Kontorreol med 6 rum Jive

Varenr. 2219306114

Jive kontorreol er med 6 rum og integreret sokkel. Reolen er lavet i slidstræk decor laminat eller træfinér. Leveres samlede og måler 35x78x221h cm.

Læs mere

Professionel kvalitet

Perfekt til ringbind

Leveres samlede

2,699.00 kr
Pr. stk. u. moms: Listepris: 2,940 kr
3,373.75 kr
Pr. stk. m. moms: Listepris: 3,675.00 kr
Vælg farve: Antracit
i
Montering omfatter indbæring, samling, test og oprydning. BEMÆRK: Der kan være få dages længere leveringstid. Gælder kun brofaste øer
+ 399.00 kr ekskl. moms 498.75 kr inkl. moms
Leveringstid: ca. 4 uger
Bemærkning

Professionelle kontorreoler

Jive kontorreoler er designet af danske Busk+Hertzog. Udover at have opbevarings- og fralægningsmuligheder lige ved hånden, kan din kontorreol også fungere som afskærmning for omgivelserne, da det kan bruges fritstående mellem arbejdsplader eller områder.

Reolen er med integreret sokkel, som gør at den får en højde på 221 cm. Den bliver leveret samlede og er klar til brug med et samme. Til reolen kan der tilkøbes låger med eller uden lås, så den kan leve op til lovkravet om håndtering og opbevaring af persondata jf. persondataloven. Dette gør også kontorreolen ideelt til opbevaring af personlige ejendele. Kontakt os for uforpligtende tilbud.

Jive kontorreoler er til dig, der gerne vil have en praktisk, pladsbesparende og superflot indretning.

Den viste reol fås i flere farver og er lavet i enten slidstæk decor laminat eller naturligt træfinér. Den er 6 rum høj og med integreret sokkel.

Leder du efter opbevaringsløsninger i samme serie, kan du se hele Jive-serien her!

Spørgsmål og montering

Du kan tilkøbe en masse tilbehør eller få kontorreolen i andre farver og kombinationer. Har du spørgsmål til hvilke muligheder du har, hvilken der er det rigtige til dit behov eller ønsker du en demonstration, så kontakt os endelig på tlf. 70 10 10 13 eller info@inventarland.dk og få vejledning af vores dygtige konsulenter.

Vi monterer gerne din nye kontorreol. Monteringen bliver udført af vores egne montører. De leverer, samler, tester og kører ikke før du er tilfreds.