Skilte

Inventarland har et stort udvalg af skilte, der helt sikkert også matcher dit behov. Her har du mulighed for at finde det type skilt, du skal bruge. Udvalget består af gadeskilte,skilterammervægskilte, hyldeforkanter, infobokse og diverse tilbehør. Hele udvalget har hver sine fordele, størrelser og farver, hvilket giver muligheden for at finde den slags, der er mest brugbar for ens egen situation.

Læs mere

Vælg kategori:

 

Vores udvalg

Vi har et stort udvalg af skilte til udendørs og indendørs brug, med forskellige funktioner og overflader, f.eks. til tusser, kridt, whiteboard og magnetisk overflader.

Du kan også vælge en magnetisk inforamme som er nem at klæbe på en glat overflade, hvor du nemt kan sætte nye informationer ind i den magnetiske ramme.

Hyldeforkanter og datalister.

Hyldeforkanter med klæb som har flad forkant, benyttes til metalhylder eller andre hylder med plan front. De klistres let på hylden og kan benyttes på alle hyldehøjder. Der kan med fordel benyttes skrå hyldeforkanter til de nederste hylder, for at gøre prisskiltene mere synlige. Hvis datalisten skal sidde på trådmetal, findes der også en hyldeforkant til tråd, som blot kan klikkes på kantprofilen. Det kan være trådhylder, stabelkurve, kurvestativer eller varekurve. Alle vores modeller findes i 2 højder forkanter, 26 eller 39 mm og som standart i længde 885 mm. 

 

Gadeskilte.

Vi har et stort udvalg af gadeskilte, A-skilte, "stormsikkert" gadeskilte, sandwichskilte og frontplader til gode priser. Vi har forskellige størrelser og skilte med og uden hjul, så du kan sikkert finde et der passer netop dit behov. Perfekte til at fange de forbipasserendes opmærksomhed.

 

Vægskilte

Her er vores udvalg af klap rammer / snaprammer som er udstyret med klik-funktion, der gør det nemt at udskifte indholdet. Frontplader i akryl og rammer er i aluminium. Og skilte til montage med sugekopper på vinduer eller døre, findes i A3 og A4. 

Infobokse

De fleste infobokse er aflåselige og kan anvendes udendørs, det gør dem yderst anvendelige ved forsamlingshuse, restauranter, butikker og campingpladser. Infobokse fås med forskellige bagplader : filt, magnetisk whiteboard og kork. Alle modeller kan anvendes både vertikalt og horisontalt og har slagfaste frontruder.  Posterbox med lås, velegnet til plakater mm der fylder hele bagpladen, fås i A4, 50x70 cm eller 70x100 cm. 

 

Skilterammer mm.

Vi har LEDskilte til montering på væg eller i vinduet. LED skiltet er med 4 farveblinkende LED-lys som både ses både i dagslys og om natten. Multiskilte er skilte med flere funktioner, kan bruges som afskærmning og har kridttavler der giver mulighed for at skrive eller illustrerer dit eget budskab til forbipasserende. Skilterammer til f.eks. tilbud eller bare for at skabe opmærksomhed omkring dine produkter, til skilterammer kan købes teleskopholder, multiclips og magnetiske rammeholdere.

4 gode grunde til at købe skilte hos Inventarland

1. Vores store udvalg af gadeskilte og andre skilte til billige priser

2. Vores gadeskilte er nemme at klappe sammen eller har hjul

3. Alle vores gadeskilte / infobokse er i høj kvalitet til professionelt brug

4. Vi er specialister i skiltning til alle behov og sidder klar til at hjælpe dig

Kontakt os

Har du forespørgsler, eller i tvivl om, hvilket skilt du skal vælge. Så er du altid velkommen til at kontakte os på 70101013 eller mail: info@inventarland.dk for råd.

Ønsker du indretnings forslag eller hjælp til større løsning, så har du mulighed for at få råd og vejledning på din adresse. Du kan kontakte vores projektafdeling for et uforpligtet møde. 

Du kan også se alle vores projekter og få inspiration til indretning af din arbejdsplads.