Forside CASE NETTO
Case Netto

Kontorindretning hos Netto

I Netto's helt nye bygninger til deres administration i Køge, har Inventarland leveret møbler og inventar til hele projektet. Med over 180 arbejdspladser, loungeområder, mødelokaler, undervisningslokaler og meget mere, gik vores medarbejdere struktureret til værks og fik leveret, monteret og indrettet det flotte resultat.

Allan Bergsbo

Allan Bergsbo

Allan har som konsulent i Inventarland stået for dialogen med Netto og sørget for at levere det helt rigtige inventar til den helt rigtige pris.

Kontakt vores projektafdeling på

på 70 10 10 13 eller indretning@inventarland.dk 

Canadian Ergo Comfort Air kontor

Først blev de specifikke møbler, modeller, farver og tekstiler udvalgt i dialog med vores konsulent. Da projekter indeholder to bygninger der står ved siden af hinanden, var det vigtigt med en rød tråd igennem indretningen. Derfor blev det prioriteret at have de samme stole til at gå igen i flere funktioner i indretningen.

Så skulle det store puslespil på plads med levering og montering af møblerne. Vores montørleder Michael havde et godt overblik hjemme fra hovedkontoret og ude hos Netto havde montøren Henrik overblikket over placeringen af de mange nymonterede møbler. Alt sammen i god dialog med Netto's kontaktperson, så alting blev som ønsket.

Her ses Inventarlands montører i gang med at montere de mange møbler hos Netto.

Netto lokaler

Detaljer om projektet

Vi leverede et stort antal af de samme produkter til Netto's to bygninger. Det skaber en rød tråd igennem bygningerne. Så du møder de samme stole i undervisningslokalerne som i mødelokalerne, og højstolene i fællesområderne, mødelokalerne og ved køkkenøen er også de samme. 

Læs om de forskellige områder og leveringer til projektet her:

Arbejdspladser

Loungeområder
Fællesområder
Mødelokaler

Undervisningsområde

Kunden har fået:

  • Konsulent rådgivning på deres ombygning og indretning
  • Levering og montering af 2 bygninger fyldt med kontormøbler
  • Strømlinet indretning med en stor mængde af samme modeller