Slatwall og Rillepanel

Indretning med rillepanel & slatwall, giver en fleksibel og præsentabel varepræsentation eller opbevarings væg. Når først pladerne er opsat på væg, søjle, skranke eller butikssystem, så er mulighederne mange i vores tilbehørsprogram. Der findes også færdige opstillinger med rillepanel til gulv opstillinger.

Vælg kategori:

Sortiment og kvalitet

Rillepanel er udført i 1,8 cm MDF-plade, med melaminfront og indfældet aluminiumsprofiler. Produceret efter højeste EUs kvalitetskrav. Det er i aluminiumsprofiler, man kan indsætte forskelligt tilbehør. Rilleafstanden på alle vores plader er 10 cm. Panelerne kan skrues direkte på væg eller leveres som gondoler eller podier Der findes 2 modeller Basic og Premium. Basic findes i hvid og sort med aluminiumsprofiler. Premium kan fås i mange farver og kan laves efter ønsket mål.  Profilerne som sidde inde i pladerne, er som standart i aluminium, men der er mulighed for at tilkøbe indlægningsprofil i plast i rød, hvid eller sort.

Rillepanel Basic:

Aluminiums L-profil (Belastning fordelt på skinne, med f.eks. 20 cm dyb hylde, vil være 12 kg) front i sort eller hvid melamin. Lagerført i 120x120 h cm - hurtig levering.
Hvis pladerne skal placeres over hinanden, til en stor plade, skal der tilkøbes T-aluprofil 
Vi anbefaler at afslutte pladerne med en afslutningsliste - dette for at man ikke ser ind på MDF pladen i siden samt for at holde skinnerne på plads inden i pladen.

Rillepanel Premium:

Aluminiums T-profil (belastning fordelt på skinne med f.eks en 20 cm dyb hylde 20 kg) front og bagside med melamin i sort, hvid eller antracitgrå i størrelse 120x240 h cm. I hvid findes Premium også i 119,5x120 h cm, pladerne kan placeres over hinanden uden ekstra profil. Premium findes i flere størrelser samt kan laves i specialmål.
Vi anbefaler at afslutte pladerne med en afslutningsliste - dette for at man ikke ser ind på MDF pladen i siden samt for at holde skinnerne på plads inden i pladen.

Podier du finder vores podier i 3 standart størrelser, i farverne hvid, sort eller antracitgrå. Der er også mulighed for at kunne få dem lavet på mål.

Gondol her har vi 1 fritstående modeller i hvid rillepanel på hjul, så den er mobiler og nemme at flytte rundt på i udstillingen. Der findes også vores L-gondoler til væg eller kan placeres ryg mod ryg på gulv. De findes i 3 højder og som standart i hvid, men kan special bestilles med sort eller grå rillepanel samt bundplade, bemærk at søjlerne i siderne stadig vil være hvide.

Tilbehør:

Vi har et stort udvalg af tilbehør til Rillepanel & Slatwall, hylder i træ, glas eller acryl, varekroge i flere forskellige størrelser, brochureholdere, plastkasser og mange forskellige specialholdere.

Diske med Rillepanel & Slatwall 

Her er et lille udvalg af butiksdiske med Rillepanel & Slatwall på fronten.

Butiksdisk Quick 2020
Denne butiksdisk finde i bredde 100 og 140 cm i antracitgrå. Der er en gennemgående hylde i hver modul og mulighed for at indsætte rillepanel i front i sort, hvid eller antracitgrå. 

Profil disken
Denne model kan bestilles i flere størrelser og leveres i antracitgrå, hvid eller sort. Aluprofilerne som danner disken, findes i sort, hvid eller sølvgrå. Profil diskserie

Kassedisk DYO med rillepanel front
Her kan du designe din egen disk med eller uden rillepanel i front. Der er mulighed for at opbygge diskens bagside, med 1 gennemgående eller mulighed for skabe og skuffer. Der er et stort udvalg i farvemuligheder. 

Opsætning og samling


Rillepanel & Slatwall plader Basic og Premium, kan opsættes direkte på en lige væg eller søjle. Det anbefales at skruer ind i det tykke stykke på pladen og efterfølgende tildække de flade skruer med dæktape
En plade i størrelse 120x240 cm, anbefales det at sætte 18 skruer fordelt i lige linje midt og i siderne.

Hvis du ønsker at få hjælp af vores professionelle montørteam, så ring ind og få og uforpligtet tilbudt på montage af din plader og tilbehør.

5 gode grunde til at købe Rillepanel & Slatwall hos Inventarland.

1. Vi har altid Basic Rillepanel & Slatwall på lager til hurtig levering.

2. Stort udvalg af tilbehør til Rillepanel & Slatwall.

3. Mulighed for speciale mål på Premium Rillepanel & Slatwall.

4. Vi tilbyder montering.

5. Vi er specialister i Rillepanel & Slatwall til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig.

Kontakt os
Har du forespørgsler, eller i tvivl om, hvilket tilbehør der passer til netop dette behov. Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70101013 eller mail: info@inventarland.dk for rådgivning.

Ønsker du forslag og hjælp til større løsning, så har du mulighed for at få råd og vejledning på din adresse. Du kan kontakte vores projektafdeling for et uforpligtet møde. Se mere her.