Forside CASE Dagrofa
Indretning hos dagrofa

Indretningsprojekt for Dagrofa

Inventarlands proaktive tilgang til markedet åbnede dialogen med Dagrofa, som stod overfor en større renovering og modernisering af deres kantine- og mødefaciliteter.

Hos Dagrofa havde de et ønske om at kunne ”samle” medarbejderne bedre, både til frokostpausen og ved afholdelse af møder.

Hos Dagrofa ønskede de en samarbejdspartner, der kunne bidrage med inspiration og input samt løfte projektet fra start til slut. Lige fra produktudvalg til levering og montering.

Inventarland - kantine hos dagrofa

FORSTÅELSE FOR BEHOVET

 

Det var ligeledes vigtigt for teamet hos Dagrofa, at der fra start ville være god sparring samt forståelse for netop deres behov.

Udviklingschef Annemette Hye fortæller, at det netop var den gode sparring og forståelse for behovet som fik Inventarland til at skille sig positivt ud, da der skulle vælges samarbejdspartner til projektet.

Annemette har sat rigtig stor pris på, at Inventarland efter første møde hurtigt havde både farveprøver og produktforslag klar.

Inventarland, vores konsulenter

SPARRING OG BEHOVSAFDÆKNING

 

Produkterne i kantinen er valgt med fokus på både komfort samt et godt visuelt udtryk, som kan bidrage til både kreativitet samt afslapning. I indretningen af kantinen er der lagt stor vægt på æstetik og dynamik samt det, at gøre kantinen til samlingspunkt på alle medarbejdere, og ikke kun ved frokosttid.

dagrofa kantine opsætning

Annemette fortæller, at der hele vejen igennem har været god sparring og forståelse for behovet. De har specielt sat pris på den gode dialog og ”ping/pong” imellem Inventarlands konsulenter og Annemette og hendes team.

PRODUKTVALG MED FOKUS PÅ KOMFORT

 

I det mindre mødelokale har der været fokus på kreativitet, udvikling og nytænkning. Derfor bærer rummets indretning og farvevalg præg af produkter hvor netop disse sanser bliver vækket samtidig med, at komforten er i top.

møde og lokale miljø

MØDEFACILITETER TIL ALLE BEHOV

 

Hos Dagrofa afholdes der mange møder, og da det er en stor koncern, afholdes der også en del oplæringskurser for nye medarbejdere samt opkvalificerings kurser for øvrige medarbejdere. Det var derfor vigtigt, at der i dette mødelokale blev fokuseret på komfort og ro til læring.

møde og kontor miljø