Forside CASE TOPManager

Indretningsprojekt for TOPManager

Da TOPmanager fik mulighed for at flytte rådgivningsvirksomheden til nye lokaler, i Vordingborg, stod de overfor en totalindretning. Det var derfor vigtigt for direktør, Lasse Ahm, at finde den rigtige totalleverandør til opgaven. Der var behov for en leverandør der kunne bidrage til hele processen og sammen med TOPmanager få essencen af virksomheden frem i alle rum.

De nye lokaler har tidligere fungeret som industribygning. Bygningen har derfor gennemgået en totalrenovering, hvor direktør Lasse Ahm, har været medbestemmende i hele renoveringsprocessen.

Hos TOPmanager hjælper virksomheden andre virksomheder, med kvalitets- og miljøledelse gennem certificeringer. Virksomheden har udviklet ledelsesværktøjet TOPmanager, der er en browserbaseret softwareløsning.

Niklas Priess

Niklas har som konsulent i Inventarland stået for dialogen med TOPManager og sørget for at levere det helt rigtige inventar til deres nye lokaler.

Kontakt vores projektafdeling

på 70 10 10 13 eller
indretning@inventarland.dk 

inventarland mødebord og mødestole

TOPmanagers direktør, Lasse Ahm, tog kontakt til vores projektafdeling. Her blev projektets omfang kort beskrevet. Projekt- og indretningskonsulent, Niklas Priess arrangerede efterfølgende et møde med direktør, Lasse Ahm. Til mødet gennemgik vores konsulent, tegninger, ønsker for projektet, samt ønsker for virksomhedens visuelle udtryk.

I det de nye lokaler var under renovering, er hele indretningsopgaven lavet ud fra byggetegninger.

Vores projektafdeling leverede 3D tegninger over projektet, for at skabe det bedst mulige overblik for kunden.

Vores konsulent, Niklas Priess, sørgede for at de møbler som havde interesse både kunne ses og prøves.

inventarland sintec x stole

Indretning med fokus på muligheder

 

I forbindelse med indretningen af frokoststuen, var der også her stort fokus på, at få skabt et inspirerende område i uformelle toner med flere anvendelses muligheder. De stilrene counterborde Nuuk er her kombineret med Hype stolen. Her er stolen i en countermodel uden armlæn, men stadig i den super flotte og stilede cognacfarve.

topmanager virksomhed lokale

At jeg har haft samme konsulent hele vejen igennem forløbet. At der har været rigtig god tilgængelighed både til konsulent og virksomhed 
Lasse Ahm, - Direktør, TOPManager