Forside CASE - MB Food
Indretning hos MB Foods

Indretningsprojekt for MB FOOD

 

Virksomheden, MB Food A/S, har bygget nyt domicil tæt på deres tidligere bygninger, som fortsat er i drift. Virksomheden har til huse i Greve og beskæftiger til daglig mere end 147 medarbejdere.

MB Food A/S har eksisteret siden 1994 og leverer kød til restaurationsbranchen over hele Danmark. Kvalitet og kontrol er det der kendetegner virksomheden.

Historikken og forståelsen for virksomhedens ønsker og det udtryk de ønsker at bringe med deres nye møbler er med hele vejen og vores konsulent sikrer at informationerne bliver videreformidlet til vores egne montører som også, hos MB Food A/S, har stået for montering og opsætning.

MB Food moede lokale sintec x
Indretningsprojekt konsulent Jesper Andersen

Jesper Andersen

Vores inventarkonsulent, Jesper Andersen, har i samarbejde med CEO Bilal Biyik, stået for projektet og sørget for at de sammen har fundet den rigtige inventarløsning til MB Food A/S.

Kontakt vores projektafdeling

på 70 10 10 13 eller
indretning@inventarland.dk 

MB FOOD kantine indretning

               

MB Food omklædningsrum blå
mb food hæve sænkeborde
mb food talerstol conference

VALG AF SAMARBEJDSPARTNER

 

Inventarland har stået for levering af alt lige fra kontormøbler til mødemøbler, kantinemøbler, omklædningsfaciliteter samt lagerreoler.

Produkterne er valgt med fokus på kvalitet og anvendelighed. Det har været rigtig vigtigt for virksomheden at møblerne er rengøringsvenlige og af en solid kvalitet da mange mennesker benytter dem dagligt på daglig basis.

 

SAMME KONSULENT FRA START TIL SLUT

 

Vores inventarkonsulent, Jesper, har været med på projektet fra start til slut. For ejeren har det betydet at han kun har skulle have kontakt med én, hvilket giver både sikkerhed og ro i et stort projekt som dette.

MB FOOD kantine
MB FOOD mødelokale med sintec x stole
EPF 5 rums reoler
oporto sæt kantine
mb food lounge
mb food trappe loft lampe
MB FOOD kontor miljø
MB FOOD Lagerrum lokale
MB FOOD Highline højborde