, kontor eller i det private hjem. Der er flere muligheder, så se vores kategorierne herunder og find netop det tøjstativ der passer til dit behov. 

 

Læs mere

Vælg kategori:

Kontakt os ved forespørgsler på tøjstativer

Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om, hvilket stativ du skal vælge til netop dine behov, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70101013 eller info@inventarland.dk for gratis rådgivning. Ønsker du råd og vejledning til indretning af din butik med tøjstativer eller andet inventar, så kan du tage kontakt til vores projektafdeling for et uforpligtende møde.

Standard tøjstativer

Inventarland forhandler professionelle tøjstativer på hjul. Kvaliteten er helt i top, og du vil få glæde af disse stativer i flere år frem.

I vores sortiment finder du standard tøjstativer. Her finder du de prisvenlige, samt de robuste tøjstativer på hjul. De har enten faste mål eller er med forlængerstykke i enderne. Max belastning går fra 70 til 125 kg.  Vores ekstra kraftige ståltøjstativer, der kan klare ekstra belastning til 150 kg, finder du også i denne kategori.

Gode tøjstativer til ekstra opbevaring. Let tilgang til tøjet. 

 

Dobbelte tøjstativer

Vi kan også tilbyde med 2 stænger til bøjleophæng. Disse giver 2 rækker bøjler med tøj på samme stativ, det er en pladsbesparende løsning og giver god optimering af dit butiksareal eller gode til opbevaring af tøj på lager eller depot. 

Stativerne egner sig også godt som garderobestativer til events, messer, i sportshaller eller i en teatergarderobe, hvor der er brug for meget tøj på få kvadratmeter.

For tøjstativer med tilkøb af tværstang, bøjler der hænger over hinanden osv., se mere her.

Klap sammen tøjstativer og karrusseller

Hvis der er behov for et konfektionsstativ, der skal fylde mindst mulig, når det ikke er i brug, eller hvor der er behov for at have det med i bil, kan vi anbefale at kigge på vores klap sammen tøjstativer. Hvis du skal bruge et stativ med stor volumen, hvor der er plads til mange forskellige produkter og størrelser, kan vi anbefale vores runde tøjstativer / karruseller.

Tøjstativ til walk-in closet

Vores tøjstativer beregnet til brug hver dag kan med fordel også benyttes til walk-in closet i hjemmet. Et tøjstativ er en stilfuld måde at opbevare tøjet på hjemme, det er overskueligt og tøjet er lige ved hånden. Trålreol Wirefix tøjstativer er et fleksible reolsystemer, der kan kombineres alt efter behov og placering. Wirereolen er en slidstærk stålreol, med en flot blank finish. Samles uden værktøj. 

 

Gulvstativer 

Gulvstativer med salgsarme, for display af tøj i butik, showroom eller gadesalg. Stativerne er i jern med slidstærk blank finish, de har justerbar lige eller skrå salgsarme til bøjler. Flot display til præsentation af nyheder, hele kollektioner eller basic produkter som findes i flere størrelser og farver. Stativerne er produceret i Europa.

Hvilken pris og kvalitet skal du vælge

De prisbillige tøjstativer er stadig i en høj kvalitet, hvor forskellen er størrelsen på hjulene, samt materialet. De billigere tøjstativer er med hårde plasthjul. Hvis du skal bruge et stativ der hver dag skal køre ud til torve -og gadesalg eller blive brugt til transport mellem lager og butik, vil vi anbefale stativer med kraftigere hjul.

Bøjler og andet tilbehør

Vi har samlet nogle uundværlige produkter til tøjstativ, garderobestativ eller konfektionsstativ under kategorien bøjler og klemmer. Der finder du blandt andet bøjlefanger, størrelses brikker, støvler og tørklæde klemme, slip-not til bøjler samt bøjler, vaskeribøjler  og klemmebøjler.

5 gode grunde til at købe tøjstativer hos Inventarland

1. Vi har altid hurtig levering på de mest populære tøjstativer.

2. Professionelle tøjstativer i høj kvalitet.

3. Mange modeller med hjul, der gør flytning nemt.

4. Valgmulighed for både standard, runde og gulv tøjstativer.

5. Vi er specialister i tøjstativer til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig.